Skocz do zawartości

To znowu ja...

Gość Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Iwka78
Napisano

Hej

to znów ja i moje rękodzieło:-) tak jestem uparta jak osioł:-) wiem...

Postanowiłam wystawić swoje "krzynki" na pewnym portalu. I zapytałam karty jaki będzie efekt końcowy tego szaleństwa?

główna karta: rycek denarów - no generalnie to dobra karta na finanse, chyba? więc chyba coś sprzedam?

tło: 2 denary, 2 buławy, II kapłanka - no oczywiście wychodzą moje wahania z przeszłości, 2 buław to dla mniej wyjście i pokazanie się na zewnątrz, ale też praca na 2 etaty, no i na koniec moja wspaniała kapłanka, która wszystko przysłoniła...oooo jak ja ją kocham....:412yk9:

zadałam też kartom pytanie, kiedy cokolwiek sprzedam na tym portalu?

III cesarzowa - no i tu się osunęłam jak zdechły łabędź, bo przeczytałam, że to jakiś marzec-maj, czy coś...

raju....

zerknie ktoś?

Napisano

to ja troche z innej bajki - własną stronę internetową masz z tym swoim rękodziejstwem?

Gość Iwka78
Napisano

miałam... to nic nie daje... wiem z doświadczenia...

teraz nie mam...

Napisano

Rycek Monet to przede wszystkim pracowitosc i pilnosc. Tu sie ladnie pokazala. Mozliwe, ze dlatego, ze widac, ze te Twoje prace sa recznie robione i po prostu to Twoj wklad pracy, jaki tam jest, to widac.

tło: 2 denary, 2 buławy, II kapłanka ---> suma VIII Sprawiedliwosc

2 Monety niosa ze soba zmiany. 2 Bulawy to takie wystrzelenie do przodu w dzialaniach. Kaplanka moze ukazac Ciebie jako specjalistke, w tym, co robisz. Ze jestes w tym bardzo dobra. I Sprawiedliwosc pokazuje plony, ktore beda adekwatne do wlozonego w te prace wysilku. Czyli jezeli sie postarasz, moze byc bardzo ladnie.

Co do czasu to nie czaje... tego, wiec... nie wypowiem sie.

Napisano
miałam... to nic nie daje... wiem z doświadczenia...

teraz nie mam...

oj, i tak możesz przesłać ;) sorrki, zapomniałam tam dopisać
Gość Iwka78
Napisano
oj, i tak możesz przesłać ;) sorrki, zapomniałam tam dopisać

wysłałam....

i czekam....

Gość Iwka78
Napisano
Ha,to ja Ci tu zrobie reklamę ;) TE RZECZY SĄ PIĘKNE ;)))

no dziękuję:-)

ale to wszystko leży odłogiem...

Napisano

a ja poproszę o adres stronki może sie na coś skusze

do kart sie nie odnoszę bo nie kumam tych rozkładów odpowiedz tło