Skocz do zawartości

Dentysta

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapisałem się do dentysty na kontrol w dniu jutrzejszym. Jestem ciekawy czy mam jakieś świeże ubytki w swoim uzębieniu.

Odpowiedź: 6 monet

Tło: Sprawiedliwość, 5 monet

Wg mnie nie powinienem mieć nic do leczenia...

Obiecuję zweryfikować jutro wieczorem.

Gość sheina
Napisano

5 denarów t pewne braki, ubytki, albo pojawia się malutka dziurka, możliwe,ze bedzie wymagana jakaś mała interwencja , w 6 też osoba zajmje się czyms,dłubie :) zykuj się na małe koniecznosći, nic wielkiego, ale po rozmowach usalicie z dentystką,ze jednak robimy.

Gość PannaDorotka
Napisano

moim zdaniem chyba masz niestety....

6 monet- bedzie ci wiercił zębiska... to karta wzajemnosci, wymiany- on leczy, ty płacisz ;)

sprawiedliwosc- nie bedzie tego dużo, zrobi tylko to, co niezbędne

5 monet- obawiam się, że ci słono za to policzy :D

Napisano

No w 6 Monetach jest ewidentne potrzebne jakies wsparcie, plombowanie (?). Dlaczego? Bo tego wymaga sytuacja (Sprawiedliwosc). Masz najprawdopodobniej ubytki (5 Monet).

Podsum (HB) to XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag. Nie przejmuj sie, idz, dentysta przejrzy, co trzeba i zadziala, jezeli bedzie taka potrzeba. ;)

• Maestro
Napisano

Wg mnie masz ubytki, na które sobie zapracowałeś...

Paweł, wybacz,ale jak widzę słowo kontrol to mi słabo:) W Polsce mówimy tylko i wyłącznie kontrola:)

Gość gość5
Napisano

ja bym powiedziala, że jak dbales o zeby to teraz taki wynik tego a sprawka + 5 monet to ubytki do leczenia.........

Napisano

czy mam jakieś świeże ubytki w swoim uzębieniu.- Tak, masz

Odpowiedź: 6 monet

Tło: Sprawiedliwość, 5 monet

6 monet to coś za coś - a więc ubytki są i trzeba będzie wydać kasę na ich leczenie.

Sprawiedliwość jako rozeznanie sytuacji/ obejrzenie stanu twoich zębów/, 5 den - potrzeba interwencji.

Napisano

Okazało się, że mam 2 małe ubytki na dole - po jednej i po drugiej stronie:diconthudki1: