Skocz do zawartości

rtg,buuuu

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Rtg na Pana..

1 Jego intencje wobec Ciebie -WIEZA,Król Mieczy Tak jak twierdzi,ma dosyć żebrania o moje uczucia(chociaz według mnie wcale nie żebra) myślę,że cos runeło tutaj w jego schemacie mysleniowym

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie - 3 buław,8 denarów Pewnie..ze chciałbym bym była tą drugą..

3 Jak Cię postrzega x1-7 buław,Królowa Kielichów-widzi,ze sie przyglądam,że wybrałam,ze miekkie serce mam..

4 Co Tobie może dać x1-4 buław,2 mieczy,7 mieczy nic..prócz wahań i poczucia "zgorszenia"

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-Krolowa Mieczy, 9 kielichów Widzi,że się odcinam..ale widzi we mnie radość(9 kielichów)??

6 Co ukrywa x3-MAG, 3 denarów, Paż denarówPracujemy razem wiec czyzby cos zwiazane z praca?

7 Czego Ty oczekujesz -10 mieczy,As mieczy, CesarzowaTja.nie wiem dlaczego te karty skojarzyły mi się z tym jakbym chciała by sie zdecydował czego chce?

8 Co możesz dać z siebie -10 denarów,As kielichów,Sad Ostateczny Ozywienie relacji..z tych kart to duzo wedlug mnie..

9 Obraz relacji w chwili obecnej = 6 kielichów, 5 denarów Powroty do wspomnieni,do tego jak kiedys wobec siebie sie zachowywalismy a jak jest teraz,jak wiele sie pozmienialo,taka pustka i zal..

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-Rycerz Kielichów,8 mieczy,ŚWIAT, Królowa Denarówkompletnie nie rozumiem tych kart..jakby próbowal bym ja działała??

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -GLUPIEC,6 bulaw, 8 bulaw,paz mieczy No myślę,że nie najgorszym,nie takie zle karty..

Edytowane przez GdzieTaIrlandia
Gość Iwka78
Napisano

1 Jego intencje wobec Ciebie -WIEZA, Król Mieczy -ja bym to odczytała jako zakończenie relacji....

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie - 3 buław, 8 denarów -kompletnie nie rozumie, dlaczego nie odpowiada Ci to co jest teraz... i upiera się przy swoim.... trójkącik mile widziany....

3 Jak Cię postrzega x1-7 buław,Królowa Kielichów- grozisz mu rozstaniem... i jesteś bardzo emocjonalna....

4 Co Tobie może dać x1-4 buław,2 mieczy,7 mieczy - nic nie ugrasz... konflikt będzie narastać... karty braku szczerości...

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-Krolowa Mieczy, 9 kielichów -jesteś niezależna i masz satysfakcję z tego co robisz, masz w sobie takie samozadowolenie....

6 Co ukrywa x3-MAG, 3 denarów, Paż denarów - hm.... tu to nie wiem.... może nie chce ci okazać, że ceni Cię za twoją pracę?

7 Czego Ty oczekujesz -10 mieczy,As mieczy, Cesarzowa -ożywienia, uratowania tego związku, odcięcia się od tej drugiej....

8 Co możesz dać z siebie -10 denarów,As kielichów,Sad Ostateczny - tak, możesz dużo wnieść...

9 Obraz relacji w chwili obecnej = 6 kielichów, 5 denarów -wspomnienia, powroty do tego co było, pustka i żal...

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-Rycerz Kielichów,8 mieczy,ŚWIAT, Królowa Denarów -mi się wydaje, że on raczej się na Ciebie nie otworzy.... może się mylę...

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -GLUPIEC,6 bulaw, 8 bulaw,paz mieczy - głupiec to początek i koniec... czyżby miał się pojawić ktoś inny?

Napisano

Iwkuś..w pracy to on jest jakby menadżerem-troszkę ponad mną.. wiec nie wiem jak to obrać do tego co ukrywa..

Jego intencje to rózne sa,ciagłe wachania nastrojów:/ wymuszanie po dobroci i w złosci..

Nastawienie to on uwazasz,że czerpie satysfakcje z tego jak go traktuje,ze nie chce mu dac tego czego on odemnie oczekuje:/

To czego ja oczekuje..zeby dał mi spokój poniekąd..zeby była zwykła znajomosc typu:czesc co u Ciebie..

Z siebie mogłabym wiele dać,ale nie w tej sytuacji..

10. hm on ciagle jest na mnie otwarty,oczekuje tego ode mnie,ale ja uciekam,on nie daje mi tego czego ja bym oczekiwała..

11. 8 buław kojarzy mi sie z nadmiernym działaniem..podróża..nie wiem..moze wyprowadzka..

Napisano

W chwili obecnej taki stan zawieszenia nic się nie dzieje, z jego strony romans może zaoferować co Tobie nie bardzo odpowiada oddalicie się od siebie. Będziecie coś chcieli z tym zrobić ale relacja wygląda na wzloty i upadki żadnych konkretów.

Gość gość5
Napisano

Ciagnie się to za mną..ta relacja ..toksyczna..on ciagle próbuje..różnie to bywa..potem tłamsi..pamietam go jeszcze kiedy wydawalo mi się,że dobre serce ma...

Kazde ma rodzine,łaczy praca..

Czuje jego władze nade mna..ech.. znowu dzis próbował sie do mnie zblizać był miły..a potem stłamsił słowami ,że sie poniza i jak go traktuje,ze rok juz odrzucam:(

1 Jego intencje wobec Ciebie -WIEZA,Król Mieczy to co było- juz upadło.... mysle, że on teraz bardzo cynicznie do ciebie podchodzi

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie - 3 buław,8 denarów chciałby ponownego kontaktu i na dodatek pracuje nad tym

3 Jak Cię postrzega x1-7 buław,Królowa Kielichów-oooooooo bardzo mu sie podobasz...

4 Co Tobie może dać x1-4 buław,2 mieczy,7 mieczy hustawkę- przez chwile dobrze a za chwile juz nie.......

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-Krolowa Mieczy, 9 kielichów widzi, że jest ci dobrze jak jest- bez niego........

6 Co ukrywa x3-MAG, 3 denarów, Paż denarówukrywa to przed innymi w pracy, ze mu sie podobasz i moze cos z tego byc

7 Czego Ty oczekujesz -10 mieczy,As mieczy, Cesarzowachcialabys, ze by ten etap, ktory jest zakonczyl sie definitywnie

8 Co możesz dać z siebie -10 denarów,As kielichów,Sad Ostateczny zwiazek, nawet w przyszlosci zalegalizowany

9 Obraz relacji w chwili obecnej = 6 kielichów, 5 denarów oboje zyjecie tym co było i brakuje wam tego

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-Rycerz Kielichów,8 mieczy,ŚWIAT, Królowa Denarówbedzie probowal pokonac bariery i wejsc do twojego swiata

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -GLUPIEC,6 bulaw, 8 bulaw,paz mieczy w kierunku romansu/ flirtu/zabawy- bynajmniej sporo od ciebie zalezy- chyba pan powinien otrzymac jasny znak albo powinna byc rozmowa na ten temat

Napisano

Rogi..cynicznie to mało powiedziane..

To co ukrywa to ooooo-faktycznie tak jest..nie spojrzałam na to z tej strony,ale karty same mówią przez siebie..

On to jedna wielka hustawka nastroju..Całkowicie inny obraz mam jego niz kiedys w głowie..

Smutno mi przez to..no ale cóż..chce normalnie zyc..

Napisano (edytowane)

Analizując psychologicznie, to podoba ci się taka akcja. Przynajmniej coś się dzieje i nie jest nudno.

Skąd wiem? Analizujesz, rozmyślasz i szukasz czegoś, czego nie ma.

Jeśli chcesz nad tym zapanować ( i dowiedzieć się czegoś o sobie), to odpowiedz sobie szczerze na pytanie, co cię do niego ciągnie.

Nie potrzebne ci rtg, bo wszystko już wiesz.

Ciagnie się to za mną..ta relacja ..toksyczna..on ciagle próbuje..różnie to bywa..potem tłamsi..pamietam go jeszcze kiedy wydawalo mi się,że dobre serce ma...
Edytowane przez Ewitta
Napisano
Analizując psychologicznie, to podoba ci się taka akcja. Przynajmniej coś się dzieje i nie jest nudno.

Skąd wiem? Analizujesz, rozmyślasz i szukasz czegoś, czego nie ma.

Jeśli chcesz nad tym zapanować ( i dowiedzieć się czegoś o sobie), to odpowiedz sobie szczerze na pytanie, co cię do niego ciągnie.

Nie potrzebne ci rtg, bo wszystko już wiesz.

Nie koniecznie,ale chetnie posłucham co ty masz do powiedzenia- z psychologicznego punktu widzenia:)

Gość gość5
Napisano
Rogi..cynicznie to mało powiedziane..

To co ukrywa to ooooo-faktycznie tak jest..nie spojrzałam na to z tej strony,ale karty same mówią przez siebie..

On to jedna wielka hustawka nastroju..Całkowicie inny obraz mam jego niz kiedys w głowie..

Smutno mi przez to..no ale cóż..chce normalnie zyc..

on chyba bezczelnie wykorzystuje sytuacje- na daj sie GTI, olej go - ponadto zwiazki w pracy nie sa najzdrowsze- wiem cos o tym........

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1 Jego intencje wobec Ciebie -WIEZA,Król Mieczy nie ma intencji, odizolował się...

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie - 3 buław,8 denarów romans - byłabyś tą "drugą"...albo po prostu nic, poza pracą..

3 Jak Cię postrzega x1-7 buław,Królowa Kielichów- po tych kartach powiedziałabym, że postrzega Cię jako osobę walczącą o uczucia, o Niego ?

4 Co Tobie może dać x1-4 buław,2 mieczy,7 mieczy jeśli w ogole coś...to bardzo ograniczony układ/romans, i sporo nieszczerości....

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-Krolowa Mieczy, 9 kielichów singielka...znajoma...

6 Co ukrywa x3-MAG, 3 denarów, Paż denarów relację z młodszą od Niego kobietą ?...

7 Czego Ty oczekujesz -10 mieczy,As mieczy, Cesarzowa Ty chciałabyś aby pozakańczał wszystko co tam "ma" i żeby był cały Twój ~ chciałabyś być dla Niego tą jedyną...

8 Co możesz dać z siebie -10 denarów,As kielichów,Sad Ostateczny bardzo duużo, wszystko co wartościowe i ważne...

9 Obraz relacji w chwili obecnej = 6 kielichów, 5 denarów tęsknisz, wspominasz...ogólnie stagnacja...może i nawet chęć ratowania tej relacji, ale tylko przez jedną ze stron..

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-Rycerz Kielichów,8 mieczy,ŚWIAT, Królowa Denarów no nie widzę tutaj działań w Twoją stronę, On się od Ciebie odwraca, jest wiele zewnętrznych przeszkód utrudniających...On zmierza w kierunku innej, albo przy Niej jest...

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -GLUPIEC,6 bulaw, 8 bulaw,paz mieczy nadal nie będziesz wiedziała "na czym stoisz"...

Przykro mi, ale tak...to widzę :(:przytul:, z kart ewidentnie widać że Ty oddałabyś całe serce, całą siebie...ale widać też, że do niczego dobrego to nie prowadzi...

Napisano

Myster..

Teraz faktycznie chyba się odizolował bo ja nie godziłam się na romans..

Ukrywa mnie-młodszą kobiete o wiele lat.. Wiem,że zawsze byłabym tą drugą,rodziny niszczyć mu nie chce..wiec jest lepiej tak jak jest..dlatego ja się odciełam..jemu to bardzo doskwiera/ło?

Myślę,że postrzega mnie nie jako osobę walczącą o niego-tylko z nim..

Dzieki:*