Skocz do zawartości

Dylemat prosić dalej o przeniesienie jakie zmiany

Gość Lukrusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukrusia
Napisano

Tak jest obecnym miejscu dziale 4 kije, Śmierć , 10 mieczy Jestem z takim pomieszczeniu gdzie wiele osób nie ma dostępu tylko pracownicy osoby postronne nie wchodzą tam , śmierć chyba po mnie widać , że usycham tam szef ciągle mi truje , że widzi po mnie , że jestem niezadowolona , jednak coś w tym jest 10 mieczy .

Tak będzie w 2 dziale do którego się staram 7Kielichów, paż kielichów, as kijów

Moje marzenie się spełni:) zupełny kontakt z klientami , miła atmosfera , bardzo uczuciowo tam będzie as kijów impuls się pojawia widać energię po mnie .

Co zrobić 9 kijów Nie wachać się nad decyzją , podjąć ją , ale naprawde jestem rozdarta nad wyborem bo w tym dziele jest szef ok , ale praca jest monotonna a ja lubię ruch , działanie i w tym 2 dziale wiem , że będzie tak .

Napisano

Jezeli kiedykolwiek bylas zadowolona z tego stanowistka to to minelo. Widac rzeczywiscie, ze czujesz sie odcieta od reszty swiata, zle Ci tam. Podsum (HB) to IX Eremita. Zastanow sie dokladnie, czego w tej chwili rzeczywiscie chcesz i dzialaj zgodnie z tym. Jezeli chcesz prosic o jakies zmiany a jest to rzeczywiscie potrzeba Twojego serca na te chwile to zrob to. Patrz na to, co Tobie sluzy i oczekuj tego, egzekwuj.

W tym 2. dziale na poczatek bedzie dosc niepewnie. Widac, ze bedziesz czula sie tak troche nieswojo, a moze nawet bardzo nieswojo. Tak, jakbys nagle stracila grunt pod nogami, swoje zaufane otoczenie i tak troche bujala w oblokach, lapala rownowage. Mozliwe, ze ktos Cie tam wtedy wesprze, wprowadzi w to otoczenie i tym samym pojawi sie szansa, zeby tam sie ladnie zaaranzowac.

Podsum (HB) to VIII Sprawiedliwosc. Badz rozwazna, spokojna, nie emocjonuj sie tym, co tam Cie zastanie. Raczej przygladaj sie wszystkiemu, dzialaj rozwaznie, nie szarzuj, badz szczera i uczciwa, nie odejmuj sobie ani nie naddawaj. Nie daj tez sie wciagnac w zadne jakies moze przepychanki miedzy pracownikami (tak mi przyszlo do glowy) ani nie daj sie nikomu wciagnac w jakies ploty, bo potem moze to sie odbic na Tobie (szczegolnie jako na nowej w dziale).

Co zrobic. Dzialac, ale jednoczesnie dbac o to, aby sluchac swojego wnetrza, glosu intuicji. Dzialaj harmonijnie, zdecydowanie, ale jednak wslu****ac sie w siebie.

Gość Lukrusia
Napisano

Warunki się zmieniły jedna osoba z działu przechodzi na długi urlop to zostaję narazie.