anais_33 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 relacja moja i Pana do 3 miesiecy Słońce Giermek Kielichów Król Mieczy - ładnie pięknie, spotkania, miłe spędzanie czasu, Pan racjonalista w swoim zachowaniu ? do poł roku Król Kielichów 10 Kielichów Rycerz Buław - pięknie sielsko rodzinnie ciepło... Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Do 3 M-cy bedzie milo spedzany czas, rozne spotkania, ale rowniez rozmowy, jakies intelektualne formy spedzania czasu. Ogolnie bedzie bardzo, bardzo ciekawie. Podsum (HB) to XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag, czyli po prostu zacheta, zeby cieszyc sie tym czasem, tym, co on niesie, przygladajac sie jednak uwaznie temu, co sie dzieje i po prostu wykorzystywac nadarzajace sie okazje tak, aby robic z tego to, co najlepsze. Do pol roku. Tu relacja dojdzie do punktu, gdzie trzeba bedzie popchnac ja wyzej I pan podejmie dzialania. W ktora jednak strone to nie wiadomo do konca, bo Rycek Bulaw to zrywny i w sumie nieobliczalny taki troche. A 10 Kielichow to wlasnie taki punkt, ze relacja jest w miejscu, gdzie trzeba by z nia zrobic cos wiecej. Podsum (HB) to X Kolo Fortuny i I Mag. Trzeba bedzie podejsc do znajomosci uwaznie, patrzac co tam takiego sie wlasnie pojawia i ladnie zadzialac w odpowiednim momencie. Beda okazje, aby z tego bylo cos wiecej. Bedzie to jednak wymagalo uwaznosci, zeby nie przegapic odpowiedniego momentu i aby ten Rycek Bulaw nie przyniosl uwolnienia sie z tej relacji. Takze ogolnie jak wyzej tak i nizej. Radosnie, na luzie, jednoczesnie uwaznie... i z glowa... Moze byc z tego cos wiecej, trzeba tylko patrzec. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 relacja moja i Pana do 3 miesiecy Słońce Giermek Kielichów Król Mieczy - naprawdę fajnie, cieplutko ~ romansowo, ale Pan jakiś bardzo zachowawczy chyba będzie, lekko zdystansowany... do poł roku Król Kielichów 10 Kielichów Rycerz Buław - tu już zdecydowanie lepiej, Pan z Mieczowego przejdzie w Kielichowego, no i pozostałe karty, fajniutko...czas radości, szczęścia i uczucia, wzajemnego uczucia... Cytuj
anais_33 Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 dociągnęłam do rycka buławowego - 7 monet raczej stabilizacja ... Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 A to roznie z tymi 7 Monetami. Moga oznaczac i wytrwale dzialania, cierpliwosc, czekanie na plony gdzies tam kiedys, ale i rezygnacje, ze nic sie nie da juz zrobic. Akurat 7 Monet to dopiero zapowiedz (mozliwej) stabilizacji (gdzies tam kiedys). Na razie to wyczekiwanie, wytrwale i cierpliwe. Ale skoro dociagnieta karta to i podsum sie zmienia. Tu (HB) bedzie XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc. Takie rozsadne spogladanie na znajomosc, patrzenie perspektywiczne z planami na dalsza przyszlosc (co w sumie pokrywa sie z tymi 7 Monetami, ktore mowia o dalszej przyszlosci). No chyba, ze w 7 Monetkach sie ciaza ukazala... A Gwiazda i Sprawiedliwosc to dziecie i slub. 1 Cytuj
Caliel Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) do 3 miesiecy Słońce Giermek Kielichów Król Mieczy Pieknie, ale dla mnie psuje to Paź i Mieczowy. Mimo pozytywnych przeslanek, nalezy pamietac ze paz kielichow odpowiada umiarkowaniu, a krol mieczy - pustelnikowi. Mimo sprzyjajacych okolicznosci - moze nie byc takich super porywow, to zrownowazona karta. Takie stare dobre malzenstwo.. Mozliwe ze pan byl czyms zaabsorbowany, wkurzony, moze dlatego sie pokazal w tej karcie. Bardziej tutaj sie docieracie do wspolpracy, niz romansujecie. taka wspolnota zainteresowan, dusz... Dobra na partnerstwo, ale jak pisalem - uniesienia to nie sa za wielkie... do poł roku Król Kielichów 10 Kielichów Rycerz Buław Tutaj duża zmiana, może wspolpraca przynosi efekty. O ile Pan nie ma problemu ze slaboscia do imprez i alkoholu, to jest pieknie. Zbyt pieknie;P Kielichowy - czuly partner, opiekun, kochajacy maz... 10 kieli - sielsko anielsko, powiekszenie rodziny, ale co dalej? to karta granica. Rycerz bulaw - wspolne plany, marzenia... odpowiada tez cesarzowej, czyli przywiazanie, wspolne zycie.. bym dociagnal jeszcze karte, jak do kazdych dziesiatek, czy kart zmieniajacych. Bo mozliwe ze cos sie zmieni na plus, i ten rycerz to karta dopowiadajaca do tej 10 kieli, czyli nawiazanie partnerstwa.. a co dalej? nie wiem zobaczmy sumy. 1. wisielec 2. koło/mag Musisz pozwolic sprawom dziac sie samym, bo sie nieraz sytuacja zmieni o 180 stopni. Na nude na pewno nie bedziesz narzekac, no i pozwol sie Panu wykazac swoimi zdolnosciami (Kolo/mag). Nie wiem czy cos pomoglem, ale proszę EDIT: Jendak dociagnelas 7 monet coz... bedziewsz musiala troche jednak poczekac (wisielec). ale kto wie, moze sie oplaci... ;D no i przychodzi mi na mysl ciaza... wiec jak nie planujesz to wiesz co robic Edytowane 4 Grudnia 2012 przez Caliel Cytuj
anais_33 Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 do 3 miesiecy Słońce Giermek Kielichów Król MieczyPieknie, ale dla mnie psuje to Paź i Mieczowy. Mimo pozytywnych przeslanek, nalezy pamietac ze paz kielichow odpowiada umiarkowaniu, a krol mieczy - pustelnikowi. Mimo sprzyjajacych okolicznosci - moze nie byc takich super porywow, to zrownowazona karta. Takie stare dobre malzenstwo.. Mozliwe ze pan byl czyms zaabsorbowany, wkurzony, moze dlatego sie pokazal w tej karcie. Bardziej tutaj sie docieracie do wspolpracy, niz romansujecie. taka wspolnota zainteresowan, dusz... Dobra na partnerstwo, ale jak pisalem - uniesienia to nie sa za wielkie... do poł roku Król Kielichów 10 Kielichów Rycerz Buław - pięknie sielsko rodzinnie ciepło... Tutaj duża zmiana, może wspolpraca przynosi efekty. O ile Pan nie ma problemu ze slaboscia do imprez i alkoholu, to jest pieknie. Zbyt pieknie;P Kielichowy - czuly partner, opiekun, kochajacy maz... 10 kieli - sielsko anielsko, powiekszenie rodziny, ale co dalej? to karta granica. Rycerz bulaw - wspolne plany, marzenia... odpowiada tez cesarzowej, czyli przywiazanie, wspolne zycie.. bym dociagnal jeszcze karte, jak do kazdych dziesiatek, czy kart zmieniajacych. Bo mozliwe ze cos sie zmieni na plus, i ten rycerz to karta dopowiadajaca do tej 10 kieli, czyli nawiazanie partnerstwa.. a co dalej? nie wiem zobaczmy sumy. 1. wisielec 2. koło/mag Musisz pozwolic sprawom dziac sie samym, bo sie nieraz sytuacja zmieni o 180 stopni. Na nude na pewno nie bedziesz narzekac, no i pozwol sie Panu wykazac swoimi zdolnosciami (Kolo/mag). Nie wiem czy cos pomoglem, ale proszę EDIT: Jendak dociagnelas 7 monet coz... bedziewsz musiala troche jednak poczekac (wisielec). ale kto wie, moze sie oplaci... ;D dociągnełam do rycka buław 7 monet .... Cytuj
iridos Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 tu on karty rozdaje a ty możesz tylko tańczyć jak on zagra i nic sie w tym względzie nie zmieni tu jedno chyba ostro zauroczone jest a pojawi sie jeszcze ktoś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi