maddie88 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Witam, Zadałam 2 pytanie odnośnie zatrudnienia w firmie X. 1. Jakie są szanse że zadzwonią do mnie przed Świętami? (Tzn. albo wtedy albo już w ogóle) Królowa Denarów (odpowiedź), tło: 3 Denarów, 5 Denarów Powinni zadzwonić - będzie się ze mną kontaktować jakaś pani... Tylko tutaj może być mowa nt podwyższania kwalifikacji/ okresu próbnego...bo mam skromne doświadczenie... 2. Jakie są szanse, że zatrudnią mnie w firmie X do 2 miesięcy? Król Denarów, 2 Kielichów (odpowiedź), tło: 7 Mieczy, 8 Denarów, 10 Buław Moje szanse nie są takie małe... Chodzi tutaj o stanowisko wymgające ścisłej współpracy z przełożonym, co pokazały 2 pierwsze karty... Pracy widać jest strasznie dużo i nie wszystko będzie dla mnie jasne... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 tak jakoś mi się wydaje, że będziesz musiała trochę poudawać, że masz większe kwalifikacje, niż masz, ale pracę dostaniesz, chociaż będzie to wymagało większego nakładu siły, czym możesz być trochę przytłoczona.Najważniejsze jednak jest to , że właściciel firmy cię doceni i ogólnie atmosfera będzie sympatyczna. Cytuj
maddie88 Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 tak jakoś mi się wydaje, że będziesz musiała trochę poudawać, że masz większe kwalifikacje, niż masz, ale pracę dostaniesz, chociaż będzie to wymagało większego nakładu siły, czym możesz być trochę przytłoczona.Najważniejsze jednak jest to , że właściciel firmy cię doceni i ogólnie atmosfera będzie sympatyczna. Ta 7 Mieczy trochę mnie martwi...bo albo oni będą nie do końca szczerzy albo ja będę wybiórczo prezentować im moją osobę... Jak ja bym już chciała to mieć za sobą... Dziękuję, Aga Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Widać twoje oczekiwanie i nadzieje,że twoja sytuacja się zmieni. Dostając tą pracę jesteś skłonna wiele zrobić,wiele się nauczyć jako ta Denarówka która jest sumienna i uczynna.. Szanse w życiu zawsze są takiego jestem zdania..w zależności jak podejdziemy do tematu..co zadecydujemy przed czy po jej otrzymaniu,jak pokierujemy losem.. Jeżeli byłaś na rozmowie kwalifikacyjnej to ową szansę już dostałaś by się wykazać.. Myślę,że nastąpi spotkanie na którym wyżej postawiony mężczyzna przedstawi Ci warunki pracy. Być może faktycznie będziesz musiała podwyższyć kwalifikacje gdyż w tle widać wahanie przy 7 mieczy-ale również próba ogarnięcia tego w okól..w 8 kolejne twoje mozolne starania,ale ku swojemu celowi..i obciążenie tym.. Może być rozmowa właśnie z tym przełożonym czy uważasz,że podołasz obowiązkom itp.. Ja powodzonka Ci życze:* 1 Cytuj
maddie88 Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Widać twoje oczekiwanie i nadzieje,że twoja sytuacja się zmieni. Dostając tą pracę jesteś skłonna wiele zrobić,wiele się nauczyć jako ta Denarówka która jest sumienna i uczynna..Szanse w życiu zawsze są takiego jestem zdania..w zależności jak podejdziemy do tematu..co zadecydujemy przed czy po jej otrzymaniu,jak pokierujemy losem.. Jeżeli byłaś na rozmowie kwalifikacyjnej to ową szansę już dostałaś by się wykazać.. Myślę,że nastąpi spotkanie na którym wyżej postawiony mężczyzna przedstawi Ci warunki pracy. Być może faktycznie będziesz musiała podwyższyć kwalifikacje gdyż w tle widać wahanie przy 7 mieczy-ale również próba ogarnięcia tego w okól..w 8 kolejne twoje mozolne starania,ale ku swojemu celowi..i obciążenie tym.. Może być rozmowa właśnie z tym przełożonym czy uważasz,że podołasz obowiązkom itp.. Ja powodzonka Ci życze:* Nie miałam jeszcze rozmowy kwalifikacyjnej... Powiedzieli mi, że jeśli będą zainteresowani, to skontaktują się ze mną przed Świętami. Wydaje mi się, że tak właśnie może być - że zapytają mnie wprost, czy uważam, że podołam obowiązkom...bo doświadczenie jest, jakie jest. Z kolei mam inne plusy w CV i może dlatego nie skreślą mnie tak całkowicie... Dziękuję, GdzieTaIrlandio Edytowane 4 Grudnia 2012 przez maddie88 Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Jak dla mnie to masz duże szanse na zatrudnienie w tej firmie , tylko tutaj w kwestii pracy oni mogą czegoś oczekiwac co możesz nie mieć - doświadczenia zawodowgo lub jakiś kursów i tutaj możesz to nadrabiac . Kontakt z ich strony będzie 2 kielichy tutaj dwie osoby sie dogadują . Ja trzymam kciuki !!!! Cytuj
maddie88 Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 Jak dla mnie to masz duże szanse na zatrudnienie w tej firmie , tylko tutaj w kwestii pracy oni mogą czegoś oczekiwac co możesz nie mieć - doświadczenia zawodowgo lub jakiś kursów i tutaj możesz to nadrabiac .Kontakt z ich strony będzie 2 kielichy tutaj dwie osoby sie dogadują . Ja trzymam kciuki !!!! Doświadczenie to raz, a dwa brak znajomości ustawy, która ma ponad 100 str. Dziękuję, Lukrusiu Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Nie miałam jeszcze rozmowy kwalifikacyjnej... Powiedzieli mi, że jeśli będą zainteresowani, to skontaktują się ze mną przed Świętami. Wydaje mi się, że tak właśnie może być - że zapytają mnie wprost, czy uważam, że podołam obowiązkom...bo doświadczenie jest, jakie jest. Z kolei mam inne plusy w CV i może dlatego nie skreślą mnie tak całkowicie... Dziękuję, GdzieTaIrlandio Wiec może dostaniesz szanse właśnie na rozmowe-2 kielichy- która przeprowadzi z tobą denarowy na pozycji.. Może próbować podchodzić się z różnych stron(7 mieczy) -->twoje wysiłki-8 denarów--> bedziesz troszku zmeczona rozmowa,z nadmiaru pytań..szkoda ze do 10tki nie dociagnełas co dalej:* Cytuj
maddie88 Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 Wiec może dostaniesz szanse właśnie na rozmowe-2 kielichy- która przeprowadzi z tobą denarowy na pozycji..Może próbować podchodzić się z różnych stron(7 mieczy) -->twoje wysiłki-8 denarów--> bedziesz troszku zmeczona rozmowa,z nadmiaru pytań..szkoda ze do 10tki nie dociagnełas co dalej:* Uhm, czyli Ty widzisz tę 2 Kielichów jako rozmowę kwalifikacyjną... Na ich miejscu, też bym mnie przetrzepywała jak tylko się da I z pewnością będzie to długa rozmowa... U mnie w tych 10 Buław człowiek się podnosi, cos nie wyjdzie, ale on zawsze wstaje i walczy dalej Obym ja nie poległa... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 2 wyskakuje mi na rozmowę,spotkanie:) Cytuj
maddie88 Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 2 wyskakuje mi na rozmowę,spotkanie:) Mnie też... Tylko mam nadzieję, że w tym przypadku i porozumienie Eh, tyle stresu z tą pracą Miłego wieczorku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi