Skocz do zawartości

Co myslał, kroki

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

co myslal po wczorajszej rozmowie o mnie

3 denary, gwiazda, rydwan

bylo bylo i poszla w cholere. on jakos czule o mnei mysli chyba :/ ciągle szkoda ze tego nei widac

jakie kroki w ciągu najblizszych 2 tyg

diabel, rcerz pucharów. dwa denary

nie wiem raczej zadnych

Napisano

3 denary, gwiazda, rydwan uważa że masz ciekawą osobowość

diabel, rcerz pucharów. dwa denary spodobałaś mu się,będzie go do Ciebie ciągnęło,więc będą padały jakieś propozycje spotkań. Będzie szukał najlepszej opcji na ewentualne spotkanie.

Gość Lukrusia
Napisano

Pracowita z ciebie osoba , nie siedzisz w domu lubisz ruch. Gwiazda błyszczysz w otoczenie masz swój błysk i urok ładna z ciebie kobieta , ale nioe jest ciebie pewny , w każdej chcwili możesz zrobić krok w tył i tyle cię widział .

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Hmm, nie wiem kto to jest dla Ciebie, ale myśle że w Waszej rozmowie dostrzegł nadzieję/perspektywy/szansę na poprawę Waszej relacji...

diabel, rcerz pucharów. dwa denary

Będzie coś działał, kombinował, proponował - może być miło - ekscytująco, a zarazem żarliwie, ale mam wrażenie że Ty dalej będziesz się zastanawiać o co kaman, o co mu chooodziii...

Napisano

Co myslal. Ze pojawily sie konkretne trudnosci, ktore trzeba pokonac. Ale to nie teraz, na troche dalsza przyszlosc. Wtedy zadziala. Podsum to IX Eremita. Na ten czas musi to przemyslec.

W ciagu najblizszych dwoch tygodni nie podejmie raczej zadnych krokow. Bedzie czul niemoznosc zrobienia czegokolwiek, bo sam nie bedzie wiedzial, co zrobic. Patrz wyzej, Eremita w podsumie, bedzie rozwazal, co tu mozna zrobic. Podsum (HB) to XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc. Cuz... trzeba bedzie popatrzec na sprawe z dystansem i tak bedzie staral sie to zrobic. W Sprawiedliwosci moze sie odezwac i chcec cos wyjasniac. Nie wydaje mi sie, aby zostawil te sprawe ot tak sobie. Jak dla mnie znajomosc nie jest zakonczona. Tylko pewne sprawy musza zostac popchniete do przodu.

Gość sheina
Napisano

sacral ja cie zamordje!!!!!!!!!! dojrzyj tam w koncu koniec bo ja go widze ! :D

Napisano

Ale rozklad jest z perspektywy tego, co widzi Pan a nie Ty... i on to widzi inaczej, przynajmniej wg tych tu kart. ;)

A z tego, co do tej pory zauwazylam, jawi mi sie jako konkretny facet. Mozliwe, ze minusy zbiera za to, ze nie potrafi na poziomie dyskutowac czy konczyc rozmowy, ale jezeli zadziala to zadziala. Taki on chyba, co bardziej ceni czyny niz mowe.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

U mnie suma to Diabeł, podsumki też inne...;)

Napisano
U mnie suma to Diabeł, podsumki też inne...;)

Licze wg Banzhafa, wiec troche inaczej.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Licze wg Banzhafa, wiec troche inaczej.

Ja widzę Słońce, widzę jak liczysz...:)

Gość sheina
Napisano
Ale rozklad jest z perspektywy tego, co widzi Pan a nie Ty... i on to widzi inaczej, przynajmniej wg tych tu kart. ;)

A z tego, co do tej pory zauwazylam, jawi mi sie jako konkretny facet. Mozliwe, ze minusy zbiera za to, ze nie potrafi na poziomie dyskutowac czy konczyc rozmowy, ale jezeli zadziala to zadziala. Taki on chyba, co bardziej ceni czyny niz mowe.

ON CZYNY?????????????

I NIE ODPISUJE MOWIAC ZE MU ZALEZY na pewno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na szczaw! bo widzisz problem w tym,ze ja si cmosjonuje a on ma dobre emocje wobec mnei!! co meni jeszcze bardziej wpienia!!!

Gość sheina
Napisano

diabel to nasza karma tez pewnei i kolo wiecznie k*wa nei ja sie wlnei i koic i mam nadzieje,ze nawet za 4 tygdnie bede tak samo spiewac

a on ma zabojczy spokoj i cieplo w sobei jak dzwonie a ja wtedy miekne. i jak tego uniknac?