Skocz do zawartości

Uczucia 2013 ..kazał Pan musiał sam..

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

Karty na uczucia

Styczeń - Król Mieczy, Siła, Śmierć

no moze coś się zmieni w relacji z Panem jakism mieczowym

Luty - Kapłanka, Królowa Buław, 9 Mieczy

moze się bede obawiac,z ktoś ukrywa przede mną kobiete?

Marzec - Księżyc, 5 Denarów, 2 Puchary

hmmm czyzby stadium zakochania?

Kwiecień - 6 Denarów, Król Mieczy, Rycerz Pucharów

zajme się pracą,w której moze kogos poznam..

Maj - Królowa Denarów, Rycerz Pucharów, Wisielec

hmhmhmhhm jakas relacja na chwile stanie w miescu

Czerwiec - 9 Pucharów, Walet Denarów, Gwiazda

zadowolona bede,jaies nadzieje związane z panem.

Lipiec - Królowa Denarów, As Buław, 6 Pucharów

hmm ja kobieta pracy i kontakt z kims mi znanym..

Sierpień - Pustelnik, 3 Miecze, Umiarkowanie

raczej na nauce sie skupie

Wrzesień - Król Denarów, 2 Miecze, 5 Buław

tu sie bede zwbraniac..a potem seks XD?

Październik - Słońce, Kochankowie, Świat

tu ładnie....zakochana:>?

Listopad - Kapłanka, 5 Denarów, 7 Buław

znow watpliwości siakieś

Grudzień - 4 Puchary, 6 Pucharów, Walet Pucharów

jakas niekonieczna relacja...bez przekonaia...

• Maestro
Napisano

tu jest przełom w relacji z panem w typie króla mieczy, może mu ego skruszeje w końcu?

ja tu widzę zmartwienia z powodu problemów bliskiej Ci kobiety

tu może być romans w ukryciu,jakaś ogromna potrzeba miłości się w Tobie odezwie

dwóch mężczyzn koło Ciebie, będziesz dzieliła swoją uwagę między jednym, a drugim

wybierzesz tego młodszego jednak,przy którym będziesz czuła się atrakcyjna i spełniona,,on Ci zycie wywróci:)

uważaj, żebyś nie zaszła w ciażę, ale skoro Gwiazda, to i perspektywy na związek z ..tatusiem dziecka:)

mogą wrócić wspomnienia,może ktoś kogo dawno nie widziałas się objawi nagle?

tu czeka CIebie odpoczynek,być może z powodu problemów ciazowych

wyjazd z ukochanym, który będzie chciał Ci osłodzić czas, gdy tkwiłas w 3 mieczy

być może Twoje rozważania, skąd wziać pieniądze na wózek i inne akcesoria,ponadto ktoś może się wtrącać do Twojego zyciua, zazdrosna baba jakaś

tu ładnie, będziesz zaspokojona emocjonalnie i nic więcej nie będziesz do szczęśćia potrzebowała, widac przed Tobą szczęśliwe Swięta:)

• Maestro
Napisano
HAHHAHAHAH WYPCHAJ SIE Z TA CIAZA:lol:

dziekuje :)

Jakby co, mogę zostać chrzestną:)))))

Napisano

Styczeń - Król Mieczy, Siła, Śmierć - Możesz dużo zadziałać z panem, z którym traz Twoje stosunki są chłodne... Widać Twoje wyjście z inicjatywą, siłę Twoje charakteru i odwagę...takie trochę postawienie wszystkiego na jedną kartę, coś w stylu teraz albo nigdy...

Luty - Kapłanka, Królowa Buław, 9 Mieczy - Pokazło się Twoje intuicyjne podejście do sfery uczuć, poparte pewnością siebe - chęcią działana, będziesz czuła się atrakcyjna :) Ta 9 Mieczy to zmartwienia, takie pisanie sobie samemu czarnego scenariusza... Mam wrażenie, że będziesz coś przeczuwać, że pewne sprawy nadal nie zostaną wyjaśnione i stąd Twoje wątplwiości, czarnowidztwo...samozamartwianie się...

Marzec - Księżyc, 5 Denarów, 2 Puchary - ...no i problem będzie kontynuuowany w marcu: niejasności, obawy... Będziesz wolała nie wyjasniać pewnych spraw...może z lęku przed zranieniem... Stąd zaniechanie kontaktów, spotkań z Twojej strony... Mimo to pojawia się okazja do spotkania, wyjaśniającej rozmowy...pogodzenia się...ale to raczje nie z Twojej inicjatywy....tak myślę.

Kwiecień - 6 Denarów, Król Mieczy, Rycerz Pucharów - Król wychodzi z inicjatywą spotkań :) Relacja oparta na wzajemnym wsparciu i zrozumieniu...

Maj - Królowa Denarów, Rycerz Pucharów, Wisielec - I tutaj kontynuuacja: pan nadal zabiega o spotkania, a Ty czujesz się dowartościowną kobietą :) Przypuszczam, że nawet zaczniesz bardziej eksponować siebie :) Ten Wisielec...może trochę przedłużac rozwój sytuacji... Może bedziesz miała poczucie, że sytuacja nie pouwa się naprzód...

Czerwiec - 9 Pucharów, Walet Denarów, Gwiazda - Tak, zadowolenie, chociaż także poczucie, że Twoje uczucia nie są do końca odwzajemniane... I Twoja nadzieje, że ta znajomość pójdze dalej... Możliwe, że tutaj nie będzie kontaktu z panem...

Lipiec - Królowa Denarów, As Buław, 6 Pucharów - Powrót do kontaktu...Twoje próby nawiązania go ponownie... Wspominanie pana...

Sierpień - Pustelnik, 3 Miecze, Umiarkowanie - Będziesz wiedzieć, że musisz wykazać się większą cierpliwością... Może dzielić ciebie i pana odległosć, stąd decyzje, które będziesz musiała podjemoać wbrew sobie...

Wrzesień - Król Denarów, 2 Miecze, 5 Buław - Postanowisz zawalczyć o swoje... Widać Twój moment wahania, ale wreszcie postanowisz wyjaśnić sytuację...żeby wiedzieć, na czym stoisz.

Październik - Słońce, Kochankowie, Świat - Konieczność podjęcia wyboru... Możliwe, że spotkasz się z panem w tym celu...

Listopad - Kapłanka, 5 Denarów, 7 Buław - Nie będzie się za wiele dziać... Życie uczuciowe w tym miesiącu nie odegra jakiejś znaczącej roli... Ale będziesz chciała dążyć jeszcze do jakiś wyjaśnień.

Grudzień - 4 Puchary, 6 Pucharów, Walet Pucharów - Takie zwątpienie, już brak radości...brak perspektyw na znajomość... Wspomnienia, ale może i Twoja inicjatywa w stronę pana... Pokierowania chęcią wyjaśniającej rozmowy (biorąc pod uwagę tę 7 Buław).

Gość sheina
Napisano

dzięki wielkei czyli znowu kaszana :./

prosze o więcej ^^

Napisano

sheina, to są propozycje :) A do tego czasu może się i tak coś pozmieniać... Najlepiej kłaść sobie na 3 miesiące do przodu, bo tak zawsze może wkraść się jakiś dodatkowy czynnik i zmienić wynik wróżby... A próbowałaś kiedyś afirmacji? :) Ja tak, ale mam zbyt mało samozaparcia do nich :D Spróbuj, a co Ci szkodzi? :))) :buziak:

Gość sheina
Napisano

na jakis czas, zale ile mozna skoro zmian nei widac, nawe mape marzen robilam aaa szkoda gadac..

Napisano

sheina, ale widzisz, Ty już na starcie jesteś na nie... Widocznie wierzysz w to. Nawet gdybyś podeszła do afirmacji, to z małą wiarą w ich skuteczność... Zapytaj kart, co powinnaś zrobić, by wejść w szczęśliwy i satysfkajconujący Cię związek. Bo nasze nastawienie akurat dużo tutaj daje. Jeśli czujemy, że i tak będzie beznadziejnie, to tak będzie... Proszę zmienić nastawienie, wizualizować sobie Ciebie szczęśliwą w związku i dziękować, że ten men tam już idzie w Twoją stronę... Zasady znasz :)

• Maestro
Napisano

Jadąc autobusem przypomniałam sobie tytuł tego wątku....Walczyłam,mocno walczyłam z myslami,żeby wśród obcych ludzi nagle nie parsknąć smiechem:lol::lol::lol:

Napisano (edytowane)

Tu jakby cos mialo sie z tym Twoim Mieczowym ruszyc jednak. Nie wytrzymie i cos zrobi. Pytanie, co? Szkoda, ze do tej Smierci nie dociagnelas nic. W sumie skoro teraz padnieta relacja to Smierc moze uzdrowienie.

Popatrzmy na podsum. Podsum (HB) VI Kochankowie. Trzeba bedzie posluchac sie glosu serca... ;)

Tutaj widac Ciebie, duzo Twoich dzialan. W Kaplance mogla sie tez pokazac relacja, tzw. pokrewnych dusz, wiec rowniez jakas przyjazn. 9 Mieczy jako duzo mysli, moze samodreczania sie, ale takze przegadane na gg czy czym tam noce.

Podsum (HB) to XI Pasja i II Kaplanka. Znowu bardzo zwawo i energicznie. Z Twojej strony przede wszystkim. Czyzby noce przegadane z Mieczowym? :D

Tu cos jakos tak po omacku. Braki widac tez. Ale i kogos sympatycznego, taka wzajemna relacje, gdzie oboje sie na siebie otwieracie i lubicie ze soba pogadac. Jednak beda jakies niedopowiedzenia, cos nie do konca tak, jakby sie tego chcialo.

Podsum (HB) to VII Rydwan. Dzialac i sie nie wahac. Jak co to wyjasniac.

Jakies wspieranie sie wzajemne bedzie. Taki bardzo cieply kontakt... z panem Mieczowym. :D Podsum (HB) VI Kochankowie. Kieruj sie glosem serca. ;)

Tutaj bedziesz zadowolona kobitka, zajeta swoimi sprawami i nagle z nienacka pojawi sie fajny gosciu, ktory bedzie o Ciebie zabiegal. Jednak na poczatek nie bedzie zbyt rozwojowo. Cos utknie w martwym punkcie.

Podsum (HB) to XII Wisielec i III Cesarzowa. Cos trzeba bedzie zmienic w Twoich dzialaniach, mysleniu moze, jezeli z tego mialoby byc cos wiecej.

Tutaj bedzie juz lepiej. Widac wzajemne otwarcie sie na siebie i bliskosc (fizyczna, wiec seks). Uwazaj na ciaze! Gwiazda po... tez na dalsze plany zyciowe wskazuje, takze jak nie planujesz dziecka... uwazaj. :D

Podsum (HB) to XXI Swiat i III Cesarzowa. Przy tym gosciu bedziesz miala szanse na spelnienie i bycie jego Cesarzowa.

Tu kobieta spelniona, zajeta soba i jakas szansa moze sie pojawic. Mezczyzna jakis z przeszlosci. Ewentualnie jakis znany, z ktorym poczujesz ciepelko i potrzebe bliskosci.

Podsum (HB) to VII Rydwan, wiec zacheta do konkretnych dzialan, bez wahania i takich tam.

Dopis: skojarzylo mi sie... Krolowa Monet - Ty. As Bulaw - robisz test ciazowy po tym Paziu Monet m-c wczesniej. 6 Kielichow. Wspominasz, coscie robili... :D haha...

Rydwan - pedzisz do gina. :D

Tu taki troche samotny czas. Albo bedzie to rzeczywiscie skupienie sie na nauce albo czasowe odciecie od kogos. Tu masz zadowolenie a takze mozna to ujac jako godzenie ze soba roznych spraw. Byc moze skupisz sie na sobie, nauce, odsuwajac inne sprawy na bok, zeby miec wiecej czasu na sprawy na ten moment wg Ciebie wazne. Podsum to VIII Sprawedliwosc. Czyli rzeczywiscie rozwaga i takie konsekwente postepowanie.

Sama jestem ciekawa, co Ci sie tu pokazalo.

Tu jakis fajny pan (jezu, jak ja lubie tych niemrawych monetowych... :D ) sie ukazal. Nie wiem. Kontakt moze netowy. Takie bardzo ciekawe rozmowy, stanowiace dla obu stron wyzwanie. Ale mozliwe tez, ze sie spotkacie i wpadniecie na siebie tak z rozmachem w tym seksie.

Podsum (HB) to VII Rydwan, wiec jak najbardziej do seksu pasuje. ;)

Tak, tu bardzo ladnie. Radosnie, cieplo i serce wreszcie ma to, czego pragnie. I Ty cala tez. Podsum to X Kolo Fortuny i I Mag. Pozwolic sie dziac i dzialac zgodnie z tym, co na dany moment potrzebne. Nic wiecej i nic mniej.

Tak, tu moga pojawiac sie jakies okolicznosci, ktore sprawia, ze poczujesz sie niepewnie i trzeba bedzie zawalczyc o swoje. Moze otoczenie bedzie niesprzyjajace. Podsum to XIV Umiarkowanie i V Papiez. Czyli koniecznosc zawierania/szukania kompromisow, zeby mozna bylo pojsc nieco glebiej. No w kazdym razie gdzies trzeba bedzie sie nieco przychylic. Powalczyc, ale i na kompromis pojsc, zeby bylo dobrze.

Tu tak jakby znajomosc jakas na chwile miala przysnac, ale potem ktores (a moze oboje) postanowi ja jednak na nowo ozywic i wyjdzie z jakims milym gestem.

Podsum HB to znowu X Kolo Fortuny i I Mag. Cokolwiek bedzie sie dzialo, obserwowac i wykorzystywac sprzyjajace sytuacje, okolicznosci na Wasza korzysc. ;)

Edytowane przez SacralNirvana
Napisano

Tu jakis fajny pan (jezu, jak ja lubie tych niemrawych monetowych... :D ) sie ukazal. Nie wiem. Kontakt moze netowy. Takie bardzo ciekawe rozmowy, stanowiace dla obu stron wyzwanie. Ale mozliwe tez, ze sie spotkacie i wpadniecie na siebie tak z rozmachem w tym seksie.

Podsum (HB) to VII Rydwan, wiec jak najbardziej do seksu pasuje. ;)

Tu jeszcze sobie mysle... idac tropem tej ciazy, ze w panu sie Monetowy mogl wtedy obudzic. Z Kielichowego monetowy. Rozne sprawy trzeba bedzie pogodzic, zadzialac konkretnie. :)

Nie wiem... Wydaje mi sie, ze Inez rzeczywiscie bedzie miala szanse chrzestna byc... ;) Mi tu ciazowo pachnie... :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Karty na uczucia

Styczeń -Król Mieczy, Siła, Śmierć

tu się zgadzam, zmiany w relacji z Panem który teraz albo jest zdystansowany, albo w ogóle się odizolował...

będziesz się zadręczać przez jakąs kobietę...

będziesz pełna obaw o swoje życie uczuciowe, będzie Ci ich po prostu brakowało...ale, coś się pojawi w końcu na horyzoncie ;)...

Pan który więcej "brał", zacznie dużo dawać, ociepli się między Wami...ale może być też tak jak Inez'ka napisała ~ dwóch Panów obok Ciebie...

to co było w kwietniu będzie miało swoją kontynuację w maju...bez większych zmian...

miło, ciepło, ale tak jeszcze niezobowiązująco, z perspektywami na więcej...

pojawi się ktoś z przeszłości...

będziesz czuła się samotna...coś się zadzieje niezbyt fajnego...bardzo możliwe że Pan się gdzieś "zapodzieje"...albo po prostu ostro wkurzysz się na Niego i się odizolujesz...

po okresie wstrzymania, dojdzie do spotkania...

poczujesz się spełniona...fajny miesiąc dla Ciebie...

oj...tu znowu będzie Ci czegoś mocno brakowało...ja tu widzę osamotnienie...będziesz takim "walczącym samotnikiem"...

tu będziesz rozżalona, będziesz tęskniła...ale coś się zadzieje co Ci da sporo radości...

Gość sheina
Napisano

laski.................................

ZANEJ CIĄZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az tak to nei bedzie watpie zebysmy dosli do tych intymnych az momentow. znam siebie ;P

• Maestro
Napisano
laski.................................

ZANEJ CIĄZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az tak to nei bedzie watpie zebysmy dosli do tych intymnych az momentow. znam siebie ;P

Spoko, ja też się pewnych rzeczy nie spodziewałam:lol:

Napisano
Spoko, ja też się pewnych rzeczy nie spodziewałam:lol:

Ja tak samo. :hahahaha:

Gość sheina
Napisano

laski.. mieczowego to ja mam czesto i nei zawsze to tomek. nei sadze, niech cosada ja to zmanekalm neich sie nei odzywa bo i tak to zakoncze jak bede miala za miekkie serce to..

w dupei to mam ja pytalam o milosc.. a nei relacje z gejem :P a poza ty,m..................................... kr*wa mam za miekkie serce.

jesli kogos gryzie sumienei to chyba to cos znaczy pytanie co w jego mneimaniu, musze go nauczyc konsekwencji.

• 4 tygodnie później...
Napisano

odezwie się jakiś pan z trygonu powietrza , z którym dawno nie miałaś kontaktu .

to jest czas dla Ciebie , nie na uczucia . będziesz musiała stać się bardziej pewna siebie i wyzbyć się lęków. luty to taki czas pracy nad własnym wnętrzem .

niestety ja tutaj widzę marzenia o romantycznych spotkaniach . wiosna tuż tuż a Ty sama (ta piątka denarów psuje wszystko )

zajme się pracą,w której moze kogos poznam.. i tutaj możliwe , że ruszy serduszko

Ty skupiona na pracy - ale ktoś będzie coś działał w Twoją stronę . możliwe , że niestety coś na odległość.

hmm ja kobieta pracy i kontakt z kims mi znanym.. - porywy namiętności i tęsknota do jakieś pana . no ale Ty zapracowana

raczej na nauce sie skupie- też coś podobnego widzę - albo na swoim wnętrzu . trochę możesz się czuć samotna

tu sie bede zwbraniac..a potem seks XD? - jakiś netowy gorący kontakt :D te dwa miecze tak mi tam nasuwają

tu ładnie....zakochana:>? - no takie zakochanie , ale te uczucie może być gdzieś daleko ... i rozterki czy się spotkać czy nie spotkać

znow watpliwości siakieś - wątpliwości i taka niedostępna Ty . może ktoś Cię czymś zawiedzie i się wycofasz .

jakas niekonieczna relacja...bez przekonaia... - tęsknota za uczuciem i za jakimś delikatnym ciepłym panem . ale dalej sama .

Gość sheina
Napisano

chcialam zauwazyc,ze czesto 5 blaw mi pokazuje taniec na parkiecie :) idealnie

Napisano

moge powiedziec jedno-,ze prawdopodpbniekro i smierc pokazlay nei to co che,ale to jz raczej etapo zamkniety.

sprawa jest taka: pewien starszy osobnik na wczorajszej imprezie zachowywał się zupelnie inaczej niz na poprzedniej wobec mnie relacja nieco się obrocila. aczkolwiek nie w jakims rozowjowym tempie, nie takim jak ja bym chciala, pan dziwnei sie zachowywał, pewnei za sprawa alkoholu byc moze to karty chcialy pokazac. jeszcze cos co się we mnei zmienai to podejscie d innego krola mieczy,wiekszy zlew, iobojetnosc nad ktora dosc znacznie pracowalam. jezlei cos jeszcze się bedzie mi kojarzylo ze styczniowym rozkladme bede dopisywac. pokic o karty na to idealne .