Drach Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 (edited) Witam. Miałem dziwne następujące za sobą sny w ciągu trzech dni, niestety tylko urywki bo od razu podświadomie kończyłem sen: 1.Miałem dwa samochody. I jakieś starsze małżeństwo ukradło mi oba. Facet odjechał i widziałem jak znika za górką na osiedlu na którym mieszkam, drugi nie zdążył bo złapałem kobietę za ramię i nie odjechała. 2. Byłem w jakimś domu dziwnym z drzwiami i okienkiem w nim. Przez okienko zobaczyłem że ktoś siedzi na podłodze, gdy obszedłem drzwi/lub ścianę okazało się że to był duch jakiejś dziewczyny (ring mi się kojarzy ale nie oglądałem tego filmu). Wtedy ona spojrzała na mnie a ja poczułem dziwne uczucie niepewności, niepokoju. Wtedy podszedłem do innych drzwi i zanim je otworzyłem usłyszałem głos uciekaj schodami, potem jakby słowo pożar. Gdy otworzyłem drzwi widziałem schody w dół jak to w bloku, dosyć wysokie schody a na przeciw na półpiętrze wysoką do sufitu drabinę zamkniętą na kłódkę. I tyle 3.Koleżanka mi się śniła z pracy (fajna i w ogóle) która prosiła mnie o kupno dwóch identycznych telefonów, potem pocałowałem ją ale ona ze śmiechem odsunęła się. Ja leżałem potem na ławce sobie i znowu poprosiła mnie, jak zapytałem który to powiedziała obojętnie no i kupiłem za jej pieniądze. Ta mi podziękowała po chyba hiszpańsku albo włosku i resztę zabrała. No i byłem w samych bokserkach Pod koniec snu widziałem VW Garbusa w kolorach czerwieni i żółci, dosyć radosny samochód byłw tych barwach. Wtedy sen się skończył. Trzeci sen został wygenerowany dosłownie w jakieś 15 min, gdy przymknąłem oczy i pomyślałem o tej koleżance i zasnąłem. Proszę o interpretację jeśli się w ogóle przy tylu symbolach dziwnych uda Dziękuję Edited December 4, 2012 by Drach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drach Posted December 8, 2012 Author Share Posted December 8, 2012 Czyżby nikt nie dał rady ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drach Posted December 30, 2012 Author Share Posted December 30, 2012 Jest szansa by ktoś zinterpretował owe sny ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts