SacralNirvana Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Az ciekawa jestem, co tam u mnie pokaze... Bardzo ciekawy rozklad... 1. Kim jestem i jak kocham 6 Kielichow, XI Pasja, 8 Mieczy ---> suma XIII Smierc i IV Cesarz No cala ja. Jak kocham to cala soba, z wlosami i pazurami. Pozniej ciezko mi to zapomniec i sie podniesc, jak cos z tego nie wyjdzie... :icon_smile2: 2. Jakie nadarzaja sie okazje na drodze mojego serca 2 Mieczy, III Cesarzowa, Rycerz Kielichow ---> suma XVIII Ksiezyc i IX Eremita No nie wiem. Jakies kontakty netowe z milym panem. Tak jakos mi sie skojarzylo, bo 2 Mieczy pokazuje mi czesto kontakt netowy. W kazdym razie jednak nic pewnego. Taka znajomosc raczej po omacku. 3. Testy, ktorym zostałam poddana Rycerz Mieczy, VI Kochankowie, XII Wisielec ---> suma VII Rydwan Musialam zaczac podejmowac decyzje, zmienic sie, zaczac byc konkretna, przestac uciekac od odpowiedzialnosci. 4. Wazne doswiadczenia w milosci XIII Smierc, 4 Kielichy, IV Cesarz ---> suma VIII Sprawiedliwosc Na pewno koniec mojego malzenstwa, skupienie sie na sobie i swoich corkach (wychodzimy wtedy w 4 Kielichach), stworzenie mimo wszystko stalej i pewnej struktury i rozliczenie sie z przeszloscia. 5. Okazje, ktore pojawia sie w moim zyciu I Mag, 10 Bulaw, Krol Mieczy ---> suma XX Sad i II Kaplanka Tu jakby wyjscie poza sztywne ramy z pewnym panem. Raczej nie z mezem, bo ten wychodzi mi w Rycku Bulaw. On nie Mieczowy, bo na to zbyt wyrywny i za slomiany. Takze nigdy mi jako Mieczowy nie wyszedl. 6. Jakie czekajace na mnie testy IX Eremita, Krol Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> suma XII Wisielec i III Cesarzowa Nie wiem, przyjazn z kims. A moze pogodzenie bycia samej dla siebie ze wspieraniem kogos. Tego akurat tu nie czuje. Ogolnie jakas konkretna zmiana szykuje sie w tym Wisielcu. Jakby zwrot sprawy o 180°. 7. Przeznaczenie mojego serca XVIII Ksiezyc, 8 Bulaw, 2 Kielichy ---> suma XVI Wieza i VII Rydwan Droga przez ciemnosc i kope lekow, ale ostatecznie jednak podjecie konkretnych dzialan i otworzenie sie na druga osobe, jak rowniez na uczucia. Uda mi sie rozwalic swoje wlasne ograniczenia i moze nawet zaczac cos na nowo. Cytuj
Caliel Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 1. Kim jestem i jak kocham 6 Kielichow, XI Pasja, 8 Mieczy ---> suma XIII Smierc i IV Cesarz Bardzo namietnie, cała sobą, jak widze smierc - to mówię że kochasz na zabój Potrzebujesz silnego konkretnego faceta, jednak... wydaje mi sie ze masz jakis blok seksualny przez wychowanie wyniesione z domu, wolsiz sie zdac na inicjatywe partnera, zamiast samej wziac sprawy w swoje rece (bo tak nie wypada). Zapamietale udajesz orgazmy, liczac ze facet bedzie w siodmym niebie. I chocaiz masz wlasne zasady, ze nie zgadzasz sie na to co Ci pasuje, to wazniejsza jest przyjemnosc partnera niz Twoja. I tak rozciaga sie to na wszystkie sfery, nie tylko seksualna (przepraszam, że tak pojechałem). 2. Jakie nadarzaja sie okazje na drodze mojego serca 2 Mieczy, III Cesarzowa, Rycerz Kielichow ---> suma XVIII Ksiezyc i IX Eremita Uwielbiasz trudne wybory hehe jak patrze na te karty to od razu pojawia mi sie przed oczami napis harlequin. mamy atrakcyjna, piekna kobiete, która jest chroniona przez pancerz swoich zasad, przez srodowisko lub... okolicznosci prawne. jest i kochanek, casanova, fatalne zauroczenie, ukrywane przed wszystkimi, i poczucie samotnosci, wynikajace z braku kogos na codzien. I co taka kobieta powinna zrobic? tego nie doradze, bo sam mam beznadziejne zycie towarzyskie;) jednak warto by przekuc te 2 mieczy w kielichowa, rycerza kielichow w denarowego albo bulawowego, ksiezyc w slonko, a eremite w cesarza. 3. Testy, ktorym zostałam poddana Rycerz Mieczy, VI Kochankowie, XII Wisielec ---> suma VII Rydwan OD razu przychodzi mi na mysl rozwod. To jeden z najtrudniejszych i najbolesniejszych testow zapewne. Awantury (rycerz mieczy), zdrady (kochankowie), poczucie uwiezienia w sytuacji bez wyjscia (wisielec), i nagly obrot spraw (rydwan) - i wszystko staje sie obce. Ciezko sie z tym oswoic, ale trzeba probowac jakos z tego wybrnac. 4. Wazne doswiadczenia w milosci XIII Smierc, 4 Kielichy, IV Cesarz ---> suma VIII Sprawiedliwosc Chyba najwazniejszym jest... smutek. rozczarowanie tym mezczyzna, ktory mial byc Twoj. Ktoś napisał kiedyś, że smutek istnieje po to, bysmy mogli doceniac piekno. SMutek nas wewnetrznie hartuje, sprawia ze doceniamy bardziej radosc keidy do nas przychodzi. Smutek mowi, ze jednak nie jest to akurat to, ten Pan, ta praca, ze zycie moze nie toczy sie tak chcielismy. Smierc mowi ze mozna to zmienic, ze to zmiana bardzo gleboka, moga spasc Ci klapki z ócz;) bedziesz inaczej patrzec na potencjalnych partnerow. bedziesz bardziej obiektywna, moze bardziej zdystansowana. Ale sprawiedliwa. 5. Okazje, ktore pojawia sie w moim zyciu I Mag, 10 Bulaw, Krol Mieczy ---> suma XX Sad i II Kaplanka Chyba zyskasz sojusznika w sadzie, król mieczy to często prawnik. tym bardziej że masz poza nim 2 karty wskazujace na ta mozliwosc - sad (to tez budynek), kaplanka - zasady moralne, prawo. Tylko badz ostrozna, by nikt nie wykorzystal Twojego przeciazenia emocjonalnego w celu manipulacji. Trzymaj jezyk za zebami, a zeby zacisnij. lepiej nie mowic zbyt duzo. 6. Jakie czekajace na mnie testy IX Eremita, Krol Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> suma XII Wisielec i III Cesarzowa Musisz zmierzyc sie z byciem sama, poczuciem osamotnienia, alienacji. Teknota za partnerem (nie mam na mysli meza, chociaz to moze byc on), ale tez za tym potencjalnym. Idealizowanie. Musisz uzdrowic swoje spojrzenie na facetow, nauczyc sie przerabiac olow w zloto wzorem alchemikow. Musisz nauczyc sie wykorzystywac martwy okres, by zlapac sily i odpoczywac. (wisielec plus cesarzowa) 7. Przeznaczenie mojego serca XVIII Ksiezyc, 8 Bulaw, 2 Kielichy ---> suma XVI Wieza i VII Rydwan Hmm przekuj swoje emocje w sztuke. oswoj leki i podswiadome dazenia by pracowaly dla Ciebie. Pokonaj ograniczenia. Znajomosci internetowe bardzo moga Ci pomoc. Pokonasz swoje bariery, i ruszysz zwyciesko do przodu. czego Ci zycze Pozdrawiam Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 Nie, normalnie masakra. Jestem pod wrazeniem. Zreszta nie po raz pierwszy. Nie, nie masz co przepraszac. Wspaniale czytasz karty. Dzieki za przepiekna interpretacje. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Grudnia 2012 Maestro Napisano 4 Grudnia 2012 Mi się pierwszy sprawdził)) 1. Kim jestem i jak kocham 6 Kielichow, XI Pasja, 8 Mieczy ---> suma XIII Smierc i IV Cesarz Kochasz bezinteresownie, namiętnie,cała sobą,ale też umiesz ograniczać zapędy ,jak ktoś Ci za bardzo się sobą narzuca,to umiesz go powstrzymać, tak więc nie jesteś taką miłą, słodką kobietką,ale świadomą siebie panią swego losu 2. Jakie nadarzaja sie okazje na drodze mojego serca 2 Mieczy, III Cesarzowa, Rycerz Kielichow ---> suma XVIII Ksiezyc i IX Eremita rozmowy,kontakty z mężczyznami,ale widać,że Ty jesteś tą ważniejszą osobą w relacji,mozliwe, ze kontakty netowe,TY jestes tą pewną siebie kobietą, a oni tacy niezdecydowani,choć liryczni.. 3. Testy, ktorym zostałam poddana Rycerz Mieczy, VI Kochankowie, XII Wisielec ---> suma VII Rydwan muisalaś zaryzykowąc coś, wywrócić swoje zycie do góry nogami,za cenę spokoju 4. Wazne doswiadczenia w milosci XIII Smierc, 4 Kielichy, IV Cesarz ---> suma VIII Sprawiedliwosc Duży przełom zyciowy, zmęczyłaś się życiem z władczym,pewnym siebie mężczyzną 5. Okazje, ktore pojawia sie w moim zyciu I Mag, 10 Bulaw, Krol Mieczy ---> suma XX Sad i II Kaplanka Duża ilośc kontaktów z męzczyzną po przejsciach,może kimś z żywiołu powietrza lub mającym męski zawód, król mieczy niekoniecznie jest chłodny.. 6. Jakie czekajace na mnie testy IX Eremita, Krol Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> suma XII Wisielec i III Cesarzowa Pogodzisz się z własnym wnętrzem, zaakceptujesz samotność,mozliwe spotkanie ciepłego,wrażliwego mężczyzny,który da Ci ukojenie 7. Przeznaczenie mojego serca XVIII Ksiezyc, 8 Bulaw, 2 Kielichy ---> suma XVI Wieza i VII Rydwan Ohohoho, jakiś romansik, który zaczyna się w tajemnicy przed światem,ale po czasie ujrzy światło dzienne i będziecie wiedzieli, że nie umiecie żyć bez siebie... Amen. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Napisano 5 Grudnia 2012 Moze ktos jeszcze spojrzy... Cytuj
anais_33 Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 1. Kim jestem i jak kocham 6 Kielichow, XI Pasja, 8 Mieczy ---> suma XIII Smierc i IV Cesarz kochasz cała sobą, namiętnie ale ograniczasz się w okazywaniu tego powodem może być facet przed którym nie chcesz do konca sie otworzyć 2. Jakie nadarzaja sie okazje na drodze mojego serca 2 Mieczy, III Cesarzowa, Rycerz KielicNohow ---> suma XVIII Ksiezyc i IX Eremita pojawiają sie ale często ich nie widzisz a są w zasięgu Twojej reki wynika to z Twoich obaw i może zbyt głębokiego analizowania... 3. Testy, ktorym zostałam poddana Rycerz Mieczy, VI Kochankowie, XII Wisielec ---> suma VII Rydwan musiałaś odciąć sie od niszczącej relacji nie zrobiłaś jednak tego pochopnie, przemyslałaś to aby móc ruszyć dalej 4. Wazne doswiadczenia w milosci XIII Smierc, 4 Kielichy, IV Cesarz ---> suma VIII Sprawiedliwosc dojrzałaś do transformacji aby odejśc od tego co przestało dawać Ci satysfakcję, dojrzałaś do tego odciełaś się od Pana który był dla Ciebie ważny 5. Okazje, ktore pojawia sie w moim zyciu I Mag, 10 Bulaw, Krol Mieczy ---> suma XX Sad i II Kaplanka może pojawić się Pan a z nim romasik ale nie bedzie to łatwa relacja, będziesz musiała podjąć decyzję czy chcesz w niej być 6. Jakie czekajace na mnie testy IX Eremita, Krol Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> suma XII Wisielec i III Cesarzowa czy być sama czy być z kielichowym co w jakimś stopniu dla Ci stablizację , bedziesz musiała znowu wszytko przemyśleć czy jesteś spełniona w tym jako kobieta 7. Przeznaczenie mojego serca XVIII Ksiezyc, 8 Bulaw, 2 Kielichy ---> suma XVI Wieza i VII Rydwan bedziesz marzyć i myśleć o ciepłej relacji z kimś bliskim sercu, bedzie to wymagało od Ciebie zmiany dotychczasowego myslenia / sposobu życia ale przy niesie Ci radość i satysfakcję 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Napisano 5 Grudnia 2012 Dziekuje anais_33... Piekna interpretacja... Cytuj
Vivere Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 1. Kim jestem i jak kocham 6 Kielichow, XI Pasja, 8 Mieczy ---> suma XIII Smierc i IV Cesarz Jesteś tradycjonalistką z poczuciem obowiązku wobec rodziny, ukochanego. Kochasz bezwarunkowo z wielkim zaangażowaniem i tego wymagasz od innych. Kochasz z całych sił, tak mocno, że możesz być aż niebezpieczna, władcza, uzależniająca od siebie. Może Ci się zdarzać, że nie dajesz prawa ukochanym do własnej przestrzeni - zaborcza. 2. Jakie nadarzaja sie okazje na drodze mojego serca 2 Mieczy, III Cesarzowa, Rycerz Kielichow ---> suma XVIII Ksiezyc i IX Eremita Nadarzają się okazje by wyrazić swoje uczucia ( emocje) ale tego nie robisz. 3. Testy, ktorym zostałam poddana Rycerz Mieczy, VI Kochankowie, XII Wisielec ---> suma VII Rydwan Przykre doświadczenia w związku zmieniły Twój sposób postrzegania relacji. Szukasz innych rozwiązań, nowej jakości 4. Wazne doswiadczenia w milosci XIII Smierc, 4 Kielichy, IV Cesarz ---> suma VIII Sprawiedliwosc Na pewno koniec mojego malzenstwa, skupienie sie na sobie i swoich corkach (wychodzimy wtedy w 4 Kielichach), stworzenie mimo wszystko stalej i pewnej struktury i rozliczenie sie z przeszloscia. Tak, to może być rozwiązanie związku. 5. Okazje, ktore pojawia sie w moim zyciu I Mag, 10 Bulaw, Krol Mieczy ---> suma XX Sad i II Kaplanka Udane życie towarzyskie. Długie rozmowy, poznawanie. Myslę, że masz okazję uaktywnić jakąś relację z panem opartą o rozumienie/zrozumienie, sprawiedliwość, rzeczowość. 6. Jakie czekajace na mnie testy IX Eremita, Krol Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> suma XII Wisielec i III Cesarzowa Będziesz szukała swojej drogi w oparciu o doświadczenie/nia, kierując się wrażliwością, sercem. Myślę, że z czasem "złagodniejesz" bo to jest droga, która wymaga cierpliwości ale prowadzi do spokoju. 7. Przeznaczenie mojego serca XVIII Ksiezyc, 8 Bulaw, 2 Kielichy ---> suma XVI Wieza i VII Rydwan Hm..nieustanne poszukiwanie swojej wymarzonej połówki? Woli i energii Ci nie zabraknie. Powodzenia. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Napisano 5 Grudnia 2012 Dziekuje Vivere... ogromnie. Pieknie opisane. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 1.Kim jestem i jak kocham - jestes kobietą niezwykle rodzinną,kochającą tradycyjną rodzinę i potrafiącą dać z siebie dużo żeby stworzyć prawdziwy dom.Kochasz jak prawdziwa kobieta,namiętnie z pasją.Jednak łatwo Cię do siebie zrazić i zranić a wtedy stawiasz wszysto na jednej szali,bedziesz cierpieć ale dokonasz zmian. 2.Jakie nadarzają sie okazje na drodze mojego serca - nadarzają się okazje niepewne,któe nie pozwalają Ci byc prawdziwą kobietą,nie daja Ci gruntu pod nogami,romans Ci nie bedzie wystarczał. 3.Testy,którym zostałam poddana - musiałaś dokonać wyboru,nie mogłaś życ w konflikcie sama ze swoim wnetrzem,ruszyć swoje życie do przodu,uwierzyć w swoje możliwości,żęby móc sie spełniać i rozwijać. 4.Ważne doświadczenia w miłości - zrozumiałaś że miłość to "być" to na poziomie ciała,duszy i umysłu bo "być" razem a osobno to nie ma sensu. 5.Okazje,które pojawiaja się w moim życiu - uregulować i inormować swoje życie osobiste,rodzinne. 6.Jakie czekają na mnie testy- musisz dojśc do równowagi wewnetrznej,spojrzeć z boku na swoje zycie i uważać na mężczyznę,który może wykorzystać Twoją chwiejnośc emocjonalną. 7.Przeznaczenie mojego serca - pokonasz ciemność w tunelu,którym idziesz do swojej drugiej połówki,na początku romans a pózniej czas pokaże a zyczę Ci jak najlepiej,wykorzystaj doświadczenia zyciowe. ' Cytuj
Gość gość5 Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Sacral................. 1. Kim jestem i jak kocham 6 Kielichow, XI Pasja, 8 Mieczy ---> suma XIII Smierc i IV Cesarz jak kochasz to na zaboj, tak mi sie tez skojarzyło, ze wtedy chciałabys miec ta osobe tylko dla siebie 2. Jakie nadarzaja sie okazje na drodze mojego serca 2 Mieczy, III Cesarzowa, Rycerz Kielichow ---> suma XVIII Ksiezyc i IX Eremita najpierw jest kontakt umysłowy a potem czuciowy... 3. Testy, ktorym zostałam poddana Rycerz Mieczy, VI Kochankowie, XII Wisielec ---> suma VII Rydwan pewne zdarzenia zmusiły cie do innego spojrzenia na zycie 4. Wazne doswiadczenia w milosci XIII Smierc, 4 Kielichy, IV Cesarz ---> suma VIII Sprawiedliwosc rozpad stałego zwiazku, po którym znów był smutek i zal, ze to nie było to 5. Okazje, ktore pojawia sie w moim zyciu I Mag, 10 Bulaw, Krol Mieczy ---> suma XX Sad i II Kaplanka myslę, ze pojawi sie ktos z bagazem doswiadczen.... 6. Jakie czekajace na mnie testy IX Eremita, Krol Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> suma XII Wisielec i III Cesarzowa mam wrazenie, ze ktos kto sie pojawi na twojej drodze- w pierwszysm momencie nie wzbudzi wielkiego zachwytu, ale potem moze sie okazac ze jestes w nim zakochana po uszy....... 7. Przeznaczenie mojego serca XVIII Ksiezyc, 8 Bulaw, 2 Kielichy ---> suma XVI Wieza i VII Rydwan romans, rozwiniecie sytuacji w zwiazek, ktory sprawi, że twoja łódka zamiast stac- nagle wyrwie do przodu na pełnych żaglach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi