Skocz do zawartości

to ja też ... serce :)

anais_33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Kim jestem i jak kocham 9 kielichów, 3 mieczy, rycek kielichów

kocham namiętnie, całym sercem, miłośc romantyczna zdolna do poświęceń?

2. Jakie nadarzają się okazje na mojej drodze serca rydwan, papież, 8 monet

niespodziewane sytuacje relacje nad którymi muszę pracować

3. Testy, którym zostałam poddana sad, rycek monet, 7 buław - zawalczenie o przyjaźń

4. Ważne doświadczenia w miłości kochankowie, 6 kielichów, as buław - że to ja powinnam zawalczyć o to na czym mi zależy i to co kocham

5. Okazje, które pojawią się w moim życiu 4 kielichy, 6 mieczy, królowa buław- znudzona jakąś sytuacją bedę szukać jej rozwiązania stając się bardziej aktywną ... zaręczyny ?

6. Jakie czekające na mnie testy 4 monety, cesarzowa, giermek kielichów wyjście ze schematów i swego swiata co da mi szansę zakochani się i spełnienia / też jako matka ?

7. Przeznaczenie mojego serca rycek monet, 9 monet, diabeł - praca nad swoimi namiętnościami ? kurcze tutaj to nie wiem ten diabeł ??

Edytowane przez anais_33
Napisano

Kochasz tak, jak chcialabys, aby Ciebie kochano. Jestes bardzo bogata wewnetrznie. Mnostwo w Tobie emocji, uczuci i dzielisz sie nimi z osobami, ktorymi uczuciem obdarzyc chcesz. Zreszta nie tylko. Ogolnie cale Twoje otoczenie czerpie z Twojej uczuciowej natury.

Jezeli ktos Cie zrani bardzo dlugo to przezywasz. To takie rany wtedy, ktore co chwila odzywaja, moze takze z kazdym nowym zranieniem.

Mimo wszystko idziesz przez zycie z usmiechem i starasz sie sprawiac ukochanym radosc, dawac im to, co uwazasz dla nich najlepsze.

Okazje, jakie sie nadarzaja to konkretne relacje, ktore kroczek po kroczku moga (moglyby) prowadzic do stabilizacji w Twoim zyciu. Papiez, 8 Monet, to karty mowiace o konkretnych krokach w strone czegos glebszego, powaznego, na lata.

Wrod testow, ktorym zostalas poddana, na pewno bylo wykazanie komus, jak bardzo jest dla Ciebie wazny. Mozliwe, ze otoczenie nie bylo temu sprzyjajace, cos dzialo sie, ze musialas bardzo pilnie i starannie wrecz udowadniac temu komus, ze pomimo to nic miedzy Wami sie nie zmieni.

Wsrod waznych doswiadczen widac glos serca, cieplo, uczucie i nadzieje/szanse na to, ze mogloby z tego byc jednak cos wiecej. Jakis pan, ktory bardzo poruszy(l) Twoje serce.

Okazje, ktore sie jeszcze nadarza... to wyjscie poza swoja rutyne zyciowa i przejecie sterow we wlasnym zyciu. Pokazanie sie jako kobieta, ta ktora ceni swoja kobiecosc, swoja urode, madrosc, niezaleznosc i... seksualnosc. Bedziesz darzyla do spelnienia na tych wszystkich poziomach.

Czekajace Cie testy rowniez mowia o tym, co wyzej. Zostaniesz zmierzona z czyms, co wykracza poza Twoje normy bezpieczenstwa. Ale zeby wreszcie poczuc sie Cesarzowa bedziesz musiala sie temu poddac, doposcic do glosu: serce i cialo, wszystkie uczucia, emocje i zmysly i poniesc sie swoim pragnieniom i fantazjom. ;)

Przeznaczeniem Twojego serca jest mezczyzna, mlody, cieply i bardzo zmyslowy. Bedzie dla Ciebie kims, kto po prostu zawroci ci ostro w glowie. Taki facet, co az kolana miekna na mysl o nim. Bedzie wiec goraco, zmyslowo i mocno, mocno uczuciowo. Fajny okres czasu przed Toba.

• Lubię to! 1
Napisano
Kochasz tak, jak chcialabys, aby Ciebie kochano. Jestes bardzo bogata wewnetrznie. Mnostwo w Tobie emocji, uczuci i dzielisz sie nimi z osobami, ktorymi uczuciem obdarzyc chcesz. Zreszta nie tylko. Ogolnie cale Twoje otoczenie czerpie z Twojej uczuciowej natury.

Jezeli ktos Cie zrani bardzo dlugo to przezywasz. To takie rany wtedy, ktore co chwila odzywaja, moze takze z kazdym nowym zranieniem.

Mimo wszystko idziesz przez zycie z usmiechem i starasz sie sprawiac ukochanym radosc, dawac im to, co uwazasz dla nich najlepsze.

Okazje, jakie sie nadarzaja to konkretne relacje, ktore kroczek po kroczku moga (moglyby) prowadzic do stabilizacji w Twoim zyciu. Papiez, 8 Monet, to karty mowiace o konkretnych krokach w strone czegos glebszego, powaznego, na lata.

Wrod testow, ktorym zostalas poddana, na pewno bylo wykazanie komus, jak bardzo jest dla Ciebie wazny. Mozliwe, ze otoczenie nie bylo temu sprzyjajace, cos dzialo sie, ze musialas bardzo pilnie i starannie wrecz udowadniac temu komus, ze pomimo to nic miedzy Wami sie nie zmieni.

Wsrod waznych doswiadczen widac glos serca, cieplo, uczucie i nadzieje/szanse na to, ze mogloby z tego byc jednak cos wiecej. Jakis pan, ktory bardzo poruszy(l) Twoje serce.

Okazje, ktore sie jeszcze nadarza... to wyjscie poza swoja rutyne zyciowa i przejecie sterow we wlasnym zyciu. Pokazanie sie jako kobieta, ta ktora ceni swoja kobiecosc, swoja urode, madrosc, niezaleznosc i... seksualnosc. Bedziesz darzyla do spelnienia na tych wszystkich poziomach.

Czekajace Cie testy rowniez mowia o tym, co wyzej. Zostaniesz zmierzona z czyms, co wykracza poza Twoje normy bezpieczenstwa. Ale zeby wreszcie poczuc sie Cesarzowa bedziesz musiala sie temu poddac, doposcic do glosu: serce i cialo, wszystkie uczucia, emocje i zmysly i poniesc sie swoim pragnieniom i fantazjom. ;)

Przeznaczeniem Twojego serca jest mezczyzna, mlody, cieply i bardzo zmyslowy. Bedzie dla Ciebie kims, kto po prostu zawroci ci ostro w glowie. Taki facet, co az kolana miekna na mysl o nim. Bedzie wiec goraco, zmyslowo i mocno, mocno uczuciowo. Fajny okres czasu przed Toba.

pieknie Sacralko :)) bardzo pieknie to napisałaś wiesz 100% prawdy jest w tym ... gratuluję

Napisano

1. Kim jestem i jak kocham 9 kielichów, 3 mieczy, rycek kielichów suma śmierć

jak dla mnie lubisz facetów ze złamanym sercem, po przejsciach.

a takie, ze na początku jest szybko a potem romans zmienia się w znajomość

3. Testy, którym zostałam poddana sad, rycek monet, 7 buław - dorosnąć i nie dać sie wykorzystywać

4. Ważne doświadczenia w miłości kochankowie, 6 kielichów, as buław - to że zawsze kochasz tak samo. Przez wpływ kogoś z przeszłości (to jest własnie to nad czym powinnaś pracowac)

5. Okazje, które pojawią się w moim życiu 4 kielichy, 6 mieczy, królowa buław nie szukaj ich one znajdą ciebie

6. Jakie czekające na mnie testy 4 monety, cesarzowa, giermek kielichów suma eremita moze bardzo poźne macierzyństwo

7. Przeznaczenie mojego serca rycek monet, 9 monet, diabeł - sex z przyjacielem.......

• Maestro
Napisano

jesteś niespełniona,masz braki,zraniona,kochasz romantycznie,jak Don Kichot z głową w chmurach poszukujesz "ofiary"i nadajesz jej wymarzone cechy,które niekoniecznie pokrywają się z rzeczywistością

nagłe i szybkie zrywy,a potem nagłe zwolnienie a wszystko zalezne od męskiego widzimisię

3. Testy, którym zostałam poddana sad, rycek monet, 7 buław - ciągłe wybaczanie męzczyźnie,który powoduje w Tobie natłok nerwów

4. Ważne doświadczenia w miłości kochankowie, 6 kielichów, as buław - dylematy,powroty kogoś,impulsy, aby zrobić coś nowego, innego

5. Okazje, które pojawią się w moim życiu 4 kielichy, 6 mieczy, królowa buław - po okresie nudy i marazmu coś się ruszy w Twoim zyciu

6. Jakie czekające na mnie testy 4 monety, cesarzowa, giermek kielichów - bycie samej z dzieckiem

7. Przeznaczenie mojego serca rycek monet, 9 monet, diabeł -spotkania z przyjacielem,trochę toksyki,seksu i ogólnie uzaleznienie od niego

Napisano

jesteś niespełniona,masz braki,zraniona,kochasz romantycznie,jak Don Kichot z głową w chmurach poszukujesz "ofiary"i nadajesz jej wymarzone cechy,które niekoniecznie pokrywają się z rzeczywistością

nagłe i szybkie zrywy,a potem nagłe zwolnienie a wszystko zalezne od męskiego widzimisię

3. Testy, którym zostałam poddana sad, rycek monet, 7 buław - ciągłe wybaczanie męzczyźnie,który powoduje w Tobie natłok nerwów

4. Ważne doświadczenia w miłości kochankowie, 6 kielichów, as buław - dylematy,powroty kogoś,impulsy, aby zrobić coś nowego, innego

5. Okazje, które pojawią się w moim życiu 4 kielichy, 6 mieczy, królowa buław - po okresie nudy i marazmu coś się ruszy w Twoim zyciu

6. Jakie czekające na mnie testy 4 monety, cesarzowa, giermek kielichów - bycie samej z dzieckiem

7. Przeznaczenie mojego serca rycek monet, 9 monet, diabeł -spotkania z przyjacielem,trochę toksyki,seksu i ogólnie uzaleznienie od niego

Inez ale pojechałaś :))

• Maestro
Napisano
Inez ale pojechałaś :))

Nie pojechałam, tak czuję te karty..

Napisano

anais_33, ja to widzę podobnie jak Inez, wiec powielać innymi słowy nie ma potrzeby. Co do pkt. 1 pierwszego nasuwa mi się myśl "pokochaj siebie". Jak pokochasz siebie to wszystkie milości tego świata same przyjdą same do Ciebie.

Napisano
anais_33, ja to widzę podobnie jak Inez, wiec powielać innymi słowy nie ma potrzeby. Co do pkt. 1 pierwszego nasuwa mi się myśl "pokochaj siebie". Jak pokochasz siebie to wszystkie milości tego świata same przyjdą same do Ciebie.

Ja kocham siebie :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Jesteś radosną singielką, lubisz luksus i przyjemności...lubisz się bawić, spędzać czas w gronie znajomych czy też przyjaciół...jak już Kochasz ~ to Na Dobre I Złe, bez względu na wszystko, nawet wtedy gdy cierpisz...gdy Kochasz ~ dajesz miłość ale i przyjaźń (hmm, 3 Miecze i Rycerz Kielichów ~ mogą też mówić o tym że jesteś kochliwa, ale niestałą w uczuciach :mysli:)...

Niezobowiązujące relacje/znajomości...coś mi się wydaje że trafiasz na trudnych Panów ~ takich co to lubią jak zawsze "leci" po ich myśli, przez co trzeba dużo pracować nad relacją...no chyba że trafiasz na Panów żonatych ?...

3. Testy, którym zostałam poddana sad, rycek monet, 7 buław - musiałaś walczyć o to co dla Ciebie Ważne...o relację/o Pana...

4. Ważne doświadczenia w miłości kochankowie, 6 kielichów, as buław - relacja/relacje "szarpane", rozstania i powroty...które zmuszają Cię do wyborów, podejmowania decyzji, ale czasem też inicjatywy...

5. Okazje, które pojawią się w moim życiu 4 kielichy, 6 mieczy, królowa buław- po okresie nudy, zniechęcenia coś ruszy do przodu, nadejdzie dla Ciebie czas dobrobytu i powodzenia...

6. Jakie czekające na mnie testy 4 monety, cesarzowa, giermek kielichów macierzyństwo...ale też może tutaj chodzić wlaśnie o relacje niezobowiązujące...

7. Przeznaczenie mojego serca rycek monet, 9 monet, diabeł - trudne, niezobowiązujące relacje...albo ~ Mężczyzna który dla Ciebie będzie spełnieniem Marzeń, ale będzie trudny charakter miał - uzależnisz się od Niego...

Ale energetyka wokól Ciebie, chyba masz karmę do odpracowania...:*

Napisano (edytowane)

(hmm, 3 Miecze i Rycerz Kielichów ~ mogą też mówić o tym że jesteś kochliwa, ale niestałą w uczuciach :mysli:)... - stała jeste w uczuciach i kocham mimo wszystko :):bukiet:

no chyba że trafiasz na Panów żonatych ?... to to nie ...:412yk9:

Ale energetyka wokól Ciebie, chyba masz karmę do odpracowania...:* no łatwo nie jest :)

piękna interpretacja Kochana:bukiet:

Edytowane przez anais_33
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

To fajnie, tak dokładnie czułam, dlatego ten mój przebłysk myśli ujęłam w nawiasie ~ na drugim planie.

Wszystkiego dobrego Słońce.:)

Napisano

Tutaj widac jakby potrzebe pokochania siebie(9 kieli), po przesciach jakie byly udzialem(3 miecz).

Rycek Kieli ostrzega przed idealizowaniem, przed gonieniem na oslep za tym czego sie chce.

Kiedy idziesz patrzac na niebo, mozesz zaliczyc... glebe.

Nagle wydarzenia, rozjazdy, podroze...(Rydwan) Szkola(papiez)?

troche ich bedzie, ale moga byc trudne, wymagac pracy nad soba.(8 monet) Albo nawet Was obojga.

3. Testy, którym zostałam poddana sad, rycek monet, 7 buław

Ten najwazniejszy mial juz miejsce, jeszcze czekasz na jego plony.

Mozliwe ze nauczylo cie to rozsadnego patrzenia, moze dystansu.

4. Ważne doświadczenia w miłości kochankowie, 6 kielichów, as buław

Najwazniejszym jest to co wynioslas z domu, potrafisz bardzo idealizowac partnera.

No i... Najwazniejsze przed Toba.

5. Okazje, które pojawią się w moim życiu 4 kielichy, 6 mieczy, królowa buław

Tutaj tez wyglada na jakas podroz (wczesniej byl Rydwan).

Mozliwe ze chdozi o podroz na wyspe, nad wode, przez wode...

Musisz jednak dzialac, przyjac na klate (Krolowa Bul) to co niesie los, a nie uciekac przed tym (6 mieczy).

6. Jakie czekające na mnie testy 4 monety, cesarzowa, giermek kielichów

Utrzymania statusu quo, wicie gniazdka, mozliwe ze cos zwiazanego z dziecmi i macierzynstwem (bardzo silne karty ogniska domowego i dzieci).

7. Przeznaczenie mojego serca rycek monet, 9 monet, diabeł

Chyba pokochasz kogos kogo juz znasz, albo z kim sie przyjaznisz. (ryc mon)

Bedzie to zwiazek oparty nie tylko na atrakcyjnosci (9 mon) i wspolnych zobowiazaniach oraz potrzebach (diabel) ale tez przyjazni i wsparcia,

wspolnej drogi przez zycie (Ryc monet)

• Lubię to! 1