Madlen_88 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Dzisiaj jechałam w autobusie z chłopakiem który mi się spodobał, zwrócił też na mnie uwagę, bo spoglądał co jakiś czas no i: Co o mnie pomyślał/ czy mu się podobam? Głupiec+ Wisielec+ 2 monety --> Kapłanka No ja tu nie widzę podobania się A jak wygląda jego sytuacja związkowa? Czy jest ktoś w jego życiu aktualnie? Król monet+ 2 puchary+ Świat--> Sprawiedliwość Jest po ślubie już? Obrączki nie miał Jak zareaguje kiedy się do niego jutro uśmiechnę (bo zamierzam)? Koło fortuny+ 9 kijów+ Cesarzowa--> Głupiec Myślę, że albo nie będę miała szansy tego zrobić, albo nie zareaguje w żaden sposób Co mi tarot radzi? Sąd+ Król monet+ 2 puchary--> Rydwan Działać Cytuj
Gość sheina Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 haha podjrzyj gumetree tam jest dział: ogłoszenia drobne. Łatwiej wtedy jest spotkac kogoś kto własnie nas szuka..:> Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Grudnia 2012 Maestro Napisano 5 Grudnia 2012 Co o mnie pomyślał/ czy mu się podobam? Głupiec+ Wisielec+ 2 monety --> Kapłanka wg mnie on bezwiednie mógł zawiesić na Tobie wzrok, mógł nawet nie zastanawiac się, czy mu się podobasz.. A jak wygląda jego sytuacja związkowa? Czy jest ktoś w jego życiu aktualnie? Król monet+ 2 puchary+ Świat--> Sprawiedliwość Jest żonaty, albo przynajmniej w zwiazku Jak zareaguje kiedy się do niego jutro uśmiechnę (bo zamierzam)? Koło fortuny+ 9 kijów+ Cesarzowa--> Głupiec ja uważąm, że nagle podejmiesz decyzję o zlekceważeniu go, na zasadzie: phi, jak nie to nie,znajdę sobie inny obiekt.. Co mi tarot radzi? Sąd+ Król monet+ 2 puchary--> Rydwan Tarot mówi, że on jest w związku:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Tez mysle, ze chlopak jest w stalym zwiazku, moze nawet zonaty. To, ze nie nosi obraczki przeciez o niczym nie swiadczy. Mezczyzni czesto "zapominaja" obraczki, bo np. im niewygodnie w pracy. Zreszta ja jestem kobieta a nie nosilam obraczki. Nie lubie... po prostu. Co mogl pomyslec? Zgadzam sie z Inez, ze zrobil to mimo woli. Mozliwe, ze po prostu myslal o czyms innym i nawet nie zauwazyl, ze patrzy sie na Ciebie. Tez czasem tak mam. Glupiec przeciez mowi o braku wyobrazen i oczekiwan a Wisielec o czyms, nad czym nie mamy kontroli. Podsum (HB) to IX Eremita. Cos rozwazal, nad czyms sie zastanawial. Co ogolnie wspolgra tez z 2 Monetami w rozkladzie. Jak sie zachowa nastepnym razem. Podejrzewam, ze nie bedzie Ci sie przygladal, bo jest zbyt wierny zonie (czy tez swojej kobiecie, jak zwal to zwal). Wtedy bylo niezamierzone. Nastepnym razem bedzie jakby bardziej sie kontrolowal. Moze spostrzegl to i jakos mu glupio z tym. A Tarot tez mowi, ze facet w zwiazku jest. Ja tak to widze. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez SacralNirvana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi