Skocz do zawartości

likwidacja fejsa pan B

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

jak zareaguje?

7 mieczy krol bulaw.krolowa blaw

bedzie mial w nosie.

Napisano

bedzie mial w nosie.

moim zdaniem będzie udawał że ma to w nosie ;)

Napisano

Dokladnie... udawal. Bo 7 Mieczy tu jako karta takiej nieuczciwosci. On Krol Bulaw pokaze Ci, ze Ty - Krolowa Bulaw - zrobilas, jak chcialas, a on jest ponad to. :D

Napisano

Nie będzie miał tego w nosie, ale nie dowiesz się o tym i tak... Jego zdaniem będzie to decyzja spontaniczna, może i z jakimś podtekstem w jego stronę... Iwka moim zdaniem określiła to bardzo trafnie - zagrywka, takie pójście na skróty...bez wyjaśnień.

Gość sheina
Napisano

oo nei nei wyjasnaic to ja jzu nic nie bede bo z jego strony nei ma reakcji w strone tych wyjasnien. zatem ...;

]

czyli go troche ruszy? ale bułąowwy dziala i to mnei zastanwia

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Uzna że zagrałaś nieczysto wobec Niego...

Albo tak jak piszesz Shei - Buławowy działa, i pierwsza moja myśl była taka że będzie kombinował aby dowiedzieć się dlaczego się usunęłaś,,,

Gość sheina
Napisano

wytłumaczcie mi co człowiek musi mieć w głowie, jeżeli Ty się rozflaczasz emocjonalnie a on nie odpisuje, wczesniej tweirzac,ze Cie lbi i nadal bedzie, a tu zupelna ignorancja tego co piszesz? nie zalezy . albo nie na tyle,alby się wysilać.

Napisano

bedzię uważał to jako podstęp z Twojej strony ... może zadziała i bedzie chciał wyjaśnień

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
wytłumaczcie mi co człowiek musi mieć w głowie, jeżeli Ty się rozflaczasz emocjonalnie a on nie odpisuje, wczesniej tweirzac,ze Cie lbi i nadal bedzie, a tu zupelna ignorancja tego co piszesz? nie zalezy . albo nie na tyle,alby się wysilać.

A może po prostu gdy Ty podjęłaś decyzję o rozłączeniu emocjonalnym się z Nim, no i mu to zakomunikowałaś - to może Go to zabolało ? może poczuł się źle, no bo przecież sporo Was łączyło i dlatego postanowil milczeć...i teraz sam "zachodzi" w głowę dlaczego tak się stało...może jest tak ?

Gość sheina
Napisano

jak widac kazdy jest dla mnei wazniejszy niz ja dla niego. przywyczaiłam się. a to wlasnei moaj forma odcięcia od niego natomiast nei sadze,aby się nia przejal skoro nawte nei raczyk odpisywac na moje wiadomosci.niech spada

zapraszam do moijego uczuciowego watku 2013 :D uczucia :D