Skocz do zawartości

Rozkład na znajomość z pracy

Gość Lukrusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukrusia
Napisano

Rozkład dla par jak i nowych znajomości w , których chcemy dowiedzieć się co czeka nas w tej znajomości . Rozkładamy po jednej karcie na pytania .

Rozkład na znajomość z pracy - z panem dyrektorem do marca mam podpisaną umowę o pracę .

Jak Kobieta postrzega znajomość 5 kijów Jako zmiany , które dużo emocji powodują .

Jak Mężczyzna postrzega znajomość Król monet W pracy się poznaliśmy ,ten pan jest moim dyrektorem . Pan jest moim opiekunem w pracy ,stara sie dobrze wykonywać swoją pracę ,interesuje się mną co sie ze mną dzieje w pracy.

Jak obecnie wyg.sytuacja Kobiety Kapłan ja nie jestem mężatką , singielka także brak uczuć aby się gdzieś zalogować :) .

Jak obecnie wyg.sytuacja Mężczyzny ? KapłankaPan ma żonę ,obowiązki .

Jakiej chce znajomość z mężczyzną Kobieta ? Księżyc Mi chodzi po głowie romans ale skrywany.

Jakiej chce znajomości z kobieta z Mężczyzną ? As mieczy Pan jest'' żelazny'' w stosunku do mnie as mieczy nie wskazuje na romanse z jego strony , stara się nie dopuszczać tego do działania.

CO JEST MOŻLIWE MIĘDZY NIMI ? paz mieczy Rozmowy na tym samym poziomie , wspólne zainteresowanie.

Jaką postawę powinna przyjąć Kobieta w tej znajomości? 10 kijów

Co spotka(czeka ) kobietę w tej znajomości ? wieża Coś runie we mnie , nie koniecznie będzie tak jak bym sobie to ułożyła, ale zmiana w mojej osobowości zajdzie .Zmienię podejście do mężczyzn w relacjach .

Co spotka(czeka) mężczyznę w tej znajomości ? 6 kielichów Pan mnie polubi , przyzwyczai się do mojej osoby . Miłe wspominanie mojej osoby bo do marca mam podpisaną umowę o pracę .

Czego nie spodziewa kobieta w znajomości ? król kijów Pan w jakiś sposób może mnie urazić ?, lub nie koniecznie będę wiedziała jak postępować w stosunku do pana.

Czego nie spodziewa mężczyzna w znajomości 2 kielichy Uczuć , które mogą go zaskoczyć .

Do czego dojdzie między Kobietą i Mężczyzną ? Śmierc Zakończy się znajomość między nami .

Jak oceni Kobieta tą znajomość ? 7 kielichów Znajomośc , która w jakiś sposób mi odpowiadała w każdym calu .

Jak oceni mężczyzna tą znajomość ? as monet typowo zawodowo .