pawel116 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Zapisałem się do dentysty na kontrol w dniu jutrzejszym. Jestem ciekawy czy mam jakieś świeże ubytki w swoim uzębieniu. Odpowiedź: 6 monet Tło: Sprawiedliwość, 5 monet Wg mnie nie powinienem mieć nic do leczenia... Obiecuję zweryfikować jutro wieczorem. Cytuj
Gość sheina Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 5 denarów t pewne braki, ubytki, albo pojawia się malutka dziurka, możliwe,ze bedzie wymagana jakaś mała interwencja , w 6 też osoba zajmje się czyms,dłubie zykuj się na małe koniecznosći, nic wielkiego, ale po rozmowach usalicie z dentystką,ze jednak robimy. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 moim zdaniem chyba masz niestety.... 6 monet- bedzie ci wiercił zębiska... to karta wzajemnosci, wymiany- on leczy, ty płacisz sprawiedliwosc- nie bedzie tego dużo, zrobi tylko to, co niezbędne 5 monet- obawiam się, że ci słono za to policzy Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 No w 6 Monetach jest ewidentne potrzebne jakies wsparcie, plombowanie (?). Dlaczego? Bo tego wymaga sytuacja (Sprawiedliwosc). Masz najprawdopodobniej ubytki (5 Monet). Podsum (HB) to XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag. Nie przejmuj sie, idz, dentysta przejrzy, co trzeba i zadziala, jezeli bedzie taka potrzeba. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Grudnia 2012 Maestro Napisano 4 Grudnia 2012 Wg mnie masz ubytki, na które sobie zapracowałeś... Paweł, wybacz,ale jak widzę słowo kontrol to mi słabo:) W Polsce mówimy tylko i wyłącznie kontrola Cytuj
Gość gość5 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 ja bym powiedziala, że jak dbales o zeby to teraz taki wynik tego a sprawka + 5 monet to ubytki do leczenia......... Cytuj
niiwa Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 czy mam jakieś świeże ubytki w swoim uzębieniu.- Tak, masz Odpowiedź: 6 monet Tło: Sprawiedliwość, 5 monet 6 monet to coś za coś - a więc ubytki są i trzeba będzie wydać kasę na ich leczenie. Sprawiedliwość jako rozeznanie sytuacji/ obejrzenie stanu twoich zębów/, 5 den - potrzeba interwencji. Cytuj
Aga 22 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 jakiś mały ubytek zaleczy Ci od razu:serduszka2_na: Cytuj
pawel116 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Napisano 5 Grudnia 2012 Okazało się, że mam 2 małe ubytki na dole - po jednej i po drugiej stronie:diconthudki1: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi