Skocz do zawartości

moc - paź monet - 6 mieczy czy zostanę przeniesiona ?

Gość Lukrusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukrusia
Napisano

moc - paź monet 6 mieczy czy zostanę przeniesiona na parter do działu obsługi ?

Moc - staram się o przeniesienie do działu obsługi , poinformowałam o tym przełożonego . Paż monet to nowa nauka zaczynanie od początku pracy i nowych obowiązków ,6 mieczy to przejście .

Zmiana będzie przejdę jednak do działu obsługi :)

czy dyrektor chce przeniesienia mnie do innego działu ze swojego o tym go dzisiaj poinformowałam co on na to 4 Kije, Głupiec, Król monet

4 kije wolał by jednak gdybym została w tym miejscu co jestem w jego dziale

głupiec nowa myśl z mojej strony , ale nie traktuje tego poważnie chociaż go zastanowiło to że chcę zmiany .

król monet on chce zajmować się mną jako podopieczną .

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Widać że bardzo tego chcesz i starasz się o to...jak na moje to widzę pozytywny rozwój spraw ~ zostaniesz przeniesiona....

czy dyrektor chce przeniesienia mnie do innego działu ze swojego o tym go dzisiaj poinformowałam co on na to 4 Kije, Głupiec, Król monet

Dla mnie 4 Buław to ~ istotne wydarzenia zawodowe, awans etc. ogólnie zmiana dotychczasowej sytuacji...myślę że ten Głupiec przy Królu Denarów pokazuje tutaj iż nie będzie się temu sprzeciwiał...głupiec to też symbol nowego rozdziału, ja myślę że On bez problemu da Ci na to szansę...

• Maestro
Napisano

Widać że bardzo tego chcesz i starasz się o to...jak na moje to widzę pozytywny rozwój spraw ~ zostaniesz przeniesiona....

Dla mnie 4 Buław to ~ istotne wydarzenia zawodowe, awans etc. ogólnie zmiana dotychczasowej sytuacji...myślę że ten Głupiec przy Królu Denarów pokazuje tutaj iż nie będzie się temu sprzeciwiał...głupiec to też symbol nowego rozdziału, ja myślę że On bez problemu da Ci na to szansę...

Widzę to tak samo,.nie będzie się sprzeciwiał...;)

Gość Lukrusia
Napisano

to nie jest awans tylko przeniesienie na moją prośbę do innego działu , kurcze myślałam , że on jednak wolał by abym siedziała w jego dziale a on daje swoje błogosławieństwo bez niczego .Zobaczymy za tydzień mi powiedzą co i jak .

Napisano

dyrektor raczej zdezorientowany o co Tobie chodzi mysli może o podwyżkę, ale pójdzie na rękę jak prosisz

Gość Lukrusia
Napisano

dyrektor wogóle mówi że nie wie czego ja chcę ale widzi , że ja się męczę w obecnym dziale. Na początku było super ale teraz nawet mi się relacje z osobami , które są w moim dziele popsuły . Już zgłosiłam chęć przeniesienie ale nie wiem czy dobrze robię .

Napisano

czy zostanę przeniesiona ?

moc - paź monet 6 mieczy

wygląda na to, że raczej zostaniesz

• 1 miesiąc temu...
Gość Lukrusia
Napisano

Odpowiedz - Nie , zostałam na tym samym stanowisku ) .Dyrektor nie robił mi problemów , ale z pewnych wynikłych w tym czasie spraw zostałam w tym samym miejscu .

Pozdrawiam