Skocz do zawartości

Pan...............................

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Jak postrzega możliwość kontynuacji relacji ze mną?

Królowa Monet 3 kielichów 2 kielichów

myśli o mnie, pragnie spotkania,wzajemnych czułości..

Kiedy się odezwie?

odp. As Buław - szybko

okoliczności 10 monet Pustelnik Giermek Mieczy

w domu poczuje samotnosć i zapragnie kontaktu,może nawet zadzwoni

Z jaką propozycją tym razem wyskoczy?

Giermek Buław Król Monet Giermek Monet Wisielec

zaprosi mnie w końcu gdzieś, nie wiem co z tym Wisielcem,ale może chodzi tu o to, że sytuacja się odwróci, może to będzie inna propzycja niz do tej pory

wyjasnienie do Wisielca : Umiarkowanie As Monet 10 kielichów - może wysunie luźną propozycję, aby spotkac się u niego w domu??

Edytowane przez Inez2503
Napisano

Odezwie się jutro. Myśli z pewnością bardzo cieplutko i jego pragnienia są ukierunkowane dośc konkretnie. Co do propozycji, nie wiem, mam wrażenie , że bardzo by chciał się z tobą spotkać, ale nie bardzo mu to wyjdzie z przyczyn nie zależnych od niego.

• Lubię to! 1
Gość Lukrusia
Napisano

Pan jest bardzo pozytywnie do ciebie nastawiony , jest nastawiony na wspólne imprezowanie , spotkania przy drinku jak najbardziej:) typowy flirciarz z pana :) , ale przyjażn z jego strony jest możliwa jeśli będziesz chciała to kontynuować , bo pan jest ciepło , emocjonalnie do ciebie nastawiony , nie ma żłych zamiarów .

Gość gość5
Napisano

Jak postrzega możliwość kontynuacji relacji ze mną?

mysli o tobie i chcialby spotkania..

Kiedy się odezwie?

odp. As Buław - to bedzie impuls

okoliczności 10 monet Pustelnik Giermek Mieczy

z kart wynika ze bedzie w domu -zadzwoni albo sms-a przysle

Z jaką propozycją tym razem wyskoczy?

Giermek Buław Król Monet Giermek Monet Wisielec

hm... zaprosi na kolacje (bynajmniej jedzonko mi tu wpada- on placi oczywiscie- moze kolacja przy swiecach .... w dobrym lokalu.. tak jakos mi sie ten wisielec skojarzył)

wyjasnienie do Wisielca : Umiarkowanie As Monet 10 kielichów - no jednak mi caly czas po glowie lokal chodzi- 10 kielichów- to tez bycie miedzy ludźmi ........

• Maestro
Napisano

Ew. odezwie się jutro i spyta o plany na weekend, stąd ten Wisielec...Zweryfikuję, jak on się odezwie...;)

• Maestro
Napisano
Odezwie się jutro. Myśli z pewnością bardzo cieplutko i jego pragnienia są ukierunkowane dośc konkretnie. Co do propozycji, nie wiem, mam wrażenie , że bardzo by chciał się z tobą spotkać, ale nie bardzo mu to wyjdzie z przyczyn nie zależnych od niego.

Miałaś rację:)))) Ma duzo pracy póki co:)))