Gość sheina Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 jak zareaguje? 7 mieczy krol bulaw.krolowa blaw bedzie mial w nosie. Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 zagrywka, która do niczego nie doprowadzi... Cytuj
Lenka10 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 bedzie mial w nosie. moim zdaniem będzie udawał że ma to w nosie Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Dokladnie... udawal. Bo 7 Mieczy tu jako karta takiej nieuczciwosci. On Krol Bulaw pokaze Ci, ze Ty - Krolowa Bulaw - zrobilas, jak chcialas, a on jest ponad to. Cytuj
maddie88 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Nie będzie miał tego w nosie, ale nie dowiesz się o tym i tak... Jego zdaniem będzie to decyzja spontaniczna, może i z jakimś podtekstem w jego stronę... Iwka moim zdaniem określiła to bardzo trafnie - zagrywka, takie pójście na skróty...bez wyjaśnień. Cytuj
Gość sheina Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 oo nei nei wyjasnaic to ja jzu nic nie bede bo z jego strony nei ma reakcji w strone tych wyjasnien. zatem ...; ] czyli go troche ruszy? ale bułąowwy dziala i to mnei zastanwia Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Uzna że zagrałaś nieczysto wobec Niego... Albo tak jak piszesz Shei - Buławowy działa, i pierwsza moja myśl była taka że będzie kombinował aby dowiedzieć się dlaczego się usunęłaś,,, Cytuj
Gość sheina Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 wytłumaczcie mi co człowiek musi mieć w głowie, jeżeli Ty się rozflaczasz emocjonalnie a on nie odpisuje, wczesniej tweirzac,ze Cie lbi i nadal bedzie, a tu zupelna ignorancja tego co piszesz? nie zalezy . albo nie na tyle,alby się wysilać. Cytuj
anais_33 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 bedzię uważał to jako podstęp z Twojej strony ... może zadziała i bedzie chciał wyjaśnień Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 wytłumaczcie mi co człowiek musi mieć w głowie, jeżeli Ty się rozflaczasz emocjonalnie a on nie odpisuje, wczesniej tweirzac,ze Cie lbi i nadal bedzie, a tu zupelna ignorancja tego co piszesz? nie zalezy . albo nie na tyle,alby się wysilać. A może po prostu gdy Ty podjęłaś decyzję o rozłączeniu emocjonalnym się z Nim, no i mu to zakomunikowałaś - to może Go to zabolało ? może poczuł się źle, no bo przecież sporo Was łączyło i dlatego postanowil milczeć...i teraz sam "zachodzi" w głowę dlaczego tak się stało...może jest tak ? Cytuj
Gość sheina Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 jak widac kazdy jest dla mnei wazniejszy niz ja dla niego. przywyczaiłam się. a to wlasnei moaj forma odcięcia od niego natomiast nei sadze,aby się nia przejal skoro nawte nei raczyk odpisywac na moje wiadomosci.niech spada zapraszam do moijego uczuciowego watku 2013 uczucia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi