Skocz do zawartości

jakie relacje w przyszłości z panem?

annita

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Celt

1. Sytuacja osoby o którą pytam w danej chwili głupiec- nowy etap, ewentualnie nowe zauroczenie kimś

2. Karta krzyżująca, problem- trzy monety, chyba dokonanie wyboru? pomiędzy mną a kimś trzecim

3. Karta pokazująca sytuację, między nami, która wyszła na światło dzienne - sprawiedliwość- koniec znajomości, lub bycie Pana w nowym związku

4. Karta będąca podłożem spraw- 9 kielichów- niespełnione uczucie?

5. Wpływy z przeszłości- 4 kielichy- mija smutek i rozczarowanie

6. Nadchodząca przyszłość giermek kielichów, chyba nowe uczucie?

7. Śmierć to co jest- śmierć nie ma nic, ale to też karta transformacji, więc nie wiem,

8. Ocena innych- 7 kielichów- zauroczenie, lub problem z dokonywaniem wyboru, nieumiejetność podjęcia decyzji

9. Obawy i nadzieje- 8 monet- obawy przed praca nad relacją, albo ucieczka w pracę żeby nie myśleć, nadzieje że trzeba cierpliwości żeby było lepiej

10 Wynik końcowy 10 kielichów, spełnione uczucie.

Chyba jednak jest już w nowym związku i buduje te relacje? Proszę o pomoc

P.S A czy może to tez być zaproszenie na ślub siostry?

Gość Amfora
Napisano

1. Sytuacja osoby o którą pytam w danej chwili głupiec-Na razie tylko planuje, rozważa, przygotuje sie do zmian

2. Karta krzyżująca, problem- 3 monety- brak chęci do działania, do włożenia siły w to aby coś zyskać

3. Karta pokazująca sytuację, między nami, która wyszła na światło dzienne - sprawiedliwość- zbyt wiele krytycyzmu, wiara w słuszność-swoją, zbyt dużo egoizmu

4. Karta będąca podłożem spraw- 9 kielichów- odizolowanie sie, samotność, chęc stworzenia sobie własnego idealnego świat, a oderwanie od świata rzeczywistego

5. Wpływy z przeszłości- 4 kielichy- Niedostrzeganie tego co sie posiada, ale zbytnie pragnienie nieosiągalnego, zbytni idealizm

6. Nadchodząca przyszłość giermek kielichów, chyba nowe uczucie? też bym tak powiedziała :)

7. Śmierć to co jest- śmierć nie ma nic, ale to też karta transformacji, wiec i zmiany :)

8. Ocena innych- 7 kielichów- obawa przed ponownym wyborem, lęk przed popełnieniem złej decyzji, nie dostrzeganie własnych możliwości.

9. Obawy i nadzieje- 8 monet- obawy przed praca nad relacją, albo ucieczka w pracę żeby nie myśleć, nadzieje że trzeba cierpliwości żeby było lepiej-zgodze sie

10 Wynik końcowy 10 kielichów-Szczęśćie, ale warto sie zastanowić czy nie mamy zbyt wysokich wymagań, wkońcu nie wszystko jest niezniszczalne :)

Napisano

Bardzo dziękuję, co do tego giermka to rzeczywiście pojawiła sie w życiu Pana jakaś nowa Pani, dużo od niego młodsza, tylko czy rozpatrywać tę relację na płaszczyźnie uczucia, czy raczej zauroczenia, bo przeciez to własnie pokazuje giermek kielichów, ale nie wiadomo jaki bedzie wynik tego?

Napisano

1. Sytuacja osoby o którą pytam w danej chwili głupiec - Nowe uczucie, zauroczenie, które będzie postępować wraz z rozowjem znajomości...

2. Karta krzyżująca, problem - 3 monety - Uczucie jest, serduszka mocniej biją, ale to i tak nic nie zmienia, nie podjmujecie kroków ku rozwojowi tej sytuacji...

3. Karta pokazująca sytuację, między nami, która wyszła na światło dzienne - sprawiedliwość- Juz tam koniec od razu ;) W tej chwili Wasze stosunki są bardzo "formalne", na soczek się nawet nie umówicie ;) W Głupcu jest pokazany impuls do rozowju tej znajomości, ale Sprawiedliwość mówi właśnie o tym, że ile pracy w nią włożycie, taki będzie wynik...nic samo się nie zrobi... Może warto wyjść wreszcie z inicjatywą? ;)

4. Karta będąca podłożem spraw- 9 kielichów- Nie potraficie otworzyć się na siebie, może z obawy, że ta druga osoba nie czuje tego samego...

5. Wpływy z przeszłości- 4 kielichy- Takie znużenie, zniechęcenie, brak wiary, że spotka Cię prawdziwa miłość...

6. Nadchodząca przyszłość giermek kielichów - No wreszcie, ktoś wychodzi z miłą inicjatywą :) Kielichy to energia żeńska, więc nie wykluczone, że to będziesz Ty :) Widać miły gest, ale i spotkania, przyjacielska atmosfera, ale i w powietrzu będzie wyczuwalne zauroczenie :)

7. Śmierć to co jest- śmierć - No tak, na razie ni ma nic... Więc wyjscia są dwa: albo ta znajomość zacznie się wreszcie rozwijać (a na to są szanse bardzo duże, patrząc na karty), albo się zakończy (jeśli żadne z Was nie podejmie kroków ku rozwojowi tej znajomości).

8. Ocena innych- 7 kielichów- W tej chwili jesteś w sferze marzeń, rozmyślasz, jakby to było...a to do nikąd nie zaprowadzi...

9. Obawy i nadzieje- 8 monet- Ta karta mówo też o ciągłąści... Liczysz, że ta znajomość będzie trwać, ale z drugiej obawiasz się, że będziecie musieli sie wzajemnie dotrzec, że nie do końca będziecie sie dobrze dogadywać i stąd konieczność systematycznej pracy nad relacją, kompromisów itp. Ale to są tylko Twoje obawy, bo...

10 Wynik końcowy 10 kielichów, - ...tutaj mamy spełnienie, satysfakcję, szczęście :) Relacja przyjmie taki kształt, o jakim chyba teraz marzysz w tej 7 Kielichów...

• Lubię to! 1
Napisano

No tak to prawda póki co o soczku nie ma mowy jestem na niego obrażona bo nie jest konsekwentny w swoich uczynkach a ja jestem tylko wtedy kiedy on ma problem:( może jestem dla niego zbyt wymagająca? co do tego otwierania się na siebie to oboje jesteśmy po przejściach i chociaż znamy się od 12 lat, to przełom nastąpił dopiero rok temu. W każdym razie fajnie by było utrzymać tą znajomość, dziękuję:)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam relacja na chwile obecna wygląda tak że Pan stwierdził, jakiś czas temu że nic nas nie łączy i nie połączy, kiedy zirytowana zapytałam jak to w końcu jest i na czym ta relacja ma polegać. Pani skwitowała to krótko i na temat, bo trochę w tym wszystkim ucieka z obawy przed zranieniem, a Pan to nie wiadomo co on tam sobie myśli w tej głowie.Pani odebrała to jednak jako znak że Pan jednak zdecydował się odrzucić ja i zamienić na lepszy model i kiedy wszystko wydawało się juz jasne w kwestii rozwoju relacji, Pani postanowiła wyjechać za granicę i układać sobie życie z kimś innym, jednak kiedy Pan sie o tym dowiedział, jakby go olśniło i w obawie przed utrata kontaktu z Panią, wysłał smsa z zapytaniem czy Pani jest jednak w Polsce? Pani postanowiła się nie odzywać do Pana,po tym co jej powiedział i ze zdecydował bez niej o wszystkim, ale ostatecznie serce jej zmiękło i po powrocie do Polski odpisała mu fatalnie beznadziejnego smsa utwierdzającego Pana w przekonaniu że jednak jakby zostawia mu ona szansę:/// po czym była cisza. Po jakimś czasie Pani postanowiła odezwać się do Pana, gdyz pilnie potrzebowała jego pomocy w kwestii transportu do domu z pracy, jednak Pan akurat nie mógł przyjechac bo auto o ironio zostawił w warsztacie, więc Pani postanowiła juz sie do niego nie odzywać, gdyż nabrała podejrzeń że jednak on nie chce sie spotykać choć od razu odpowiedział na smsa i załował ze nie ma jak:// Pani pozostała sceptyczna do jego odpowiedzi. Reasumując, obecnie to chyba jesteśmy w tej śmierci. ostatnio wybieralismy sukienke ślubną dla Pana siostry, tu bym sie skłaniała do 10 kieli, jednak niezaleznie doradzajac w kwestii wyboru 7 kieli, po to aby skonfrontować nasze starania na jednym z portali społecznosciowych o zgrozo. Jak to dalej bedzie to nie wiem narazie jak napisala Maggie nie ma nic, ja juz dałam sobie spokój kierujac swoje mysli ku sprawom zawodowym 8 monet, wiec jak narazie to można powiedziec to posługujac sie cytatem z wiersza J. Brzechwy pt "Żuraw i Czapla"... I tak chodza lata długie, jedno chce to nie chce drugie. Być może coś się rozwiaże kiedyś, tylko czy warto czekać z tego co wiem kolo Pana pojawiła się jakaś Pani, młodsza od niego, ale jaki bedzie finał tej znajomości tego nie wiem? Doszly mnie słuchy że niby to nic poważnego ale przeciez tam nie jestem nie chcę narazie kontaktu czuje sie zraniona i odrzucona, jest mi przykro i jestem zła jak osa. tyle dziękuję za fachową poradę.

Napisano

Dodam jeszcze że te trzy monety to właśnie chyba był wybór, tak mi się to kojarzy, zastanawiałam się nawet czy my może jesteśmy karmiczni jacyś?

Napisano (edytowane)

Tak teĹź ostatnio sobie pomyslaĹam, jestem zmÄczona tÄ caĹÄ sytuacjÄ i jego wiecznym niezdecydowaniem, pozatym nie chcÄ juĹź cofaÄ siÄ do przeszloĹci i poswiecaÄ swoj czas osobie, ktĂłrej nie wiadomo o co chodzi pomimo ukoĹczonej 40 stej wiosny. W ogole to tak siÄ zniecheciĹam po tym wszystkim do spotkaĹ, Ĺźe pewnie dĹugo potrwa zanim zdecyduje siÄ na coĹ blizszego, szkoda bylo tego roku zachodu, zainicjowanego przypomne tylko przez Pana, pozdrawiam :) i jeszcze raz dziekuje za wsparcie.

Zastanawiam siÄ jak to bedzie jak siÄ spotkamy kiedyĹ w starym gronie znajomych bo mamy wspĂłlne? to dopiero bÄdzie chichot losu:))

Edytowane przez Daffne
połączenie postów
Napisano (edytowane)

ustaw sobie...język poslki na dole strony głównej bo krzaczki Ci wychodzą...

A odnośnie Pana..to nie masz czego żałować...zapewne inna się będzie męczyć :)

jak będzie? zapewne wesoło...tym bardziej, że masz z głowy...;)

Edytowane przez Daffne
Napisano

A moĹźe dla odmiany poprosiĹabym o celta na pracÄ w tym roku? Czy znalazĹaby siÄ ktĂłraĹ chÄtna koleĹźanka?

Napisano

No w sumie to tak:) bo 10 kielichów to raczej wieczne nie będzie wiem z doświadczenia i wcale nie jestem złośliwa:))

Napisano
No w sumie to tak:) bo 10 kielichów to raczej wieczne nie będzie wiem z doświadczenia i wcale nie jestem złośliwa:))

prawdę piszesz tylko, nie ma tu złośliwości :)

Napisano

z czasem myślę że bardziej wartościowa i trwalsza jest przyjaźń hmm, ale mam dziś głębokie refleksje:)

Napisano
z czasem myślę że bardziej wartościowa i trwalsza jest przyjaźń hmm, ale mam dziś głębokie refleksje:)

bo to prawda...nie da się żyć z ciagłymi fajerwerkami bo to na dłuższą metę zdaje sie być nie do wytrzymania :)

Ale zależy co kto lubi ^^

Napisano

i moje stanowisko jest podobne