Skocz do zawartości

Odpowiedź serca

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Fajny rozkład, robiłam go rok temu,sprawdził się, potem robiłam ponownie, ale...źli hakerzy zepsuli:placze:

1. Kim jestem i jak kocham 2 kielichów Świat 9 kielichów - jestem wrażliwa, czuła, serdeczna, ale umiem też kochać siebie, mimo otwartości na ludzi

2. Jakie nadarzają się okazje na mojej drodze serca Koło Śmierć Królowa Buław - zmiany losowe i to konkretne, które obudzą we mnie waleczność

3. Testy, którym zostałam poddana Cesarz 8 buław Giermek Kielichów - kontakty z panem Cesarzem na jego zasadach,flirty

4. Ważne doświadczenia w miłości Rycerz Buław Królowa Mieczy Rycerz Monet - dwóch mężczyzn koło mnie

5. Okazje, które pojawią się w moim życiu Głupiec Rydwan Kapłan spontaniczny wyjazd do pana?

6. Jakie czekające na mnie testy 4 buław 6 monet Rycerz Kielichów - miły romansik

7. Przeznaczenie mojego serca Królowa Monet Mag 6 buław - chyba zaznanie szczęścia u boku mężczyzny

Napisano

Kochasz cala soba. Umiesz dawac milosci i brac ja. Jestes otwarta na wylot i czujesz cala soba. Jestes niesamowicie bogata wewnetrznie i potrafisz tym swoim bogactwem emocjonalnym, wewnetrznym, obdarzac innych, otoczenie, ludzi, ktorych kochasz.

Okazje, ktore sie nadarzaja, sa nie do konca zalezne od Ciebie. W sumie jedyne, co mozesz robic, to stac z boku, obserwowac i ewentualnie dzialac stosownie do tego, co maluje Ci sie przed oczami. Jednak powoduja one istotne zmiany w Tobie, Twoim zyciu. Rodzisz sie na nowo, transformujesz, stajesz sie kobieta pewna swojej sily, wyrtosci, znajaca siebie na wskros i stale coraz lepiej poznajesz siebie, swoje potrzeby, ktorych jestes coraz bardziej swiadoma, jak rowniez droge, w kierunku samorealizacji.

W tych testach rzeczywiscie moga byc kontakty z panem, wladczym, autorytatywnym, narzucajacym swoje zasady dzialania.

W tych doswiadczeniach to rzeczywiscie moze byc, ze chodzi o dwoch mezczyzn, ale tez moze chodzic o to, ze nauczylas sie dzialac tak, aby uwalniac sie z roznych ograniczen, dzialac wg swoich zasad i darzyc do swoich wymarzonych celow.

Wsrod okazji na pewno jakis nowy poczatek sie rysuje. Moze rzeczywiscie byc zwiazany z wyjazdem. Jakas juz istniejaca znajomosc moze znaczaco sie poglebic. Moze nawet zakonczyc sie malzenstwem.

Jakie czekaja Cie jeszcze testy? Jakas rozmowa szczera (4 Bulawy nieraz pokazuja mi rozmowe wlasnie). Mozliwe, ze bedziesz musiala wesprzec jakiegos pana. No i tak. Mozliwy romansik.

Twoim przeznaczeniem jest bycie szczesliwa kobieta i ksztaltowanie swojego zycia dokladnie tak, jak pragniesz, zeby ono wygladalo. Wiec jezeli Twoim pragnieniem jest kochajacy mezczyzna to tak wlasnie bedzie.

Hehe... normalnie machne sobie ten rozklad, bo jest boski... :)

• Lubię to! 1
Napisano

1. Kim jestem i jak kocham - mozesz tez byc troche wyobcowana, zamknieta w sobie, w swoim wlasnym swiecie, do ktorego nikt nie ma dostepu.

Umiesz wiele innym dac, ale bardzo sie skupiasz na tym czego Ci brak. Czego nie masz... i wtedy bardzo boli.

2. Jakie nadarzają się okazje na mojej drodze serca bedziesz mogla wziac sprawy w swoje rece, sa darem od losu. Zmienia Cie wewnetrznie w silna, pewna siebie, przedsiebiorcza kobiete, bo ze jestes atrakcyjna to juz wiesz;)

3. Testy, którym zostałam poddana Cesarz 8 buław Giermek Kielichów To moga byc tez problemy z rządami w domu, hierarchia i podporzadkowywaniem sie jej. Znajomosci internetowe moga Ci sie wydawac niedojrzale, dziecinne. Mozesz byc przez faceta do nich zrazona.

Ale po cichu liczysz ze ideał sie w sieci znajdzie.

4. Ważne doświadczenia w miłości - wazne bedzie wsparcie i rada przyjaciela, ktory Ci pomaga gdy jestes zla. Twoja zdolnosc planowania. organizacji,

poswiecania uwagi czemus/komus, skupienie sie na problemie i rozgryzieniu go. moze to dotyczyc tez dwoch facetow. Nie cierpie kart dworskich ;)

6. Jakie czekające na mnie testy 4 buław 6 monet Rycerz Kielichów Chyba czeka Cie test ciazowy :P hehe

a bardziej serio - tutaj widac zadbanie o dom, o swoje wnetrze, wyciszenie sie, podzielenie z kims, kto potrzebuje. Mozliwe ze jakis nieformalny zwiazek duzo Cie nauczy.

7. Przeznaczenie mojego serca Królowa Monet Mag 6 buław - matka, zona i kochanka ;)

Napisano (edytowane)

1. Kim jestem i jak kocham 2 kielichów Świat 9 kielichów - ciągle szukasz tej właściwej osoby, jesteś otwarta ale tak naprawdę kochasz najbardziej siebie i tak powinno być , bo tylko jak pokochamy siebie możemy pokochać innych, jesteś beztroska

2. Jakie nadarzają się okazje na mojej drodze serca Koło Śmierć Królowa Buław - zmiany, zmiany zmiany a Ty w tym wszytkim aktywna i radzisz sobie z nimi

3. Testy, którym zostałam poddana Cesarz 8 buław Giermek Kielichów - Pan rozdaje karty a Ty reagujesz na jego zaloty, generalnie nie masz na to większego wpływu , Pan tutaj rozdaje karty ...jest akcja / rekcja

4. Ważne doświadczenia w miłości Rycerz Buław Królowa Mieczy, rycek monet - raz biegniesz na oslep, raz się dystansujesz bo tak podpowiada Ci rozum, po czym znowu zaczynasz pracować nad sobą - opanowywanie swoich emocji ?

5. Okazje, które pojawią się w moim życiu Głupiec Rydwan Kapłan - spontaniczny wyjazd z Panem

6. Jakie czekające na mnie testy 4 buław 6 monet Rycerz Kielichów - ciepła relacja z Panem , dawanie sobie nawzajem ciepła/ miłych chwil, namietności

7. Przeznaczenie mojego serca Królowa Monet Mag 6 buław - chyba zaznanie szczęścia u boku mężczyzny ale na zasadzie flirtu, gorącego romansu to da Ci najwięcej szczęścia i Cię dowartościuje poczujesz sie spełniona

Edytowane przez anais_33
Gość Daffne
Napisano

1. Kim jestem i jak kocham 2 kielichów Świat 9 kielichów

- Kochasz całą sobą, zarówno duszą i ciałem...Miłość daje Ci dużo energii, siły i wigoru...dzięki czemu jeszcze bardziej zaczynasz czerpać z życia i jego uroków :)

2. Jakie nadarzają się okazje na mojej drodze serca Koło Śmierć Królowa Buław

- coraz bardziej zmieniasz się Ty sama, przekształca się Twa osobowość...za jakiś czas przyjdzie moment, że możesz powiedzieć sobie "dość" i zaczniesz żyć tak jak tego potrzebujesz i pragniesz. Żyć dla siebie.

3. Testy, którym zostałam poddana Cesarz 8 buław Giermek Kielichów

- przyszło Ci nauczyć się godzić, zrównoważyć własne obowiązki życiowe z nowymi pragnieniami.

4. Ważne doświadczenia w miłości Rycerz Buław Królowa Mieczy Rycerz Monet

- Pragnienie zaznania Nowego...Rycerz buław to energiczny mężczyzna, atrakcyjny, namiętny i budzący wiele emocji swą osobą... Mając takiego w myślach, przed oczyma pragniesz pogłębiać znajomości, dość ostro w tym kierunku zaczepiasz hehe dzięki czemu nawiązujesz fajne relacje z szansą na więcej.

5. Okazje, które pojawią się w moim życiu Głupiec Rydwan Kapłan

- aktualnie jesteś w fazie wyczekiwania i otwartości na Nowe doznania...kiedy tylko pojawi się właściwy Pan śmigniesz rydwanem przed siebie :)

6. Jakie czekające na mnie testy 4 buław 6 monet Rycerz Kielichów

- będziesz rozmyślać o rozwoju pewnej relacji, o jej pogłębieniu poprzez rozmowę, serdeczność by pojawiły się uczucia :))

7. Przeznaczenie mojego serca Królowa Monet Mag 6 buław

- Twoim przeznaczeniem jest mieć obok siebie czarującego Pana, który będzie adorować wybrankę swego serca, który poczuje się uradowany zdobywając Twe serducho :)

Napisano

Pamietam ten rozkład u ciebie sprzed roku i widze, ze sie nie zmieniasz ;)

1. Kim jestem i jak kocham 2 kielichów Świat 9 kielichów - wiesz spontanicznie ale też samolubnie tak bardziej dla siebie nie dla Swiata

2. Jakie nadarzają się okazje na mojej drodze serca Koło Śmierć Królowa Buław - cichce romanse

3. Testy, którym zostałam poddana Cesarz 8 buław Giermek Kielichów - jak dla mnie wybór miedzy cesarzem a giermkiem

4. Ważne doświadczenia w miłości Rycerz Buław Królowa Mieczy Rycerz Monet - od płomienia do stabilizacji

5. Okazje, które pojawią się w moim życiu Głupiec Rydwan Kapłan - kolejne małżeństwo +dziecko ;)

6. Jakie czekające na mnie testy 4 buław 6 monet Rycerz Kielichów - powracajacy pan z przeszłości

7. Przeznaczenie mojego serca Królowa Monet Mag 6 buław - szczęście obok młodego mężczyzny, ktory wie czego chce od zycia :)

• Lubię to! 1
Napisano

1. Kim jestem i jak kocham 2 kielichów Świat 9 kielichów - masz otwarte serce sięgasz po swoją tęczę, czekasz na spełnienie

2. Jakie nadarzają się okazje na mojej drodze serca Koło Śmierć Królowa Buław - dużo możliwości, które Cię doświadczają bolesnie. Chyba nie zawsze lokujesz swoją energię "w dobre miejsca" ale to Cie wzmacnia, mobilizuje.

3. Testy, którym zostałam poddana Cesarz 8 buław Giermek Kielichów - Są pokusy, którym ulegasz.

4. Ważne doświadczenia w miłości Rycerz Buław Królowa Mieczy Rycerz Monet - dwóch mężczyzn koło mnie - no tak, może dwóch. Z jednej strony ten stabilny, dający poczucie bezpieczeństwa a drugi taki, któremu dajesz szansę rozgrzać swoje "schłodzone" serce. Strategia bezpieczna :D

5. Okazje, które pojawią się w moim życiu Głupiec Rydwan Kapłan - okazja na nowy związek, nagły ale stabilny

6. Jakie czekające na mnie testy 4 buław 6 monet Rycerz Kielichów - ciepły kącik, domowe obiadki u boku Kielichowego

7. Przeznaczenie mojego serca Królowa Monet Mag 6 buław - jak wyżej, znajdziesz swoją tęczę :D

• Lubię to! 1
Napisano

Kim jestem i jak kocham 2 kielichów Świat 9 kielichów - chcesz kochać i być kochana,kochasz całym sercem i duszą ale przede wszystkim jesteś TY.Dla mnie w tej 9 kielichów to takie zasiedzenie się,Ty potrzebujesz zmian bo tego wymaga Twoje wnętrze.

2.Jakie nadarzają się okazje na mojej drodze serca Koło Śmierć Królowa buław - zmiana Twojego wnętrza zmienia Ciebie ,która wręcz prowokuje los do zmian.

3.Testy,którym zostałam poddana Cesarz 8 buław Giermek kielichów - ja w tych kartach widzę:Mąż - romans-dziecko i co z tym zrobić?

4.Ważne doświadczenia w miłości Rycerz buław Królowa mieczy Rycerz monet - mężczyzni chociaz tego nie mówia lubią zdystansowane kobiety,lubią walczyć o ich względy - "lepiej mieć dwóch,niz żadnego"

5.Okazje,które pojawiaja się w moim życiu Głupiec Rydwan Kapłan - one się nie pojawiaja one się pojawią a wtedy będziesz musiała coś postanowić i zmienić w swoim zyciu.

6.Jakie czekajace na mnie testy 4 buław 6 monet Rycerz kielichów - romans na zasadzie ile z siebie dam tyle otrzymam.

7.Przeznaczenie mojego serca Królowa monet Mag 6 buław - osiagnąć szczęście , spełnienie i bezpieczeństwo przy boku przy boku mężczyzny.

• Maestro
Napisano
zapisuje sie

Ej, a TY co, Słoneczko?:_paluszkiem::placze::cisza_na:

Gość gość5
Napisano

Fajny rozkład, robiłam go rok temu,sprawdził się, potem robiłam ponownie, ale...źli hakerzy zepsuli Inez

1. Kim jestem i jak kocham 2 kielichów Świat 9 kielichów - jestes wrazliwa, jak kochasz to cala soba,, no i chyba przezywasz bardzo takie uczucia

2. Jakie nadarzają się okazje na mojej drodze serca Koło Śmierć Królowa Buław - takie, na które nie bardzo masz wpływ ale za to mozesz decydowac

3. Testy, którym zostałam poddana Cesarz 8 buław Giermek Kielichów - w pewnym stopniu musiałas sie dostosowac do pana

4. Ważne doświadczenia w miłości Rycerz Buław Królowa Mieczy Rycerz Monet - z jednej strony gorace wybuchy namietnosci ale tez poczucie pewnosci- stałości i stabilnosci

5. Okazje, które pojawią się w moim życiu Głupiec Rydwan Kapłan niespodziewany wyjazd, ktory da ci wiare w milosc, w siebie - ogolnie bardzo pozytywnie nastroi

6. Jakie czekające na mnie testy 4 buław 6 monet Rycerz Kielichów - zwiazek nieformalny z zakochanym zajacem :)

7. Przeznaczenie mojego serca Królowa Monet Mag 6 buław - chyba sie zdecydyjesz na npwy zwiazek ......

• Maestro
Napisano

Podsumowanie rozkładu Kochankowie, wg HB Diabeł/Kochankowie - nie wiem, muszę chyba dokonac wyboru, generalnie te wszystkie karty mocno romansowe jak dla mnie..