anais_33 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 jakie mysli są przy Panu na mój temat moc, 9 monet, 6 mieczy, 6 kielichów ciepło widzi naszą relację pociągam go jako kobieta wraca myslami do sytuacji przeżytych wspólnie ... jak to widzicie ? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Mnie to tu wygląda na to, że Pan za wszelką cenę chce uchodzić za takiego twrdego gościa, że Jemu najlepiej w roli singla, a tak naprawdę to bardzo by chciał aby Wasza relacja się rozwinęła, ruszyła do przodu, tęskni.. Cytuj
maddie88 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 moc, 9 monet, 6 mieczy, 6 kielichów => Papież Oj, pociągsz pana... Pan bardzo ceni sobie znajomość z Tobą, chciałby ją rozwijać... Pan ma chyba duszę romantyka Często wspomina Wasze spotkania Cytuj
Aga 22 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 jakie mysli są przy Panu na mój temat moc, 9 monet, 6 mieczy, 6 kielichów pragnienia czyli pociągasz pana ale skupia się na finansach. Szóstki takie rodzinne chciałby kontynuować to co było kiedyś. 1 Cytuj
Caliel Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 moc, 9 monet, 6 mieczy, 6 kielichów A więc.... Karty by wygladaly fajnie gdyby nie te dwie 6 na koncu. Jest pociaganie, dzialasz na niego jako kobieta (Karta Rydwan to meska seksualnosc, Moc - kobieca) 9 monet - to takie piekno harmonia, charyzma... 6 mieczy - to juz takie troche uciekanie, lek przed konfrontacja, sprawdzeniem się. 6 kielichow - cos wyniesionego z domu, dziecinstwa, cos co dorastalo z nami i sie wzmocnilo. do tego dwie 6 moga w parze oznaczac, ze jest klopot z podzialem ról, równością w relacjach, to może być drobnym problemem. Spójrzmy na podsumy: 1. Sprawiedliwosc * Cesarzowa * Glupiec 2. Sąd * Diabeł * Wisielec i sumy: 1. Sprawiedliwosc 2. Kapłan Te spod jedynki - to sumowanie ogólne, te spod dwójki - wg Hajo Banzhaffa (czy jak mu tam) Pierwsze okreslaja potencjalny przebieg, drugie sa wskazowkami. Pan wyraznie ma drobny problem, ale bedzie dazyl do nawiazania kontaktu, poglebienia relacji. Powinnas pozwolic sprawom dziac sie samym, jednak Pan moze troche rozczarowac, swoja infantylnoscia w niektorych sprawach, takim nieogarnieciem, jakby potrzebowal drugiej mamusi. Powinas sie twardo trzymac zasad, ktore masz. Dbac o asertywnosc, rownowage w podziale ról. (tutaj potwierdzaja to moje slowa o tych dwóch szóstkach). Ogólnie - nie jest źle, jest szansa, ze przepracujecie toksyczne/nieprawidlowe zachowania na plus. Pozdrawiam! 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 A Wy jakos daleko od siebie mieszkacie? Cytuj
anais_33 Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 A Wy jakos daleko od siebie mieszkacie? na 2 końcach jednego miasta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi