maddie88 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Witam, Zadałam pytanie, czy do 3 miesięcy zostanę zatrudniona w firmie X. 1. To jest teraz: Koło Fortuny - Teraz wszystko toczy się już poza mną, zrobiłam, co byłam w stanie, pozostaje tylko czekać... 2. To krzyżuje się z tym: Królowa Denarów - Brak doswiadczenia... CV jest ładne, mam predyspozycje ich zdaniem, ale poparte zbyt ubogim doświadczeniem... 3. To zostanie rozpoznane: Rydwan (odpowiedź), tło: Kapłanka, Cesarzowa, 8 Buław, Diabeł, Król Denarów - Nowe szanse przede mną; będę bardziej intuicyjnie odnajdywać się w pracy i będę czuła, że to jest dobre miejsce dla mnie... Widać kontakt z ich strony. 4. To będzie wyczuwane: 3 Denarów (odpowiedź), tło: Mag, 9 Denarów, 8 Denarów - Konieczność szlifowania swoich umiejętności, dokształcania się... Ale będę czuła, że jestem w stanie podołać nowym obowiązkom, chociaż będzie ich dużo... 5. To odchodzi: 9 Mieczy - Czas zamartwień odnośnie pracy. 6. To nachodzi: 3 Buław - Jest szansa, następny krok..może zaproszenie na rozmowę... 7. Tak widzę to ja: 8 Kielichów - Ja już się chyba żegnam z możliwością pracy tam...wynik tej 9 Mieczy 8. Otoczenie: 10 Denarów - Wspiera mnie 9. Moje nadzieje/ obawy: Rycerz Kielichów - Obawiam się, że nie będzie odezwu z ich strony... 10. Do tego to prowadzi: 10 Buław (odpowiedź), tło: Sąd, Kapłan - Praca chyba jest, natłok obowiązków...ale też poczucie, że robię to, co daje mi satysfakcję i pozwala się mi rozwijać... Jak myślicie? Proszę o Wasze opinie... Pozdrawiam, Maddie Edytowane 4 Grudnia 2012 przez maddie88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi