Skocz do zawartości

Odpowiedź serca - Inez

Vivere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hm...interesujący rozkład

1. Kim jestem i jak kocham

10 kielichów Rycerz buław Moc

Zadowoloną, spełnioną kobietą, ale jeszcze z pauerem, z charyzmą . Nieobojętną na buławowe zaloty? W Mocy to chyba kocha się fizycznie, namiętnie?

2. Jakie nadarzają się okazje na drodze mojego serca

Kapłanka Król Mieczy 7 mieczy

Jakieś niewygodne te okazje. Ja to czytam, że mam okazję podporządkować się jakiemuś zimnemu krętaczowi?

3. Testy, którym zostałam poddana

Sprawiedliwość Księżyc 5 mieczy

Sama siebie oszukiwałam. Myślę, że to walka miedzy zdrowym rozsądkiem a nierealnymi chceniami.

4. Ważne doświadczenia w miłości

Rydwan As buław As Kielichów 2 denarów

Zauroczyłam się nagle, od pierwszego wejrzenia I to wniosło w moje zycie dylematy.

5. Okazje, które pojawia się w moim zyciu

3 Denarów 5 kielichów 3 buław

Nie będzie chyba okazji, nie zauważę ich bo jestem zbyt zajęta „czymś” i nie wypatruję. No bieda z nędzą.

6. Jakie czekają na mnie testy

Król Kielichów 5 buław Królowa Mieczy

W 5 buław, wiele się zdarzy w moim życiu niepokojącego. Możliwe, że nie będę umiała dogadać się hm.. z ciepłym Panem?

7. Przeznaczenie mojego serca

Paź Denarów Wieża As Denarów Umiarkowanie – moim przeznaczeniem są chyba dzieci. Póki nie osiągną progu samodzielności .

Chyba się nie znam:_smutny:

Napisano

Jestes osoba, ktora czuje, ze doszla do granic swoich w uczuciach. Osiagnelas to, co osiagnelas, ale teraz wyrywasz sie cala soba, aby moc przezyc cos nowego, aby dac upust namietnosci, ktora jednak w Tobie drzemie a moze do tej pory musiala byc pod kontrola.

Okazje rzeczywiscie niekoniecznie najciekawsze. Moga sie zdarzyc jakies fortele ze strony pana, niekoniecznie Ciebie zadowalajace. Podsum (HB) mowi sam za siebie. To Eremita a ten radzi, aby jednak zastanowic sie nad tym, czy to jest to, czego tak naprawde chcesz?

Testy, ktore do tej pory przeszlas. To wyglada tak, jakbys musiala rozliczyc sie, moze z przeszloscia, moze z czynami jakimis swoimi, moze tez musialas rozliczyc kogos. Nie bylo to latwe, duzo lekow, duzo niepewnosci za Toba. Co pozostalo to takie myslenie troche asekuracyjnie majace w podstawach wlasnie te wszystkie przejscia, ktore za Toba. W tej chwili dzieki temu jestes realistka. Czasem moze nawet w kierunku pesymizmu.

Podsum (HB) to IV Cesarz, co rowniez potwierdza to, co napisalam wyzej. Jestes teraz osoba zdystansowana do pewnych spraw i krytycznie je oceniajaca. Koncentrujesz sie na faktach i tylko takie akceptujesz, tzn. wszystko to, co ma poparcie czy uzasadnienie w rzeczywistosci. Nie jakies tam bujanie w oblokach czy marzenia.

To wazne doswiadczenie w Twoim zyciu to moze byc rzeczywiscie zakochanie, nowy zwiazek. Przyniosl on w Twoim zyciu takze powazne zmian (u Crowleya 2 Monet to karta takich zmian nie do powstrzymania, ktore dzieja sie bez naszego bezposredniego wplywu na to, a ktore mozemy tylko zaakceptowac).

Podsum (HB) to XI Pasja i II Kaplanka. Mamy tu pasje, zaangazowanie, namietnosc i glos wewnetrzny, intuicje. Takze jak najbardziej pokrywa sie z kartami wyzej. Uczucie, nowy, bardzo uczuciowy i namietny zwiazek.

Okazje, ktore pojawia sie w Twoim zyciu pozwola pokonac przeszkody, ktore byc moze teraz masz przed soba, byc moze wzniosa tez Twoj zwiazek na wyzszy poziom. Jednak jednoczesnie bedziesz musiala odlozyc pewne swoje oczekiwania i wyobrazenia na bok. Nie wszystko bedzie tak, jak sobie to moze w tej chwili wyobrazasz. I na pewne rzeczy trzeba bedzie po prostu poczekac. Nie wszystko bedzie zarta, nie wszystko bedzie szybko. Duza role do odegrania bedzie mial tu czas i cierpliwosc w czekaniu na to, czego sie pragnie.

Podsum (HB) to znowu XI Pasja i II Kaplanka. Karty wskazujace na potrzebe wykazania sie zaangazowaniem, pokazaniem, ze Ci zalezy i kierowaniu sie przy tym glosem wlasnej intuicji.

Testy, ktore Cie czekaja. No wlasnie. Tu pokrywa sie z tym, co wyzej. Cos pojdzie nie tak, jak sobie to wyobrazasz. Wyzej masz karte 5 Kielichow, ktora mowi o odlozeniu na bok pewnych wyobrazen i oczekiwan. Tu widac, ze bedzie jakies starcie z Panem (Krol Kielichow), jakas roznica zdan moze sie wylonic.

Podsum (HB) to V Papiez. Tu akurat zacheta, aby wyjsc poza wlasne sztywne ramy i byc elastycznym. Tylko w ten sposob uda sie spojrzec na sprawe z nieco glebszej perspektywy i dojsc do porozumienia.

Przeznaczeniem Twojego serca jest Twoja potrzebe bliskosci i ciepla rozszerzyc na cos stabilnego, na cos, na czym mozna budowac cos stalego. Tu widac, ze po odlozeniu pewnych stereotypow myslowych, moze ograniczen dodatkowych, niekoniecznie w kims, moze w sobie, pojawi sie szansa, aby zbudowac cos trwalego. W Umiarkowaniu mamy tu pelne zadowolenie i zwiazek mezczyzny i kobiety, ale taki bardzo, bardzo harmonijny.

Podsum (HB) to IV Cesarz.

Warto spojrzec na sprawe z dystansem, odlozyc niepotrzebne (moze czasem te nadmierne lub negatywne) emocje na bok i potem konsekwentnie, ale jednak pozostajac elastycznym w dzialaniac, podarzac do swojego wymarzonego celu. ;)

• Lubię to! 1
Gość gość5
Napisano

10 kielichów Rycerz buław Mocjestes babką, ktora jest szczesliwa, ma ogien w zylach i radzi sobie jak umie

Kapłanka Król Mieczy 7 mieczy- ciezkie te okazje, bo i goscie niełatwi i sytuacje często zagmatwane.......

Sprawiedliwość Księżyc 5 mieczy- hm... nie znam twojej sytuacji ale albo zwiazek zalegalizowany, albo stały niezalegalizowany, w ktory wplatala sie osoba 3???? bynajmniej dobrze to nie wyglada przy 5 mieczach

Rydwan As buław As Kielichów 2 denarów- koniecznosc wyboru miedzy dwoma mezczyznami?

ktos z daleka, albo bedziesz w zwiazku, w ktorym jednak czegos bedzie brakowalo i zaczniesz tesknic i wygladac takiego prawdziwego uczucia- kogos kto sprawi, że oko sie smieje, serce mocniej bije itd. ...

hm... a moze siebie nawzajem wypatrzycie?- zaczniesz sie rozgladac -jak napisalam w punkcie 5.....

Paź Denarów Wieża As Denarów Umiarkowanie – wyglada na to, że zamienisz to co masz na cos nowego- i ze spokojem podzialasz w nowym kierunku.

Umiar to takie spogladanie na siebie i podchodzenie jak pies do jeża ....wnioskuję, że lat nastu nie masz, wobec czego człowiek nie rzuca sie na łeb na szyje w nowe związki, tym bardziej posiadając pewne bolesne doświadczenia........

• Maestro
Napisano

Ideał jak dla mnie:) Serdeczna, ciepła, dbasz o dom i bliskich, przy tym przyjacielska, energiczna,charyzmatyczna i ...namiętna...

Niepewność co do prawdziwych zamiarów mężczyzny

Kłamstwa,iluzje, które mogą przynosić zniesmaczenie, a wszystko pod otoczką pozornych zasad i praworządności...

relacja "dojazdowa" z szansą na wspólne zamieszkanie (dwa asy koło siebie to zawsze zmiana - u mnie się sprawdza), na podpisanie nawet "kontraktu", czyli przypieczętowania zwiazku:))))

trzeba będzie popracowac nad sobą, może dopadnie Cię stan depresyjny? Albo ktoś będzie musiał wyjechać za pracą, stąd te smutki..

Twój Król będzie mocno walczył o Ciebie,ponieważ to nie będzie to czego pragniesz,zatem nie raz i nie dwa zdzielisz go swoim mieczem:)

Paź Denarów Wieża As Denarów Umiarkowanie – ja myslę, że po okresie problemów znajdziesz swoje miejsce na ziemi,inna rzecz, że może pojaiwć się dziecko, co najpierw będzie szokiem, ale wprowadzi w Twoje zycie ład i harmonię :)

• Lubię to! 1
Napisano

Inez!!!! Tylko nie to:

inna rzecz, że może pojaiwć się dziecko
- na wszystko inne się zgadzam :D

Dziewczynki, ślicznie dziękuję.

Muszę się nad tym wszystkim zastanowić. Każda z Was wyrwała z tych kart dużo "prawdy". Jest Pan, który coraz częściej składa jednoznaczne propozycje i są moje lęki.....

Napisano (edytowane)

spełnioną na każdej płaszczyźnie, lubiącą sex i mocne doznania :)

propozycje romansu

że nie jasne sytuacje nie są dla Ciebie , ponieważ nigdy nie dadzą Ci satysfakcji

nagle przyszło działanie / miłość ale czy to to czego pragniesz ?

bedzie wybór będziesz mozliwość powrotu do tego co było albo pozostawienie tego i wejście w nowe , tylko będziesz musiała uwolnic sie od tego co było aby zobaczyć mozliwości na nowe a one są tuż przed Tobą

Pan ciepły, uczuciowy walczący o Twoje względy a Ty zimna i zdystansowana :))

Paź Denarów Wieża As Denarów Umiarkowanie [/b]– ciepłe relacje które dają możliwości na budowanie czegoś stabilnego i z przyszłością , dążenie do pełnej stabilizacji i równowagi

Edytowane przez anais_33
  • Lubię to! 1
Napisano

10 kielichów Rycerz buław Mocpotrafisz kochać jesteś kobietą z temperamentem i pragnieniem miłości jak lwica bronisz dzieci

Kapłanka Król Mieczy 7 mieczy- spotykasz pokrewne dusze i facetów oryginalnych wręcz niebezpiecznych

Sprawiedliwość Księżyc 5 mieczy- jakiś zalegalizowany związek mógł Cię rozczarować i zranić

Rydwan As buław As Kielichów 2 denarów- fascynacja i docieranie się rozkwit uczucia i układ wspólne bycie ze sobą

tutaj w uczuciach czegoś Ci brakuje i może pojawić się ktoś trzeci zechcesz odejść od stereotypów

niełatwa relacja z mężczyzną bedziesz o coś walczyć możesz się na Niego obrażać

Paź Denarów Wieża As Denarów Umiarkowanie –

wiążesz nadzieje na przyszłość z kimś i możesz mieć ochotę zburzyć te plany bo pojawi się coś nowego. Zatrzynasz się na chwilę aby posłuchać głosu intuicji i postąpisz b.rozsądnie.Umiar mówi mi że Twoje serce zostanie przy tym co obecne nie porwie się na coś nowego.

• Lubię to! 1
Napisano

Aga,

Kapłanka Król Mieczy 7 mieczy- spotykasz pokrewne dusze i facetów oryginalnych wręcz niebezpiecznych

I tu się z Tobą trudno nie zgodzić. Im mężczyzna bardziej skomplikowany w swojej naturze im bardziej pewny siebie, autorytatywny tym bardziej do Niego lgnę :D

I tu pojawia się paradoks. Przy "takim" mam poczucie bezpieczeństwa, mam pewność, że uchroni mnie przed światem, jest jak bunkier ale..."przy takim" czuje się zdominowana ( w bunkrze czasami duszno jest i ciasno )