Skocz do zawartości

Ja też, jego myśli

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jakie on ma myśli o mnie obecnie?

5 mieczy 6 kielichów 3 kielichów 4 buław

wspomina swoje nieudane zagrywki w stosunku do mnie ostatnio, z drugiej strony widać, że bardzo chce spotkania, zabawy, radości, romansu...

Napisano (edytowane)

wspomina swoje nie za bardzo fajne zachowanie chciałby ciepłej / romansowej / beztroskiej relacji

w 5 mieczy coś mu nie pasuje w tej relacji niby fajnie miło ... 5 mieczy to papież wiec może on chce tej relacji ale na jego zasadach...

Edytowane przez anais_33
Napisano

Pan wspomina Ciebie ciepło i wie, że jego podchody, kombinowanie itp. się nie powiodły... Mimo to on nadal bardzo chce się spotkać, beztrosko spędzić z Tobą czas :)

Napisano

Pan trochę rozpamiętuje to jako porażkę w sensie że niewiele udało mu się wskórać rozmyśla o tamtym czasie o miłych spotkaniach nadal jest nastawiony na romans tyle że też brak mu wiary w powodzenie trochę podkulił ogon pod siebie

Napisano

Ma lekki niesmak ale więcej tu cieplejszych myśli i uczuc,które nie pozwolą mu na bierną postawę.

Gość AngeloYasmine
Napisano

Pan czuje się nieswojo bo coś przeskrobał ale chce tej relacji tylko do końca to on nie wie gdzie zmierza ta relacja do luźniej romansowej i trójkątowej ( bo nie jest to zwykły związek czy romans tutaj sądze że ktoś jeszcze jest ) czy w 4 buławach -długoterminowa relacja na przyszłośc trwająca.Mimo wszystko ta relacja będzie trwać w jakimkolwiek sensie czy trójkąta romansu czy związku to będzie.........

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Jakie on ma myśli o mnie obecnie?

On czuje się przegrany...wspomina....i chciałby się spotkać, chyba nawet tęskni...5 Mieczy - to przecież przegrana, strata...a przy 6 Kielichów ~ On wie że "coś" stracił, coś co już było i mogło się powtórzyć (spotkanie 3 Kiel. & 4 Buław), ale On przekombinował, "knuł intrygę" jak Cię zwabić i mu "nie poszlo" został z niczym...