Gość Iwka78 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Hej to znów ja i moje rękodzieło:-) tak jestem uparta jak osioł:-) wiem... Postanowiłam wystawić swoje "krzynki" na pewnym portalu. I zapytałam karty jaki będzie efekt końcowy tego szaleństwa? główna karta: rycek denarów - no generalnie to dobra karta na finanse, chyba? więc chyba coś sprzedam? tło: 2 denary, 2 buławy, II kapłanka - no oczywiście wychodzą moje wahania z przeszłości, 2 buław to dla mniej wyjście i pokazanie się na zewnątrz, ale też praca na 2 etaty, no i na koniec moja wspaniała kapłanka, która wszystko przysłoniła...oooo jak ja ją kocham....:412yk9: zadałam też kartom pytanie, kiedy cokolwiek sprzedam na tym portalu? III cesarzowa - no i tu się osunęłam jak zdechły łabędź, bo przeczytałam, że to jakiś marzec-maj, czy coś... raju.... zerknie ktoś? Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 to ja troche z innej bajki - własną stronę internetową masz z tym swoim rękodziejstwem? Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 miałam... to nic nie daje... wiem z doświadczenia... teraz nie mam... Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Rycek Monet to przede wszystkim pracowitosc i pilnosc. Tu sie ladnie pokazala. Mozliwe, ze dlatego, ze widac, ze te Twoje prace sa recznie robione i po prostu to Twoj wklad pracy, jaki tam jest, to widac. tło: 2 denary, 2 buławy, II kapłanka ---> suma VIII Sprawiedliwosc 2 Monety niosa ze soba zmiany. 2 Bulawy to takie wystrzelenie do przodu w dzialaniach. Kaplanka moze ukazac Ciebie jako specjalistke, w tym, co robisz. Ze jestes w tym bardzo dobra. I Sprawiedliwosc pokazuje plony, ktore beda adekwatne do wlozonego w te prace wysilku. Czyli jezeli sie postarasz, moze byc bardzo ladnie. Co do czasu to nie czaje... tego, wiec... nie wypowiem sie. Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 miałam... to nic nie daje... wiem z doświadczenia...teraz nie mam... oj, i tak możesz przesłać sorrki, zapomniałam tam dopisać Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 oj, i tak możesz przesłać sorrki, zapomniałam tam dopisać wysłałam.... i czekam.... Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Ha,to ja Ci tu zrobie reklamę TE RZECZY SĄ PIĘKNE )) Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Ha,to ja Ci tu zrobie reklamę TE RZECZY SĄ PIĘKNE )) no dziękuję:-) ale to wszystko leży odłogiem... Cytuj
iridos Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 a ja poproszę o adres stronki może sie na coś skusze do kart sie nie odnoszę bo nie kumam tych rozkładów odpowiedz tło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi