Skocz do zawartości

Powtarzający sie wybór w kartach

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie :serduszka: Od dluzszego czasu w pytaniach do kart pokazuje mi sie , ze na wiosnę czeka mnie podjęcie jkiejs waznej decyzji, wyboru... Postanowilam zapytac kart, z czym bedzie zwiazana ta decyzja..

Paź buław , 4 miecze, Kapłan - Dostane niespodziewana wiadomosc ktora wlasnie spowoduje we mnie wyciszenie aby podjac decyzje wg zasad moralnych i w zgodzie z sama sobą..

Sama nie wiem jak to interpretowac, bo te karty za wiele nie powiedzialy, chyba ze cos mi umknelo..

Napisano

Tzn. to bedzie zwiazane z czyms, co bedzie mialo ruszyc Cie nieco. Moze masz jakis zyciowy zastoj albo cos tkwi w martwym punkcie. Tu cos ruszy bardzo do przodu i pojawi sie szansa na rozwoj. Jednak najpierw bedziesz musiala wziac troche na wstrzymanie, zeby co nieco uporzadkowac i przygotowac powazne podwaliny na to, co to konkretnie bedzie: obojetnie czy rzecz, dzialanie czy co tam. Podsum (HB) to IX Eremita i znowu (tak jak 4 Mieczy) mowi o chwilowym wycofaniu sie (nawet jezeli nie fizycznym to na pewno mentalnym), aby dojsc do tego, co na ten moment jest dla Ciebie wazne, uporzadkowaniu spraw roznych i postepowaniu potem w zgodzie ze soba.

Cokolwiek to jest, bedzie na tyle wazne, abys to przemyslala i nie postepowala na chybcika, bez namyslu.

Napisano

Dziękuje Nirvano za odpowiedz :bukiet: Twoje interpretacje jak zwykle budza we mnie ogromny podziw i poklony dla Twojej wiedzy :_okok:

Napisano

Oj... tu wszyscy wymieniamy sie wiedza. Kazdy ja ma, najfajniejsze jednak, ze kazdy rozkminia inny obszar Tarota i potem nastepuje wymiana wiedza. I to jest swietne. :_okok: