Skocz do zawartości

Chłopak z autobusu !! ;d

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj jechałam w autobusie z chłopakiem który mi się spodobał, zwrócił też na mnie uwagę, bo spoglądał co jakiś czas no i:

Co o mnie pomyślał/ czy mu się podobam?

Głupiec+ Wisielec+ 2 monety --> Kapłanka

No ja tu nie widzę podobania się :P

A jak wygląda jego sytuacja związkowa? Czy jest ktoś w jego życiu aktualnie?

Król monet+ 2 puchary+ Świat--> Sprawiedliwość

Jest po ślubie już? Obrączki nie miał :P

Jak zareaguje kiedy się do niego jutro uśmiechnę (bo zamierzam)?

Koło fortuny+ 9 kijów+ Cesarzowa--> Głupiec

Myślę, że albo nie będę miała szansy tego zrobić, albo nie zareaguje w żaden sposób ;)

Co mi tarot radzi?

Sąd+ Król monet+ 2 puchary--> Rydwan

Działać :)

Gość sheina
Napisano

haha podjrzyj gumetree tam jest dział: ogłoszenia drobne. Łatwiej wtedy jest spotkac kogoś kto własnie nas szuka..:>

• Maestro
Napisano

Co o mnie pomyślał/ czy mu się podobam?

Głupiec+ Wisielec+ 2 monety --> Kapłanka

wg mnie on bezwiednie mógł zawiesić na Tobie wzrok, mógł nawet nie zastanawiac się, czy mu się podobasz..

A jak wygląda jego sytuacja związkowa? Czy jest ktoś w jego życiu aktualnie?

Król monet+ 2 puchary+ Świat--> Sprawiedliwość

Jest żonaty, albo przynajmniej w zwiazku

Jak zareaguje kiedy się do niego jutro uśmiechnę (bo zamierzam)?

Koło fortuny+ 9 kijów+ Cesarzowa--> Głupiec

ja uważąm, że nagle podejmiesz decyzję o zlekceważeniu go, na zasadzie: phi, jak nie to nie,znajdę sobie inny obiekt..

Co mi tarot radzi?

Sąd+ Król monet+ 2 puchary--> Rydwan

Tarot mówi, że on jest w związku:)

Napisano (edytowane)

Tez mysle, ze chlopak jest w stalym zwiazku, moze nawet zonaty. To, ze nie nosi obraczki przeciez o niczym nie swiadczy. Mezczyzni czesto "zapominaja" obraczki, bo np. im niewygodnie w pracy.

Zreszta ja jestem kobieta a nie nosilam obraczki. Nie lubie... po prostu.

Co mogl pomyslec? Zgadzam sie z Inez, ze zrobil to mimo woli. Mozliwe, ze po prostu myslal o czyms innym i nawet nie zauwazyl, ze patrzy sie na Ciebie. Tez czasem tak mam. Glupiec przeciez mowi o braku wyobrazen i oczekiwan a Wisielec o czyms, nad czym nie mamy kontroli. Podsum (HB) to IX Eremita. Cos rozwazal, nad czyms sie zastanawial. Co ogolnie wspolgra tez z 2 Monetami w rozkladzie.

Jak sie zachowa nastepnym razem. Podejrzewam, ze nie bedzie Ci sie przygladal, bo jest zbyt wierny zonie (czy tez swojej kobiecie, jak zwal to zwal). Wtedy bylo niezamierzone. Nastepnym razem bedzie jakby bardziej sie kontrolowal. Moze spostrzegl to i jakos mu glupio z tym.

A Tarot tez mowi, ze facet w zwiazku jest. Ja tak to widze.

Edytowane przez SacralNirvana