Maestro Inez2503 Napisano 4 Grudnia 2012 Maestro Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Jak postrzega możliwość kontynuacji relacji ze mną? Królowa Monet 3 kielichów 2 kielichów myśli o mnie, pragnie spotkania,wzajemnych czułości.. Kiedy się odezwie? odp. As Buław - szybko okoliczności 10 monet Pustelnik Giermek Mieczy w domu poczuje samotnosć i zapragnie kontaktu,może nawet zadzwoni Z jaką propozycją tym razem wyskoczy? Giermek Buław Król Monet Giermek Monet Wisielec zaprosi mnie w końcu gdzieś, nie wiem co z tym Wisielcem,ale może chodzi tu o to, że sytuacja się odwróci, może to będzie inna propzycja niz do tej pory wyjasnienie do Wisielca : Umiarkowanie As Monet 10 kielichów - może wysunie luźną propozycję, aby spotkac się u niego w domu?? Edytowane 4 Grudnia 2012 przez Inez2503 Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Odezwie się jutro. Myśli z pewnością bardzo cieplutko i jego pragnienia są ukierunkowane dośc konkretnie. Co do propozycji, nie wiem, mam wrażenie , że bardzo by chciał się z tobą spotkać, ale nie bardzo mu to wyjdzie z przyczyn nie zależnych od niego. 1 Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Królowa Monet 3 kielichów 2 kielichów Pan jest bardzo pozytywnie do ciebie nastawiony , jest nastawiony na wspólne imprezowanie , spotkania przy drinku jak najbardziej:) typowy flirciarz z pana , ale przyjażn z jego strony jest możliwa jeśli będziesz chciała to kontynuować , bo pan jest ciepło , emocjonalnie do ciebie nastawiony , nie ma żłych zamiarów . Cytuj
Gość gość5 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Jak postrzega możliwość kontynuacji relacji ze mną? Królowa Monet 3 kielichów 2 kielichów mysli o tobie i chcialby spotkania.. Kiedy się odezwie? odp. As Buław - to bedzie impuls okoliczności 10 monet Pustelnik Giermek Mieczy z kart wynika ze bedzie w domu -zadzwoni albo sms-a przysle Z jaką propozycją tym razem wyskoczy? Giermek Buław Król Monet Giermek Monet Wisielec hm... zaprosi na kolacje (bynajmniej jedzonko mi tu wpada- on placi oczywiscie- moze kolacja przy swiecach .... w dobrym lokalu.. tak jakos mi sie ten wisielec skojarzył) wyjasnienie do Wisielca : Umiarkowanie As Monet 10 kielichów - no jednak mi caly czas po glowie lokal chodzi- 10 kielichów- to tez bycie miedzy ludźmi ........ Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 4 Grudnia 2012 Ew. odezwie się jutro i spyta o plany na weekend, stąd ten Wisielec...Zweryfikuję, jak on się odezwie... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 8 Grudnia 2012 Odezwie się jutro. Myśli z pewnością bardzo cieplutko i jego pragnienia są ukierunkowane dośc konkretnie. Co do propozycji, nie wiem, mam wrażenie , że bardzo by chciał się z tobą spotkać, ale nie bardzo mu to wyjdzie z przyczyn nie zależnych od niego. Miałaś rację))) Ma duzo pracy póki co:))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi