Skocz do zawartości

Nie czaje

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Chodzi o tego znajomego, na ktorego robilam karmika. http://www.ezoforum.pl/interpretacja-rozkladow-karmicznych/63741-relacja-karmiczna.html

No wiec... poprosil o wyciagniecie kart na siebie, bez konkretnego podania tematu. Zrobilam mu rozklad na now... listopadowy. Hmm... Wrzucilam, podziekowal. Uzupelnilam o cos tam, czego zabraklo wczesniej i bzzz... cisza. Napisalam cos tam jeszcze... bzz... 3 tygodnie ciszy... :o Hmm...

Zapytalam wiec kart:

1. Czego spodziewal sie dowiedziec z kart proszac mnie o rozklad (bez kokretnego pytania, na zasadzie, co karty tam pokaza)?

10 Kielichow, Krolowa Monet, Paz Monet ---> suma X Kolo Fortuny

No nie wiem, nie czaje tego. Czegos milego sie chcial dowiedziec? O jakiejs kobiecie czy jak? :ojejku:

2. Jakie wrazenie zrobilo na nim to, co mu napisalam?

Krolowa Mieczy, Rycerz Bulaw, XIV Umiarkowanie ---> suma III Cesarzowa

No takie lelum polelum. Fajnie, skladnie, ale letnio i nie tego sie spodziewal. :412yk9:

3. Dlaczego przestal sie od tego momentu odzywac i reagowac na moje wiadomosci?

7 Bulaw, Krol Monet, Krol Kielichow ---> suma XV Diabel

Praca go momentalnie od kompa oderwala? I tak trzy tygodnie nie dala mu mozliwosci odbekniecia odpowiedzi.

Ja takich jaj nie robie. Mam kope znajomych na gg itd. Ale nawet jak cos mnie od kompa odciagnie to mowie cos. A tu po prostu cisza.

Byloby latwo, gdyby to byl becwal jakis, ale nie, ogolnie typ jest przeinteligentny i przemadry i przesympatyczny. No ale wlasnie. Ma taki styl porozumiewania sie, ze... :412yk9:

4. Jakie ma ogolnie teraz do mnie nastawienie?

10 Monet, 2 Kielichy, 7 Kielichow ---> suma V Papiez

No nie wiem. Chyba uwaza, ze jestem sympatyczna. Ale na razie skupia sie na sobie, ew. medytacji, sprawach swoich itd. A ja to ta gdzies tam hen daleko za siodma gora i osma rzeka.

5. Jak widzi nasz dalszy kontakt?

II Kaplanka, Rycerz Kielichow, XVI Wieza + Paz Bulaw, XVII Gwiazda ---> suma VIII Sprawiedliwosc

No nie wiem. Cos definitywnie chce rozwalic. Jakby nie do konca mu tu wszystko pasowalo. Hmm...

Nie wiem. Moze ktos zajrzy na to. Nie uzywalam zadnego gotowego rozkladu, bo w sumie interesuja mnie te tutaj konkrety.

Nie potrafie goscia rozgrysc. Tak sobie gadamy juz dobrych kilka m-cy netowo i ta znajomosc wlasnie tak dziwacznie wyglada. Jak sie odezwie (albo ja) to jest bardzo sympatycznie, bo pan umie gadac na poziomie. A potem nagle urwie sie... i tak jak teraz. Chociaz teraz to juz jakos tak wybitnie polecial.

Baaa...

Edytowane przez SacralNirvana
dodalam linka
Napisano (edytowane)

1. Czego spodziewal sie dowiedziec z kart proszac mnie o rozklad (bez kokretnego pytania, na zasadzie, co karty tam pokaza)?

wiesz co on niczego generalnie nie chciał się dowiedzieć wyszło to raczej spontanicznie i na zasadzie rozmowy koleżeńskiej z Tobą , od tak rzucił temat

że jesteś konkretna rzeczowa jakby potwierdziło to u niego że znasz się na rzeczy jakby docenił Twoje umiejętności ale okaże to za jakiś czas

wiesz co on broni się przed ta znajomoscią mi sie wydaje że dostrzegł w sobie to że coś do Ciebie czuje ??

marzy o relacji z Tobą rozmowy z Tobą sprawiają mu przyjemność ....i chciałby chyba czegoś na " zasadach" ale sceptycznie do tego podchodzi

II Kaplanka, Rycerz Kielichow, XVI Wieza + Paz Bulaw, XVII Gwiazda ---> suma VIII Sprawiedliwosc[/color][/b]

odezwie sie niespodziewanie będzie miło zaskoczy Cię wyleci jak Filip z konopii :))) wyjaśnicie sobie jego zachowanie

Edytowane przez anais_33
Napisano

Tak... ten Ci on... :hahahaha: Nikt inny nie prowadzi w taki sposob konwersacji.

Napisano

ty nie mądra kobieto :hahahaha:,on w tych kartach chciał zobaczyć ciebie i jakieś twoje uczucie do siebie ;) a poza tym Monetowi tak mają, że zajmują się pracą i odcinają się bez słowa ;)lnie, że Pan przemyśleć musi, co on od Ciebie chce ;)

Napisano

Tak... juz to widze:

"Kobiete widze, kobiete... ma dwie nogi i dwie rece. Glowe ma, glowe... i mozg... ktorego czasem uzywa... Uczucia ma... no... ma do Ciebie uczucia... te... no... gorace! Widze to... widze... ! Ha...

I normalnie to ten... to ja normalnie... "

No sorry... :ojejku: W odpowiedzi pewno bym dostala... :412yk9::udusic::26::hahahaha:

Ale sie posmialam troche... Dzieki agaMaj... :bukiet:

Napisano

Dobra... bylam po prostu ciekawa. Pewno tak jest, jak piszes anais_33... ze tak zapytal, bo zapytal... jest zapracowany, wiec nie widzi potrzeby sie odezwac, bo ma wazniejsze sprawy. A ja lepiej zrobie, jak zajme sie z powrotem swoimi sprawami.

Po prostu staralam sie przy tej wrozbie... zreszta on tez mi wrozyl... no i pytalam cos i tez nie dostalam odpowiedzi.

Tez pieknie mi powrozyl...

Gość sheina
Napisano

przynajmniej odnosil sie do twoich czuc a nei zamilka i twierdzi,ze zadna jeg wina;/.

Napisano

rycerz kielichów zakochany uwodziciel widzi w Tobie pokrewną duszę głównie w tematach ezo ale Ciebie uwodziciel nie interesuje chciałabyś konkretów.

Będzie dalsza konwersacja jak najbardziej, będziesz szczęśliwa w tej gwieździe :_okok:

• Lubię to! 1
Napisano

No sorry... :ojejku: W odpowiedzi pewno bym dostala... :412yk9::udusic::26::hahahaha:

Ale sie posmialam troche... Dzieki agaMaj... :bukiet:

;) a nie ma za co, polecam się na przyszłość ;)
Napisano
ty nie mądra kobieto :hahahaha:,on w tych kartach chciał zobaczyć ciebie i jakieś twoje uczucie do siebie ;)

1 linijka, 1 wrazenie- identyczne:] bez obeznania w temacie -dosłownie odebrałam,że chodziło mu o uczucia i sacral..

Napisano

"Kobiete widze, kobiete... ma dwie nogi i dwie rece. Glowe ma, glowe... i mozg... ktorego czasem uzywa... Uczucia ma... no... ma do Ciebie uczucia... te... no... gorace! Widze to... widze... ! Ha...

I normalnie to ten... to ja normalnie... "

Dobreeeeeeeeeeeeeee hahaa. To się pośmiałam:]

Napisano

Oparłam się na pytaniach w pkt 3, 4, 5

Pan szuka celu w tej relacji ( z Tobą). Jak go znajdzie, to się odezwie. Póki co wydajesz Mu się odległa, niedotykalna, nierealna dlatego postanowił zamknąć się w sobie, uspokoić swoje emocje, poszukać prawdy w sobie.

• Lubię to! 1
Napisano

A czy pan ma rodzinę? Może miał nadzieję, że pewna sytuacja z jego dzieckiem rozwiążę się pomyślnie... I że to także wpłynie na poprawę jego stosunków z żoną...

Pan stwierdził, że dobrze opsiałś jego sytuację, nic nie uszło Twojej uwadze w kartach... Zaangażowałaś się i z chęcią pomogłaś. Umiarkowanie jest silną kartą, może pan zauważył, że to, co robisz, jest Twoją pasją, daje Ci satysfkację, spełniasz się w tym (Cesarzowa), robisz to dobrze - łączysz to, co duchowe z tym, co ziemskie...dażysz do odkrycia złotego środka... (Umiarkowanie)

Pan teraz bije się sam z sobą...musi walczyć o swoje, dochodzić swoich praw, racji... Ja myślę, że on ma problemy w związku jednak. I na razie jest myślami przy nim... No i tutaj jego sytuacja w tym Diable nie jest łatwa...

Ładne :) Pan darzy Cię ciepłymi uczuciami, uważa tę relację za stabilną i ją sobie ceni. W tej chwili spycha ją do sfery marzeń, nie działa...myśli o Tobie, ale wie, że musi swoją energię zaangażować teraz w coś innego. Jest jak najbardziej za rozwojem tej relacji.

II Kaplanka, Rycerz Kielichow, XVI Wieza + Paz Bulaw, XVII Gwiazda ---> suma VIII Sprawiedliwosc

Wydaje mi się, że pan będzie chciał zacząć niejako od nowa, ma na to nadzieję... Wie, że ma w Tobie wsparcie, zawsze mu doradzisz, czuje, że go rozumiesz....intuicja mu mówi, że Wasza relacja jest dobra i mnie nie wygląda na to, żeby chciał z niej rezygnować... Pan wyjdzie z jakąś propzycją...miłym gestem, chce tę relację ożywić...chce, żeby Wasze kontakty były częstrze... Ale na razie musi uporać się z tym, co wymaga pierwszeństwa (Sprawiedliwość).

• Lubię to! 1