anais_33 Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) wisielec, królowa monet, rycek mieczy suma diabeł bo liczy na to że ja pierwsza napiszę a on przetrzyma mnie w czasie ? Edytowane 5 Grudnia 2012 przez anais_33 Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 A jakiś nadąsany zdaje się albo nerwowy jest dlatego też może woli przeczekać ten swój stan. Cytuj
anais_33 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Napisano 5 Grudnia 2012 A jakiś nadąsany zdaje się albo nerwowy jest dlatego też może woli przeczekać ten swój stan. tak tak może być bo Pan humorzasty że ho ho ) Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 no w tym rycerzu mieczy i diable taki nerwowo-złośliwy może być, warto to przeczekać Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 wisielec, królowa monet, rycek mieczy ---> suma (HB) XII Wisielec i III Cesarzowa. Nie wiem. Mi kojarzy sie, jakby na te chwile sam nie wiedzial, czego tam za bardzo chce. Wisielec nie kojarzy mi sie z dobrowolka a stanem albo wymuszonym albo niezaleznym od nas. Tu tkwienie w martwym punkcie. Bardzo mozliwe, ze czeka na jakies wyjasnienia z Twojej strony. Rycek Bulaw to przede wszystkim szukanie wyjasnienia, rozmowa. Z drugiej strony bywa ona chaotyczna i moze nic nie wnosic. Tu jakby on tego oczekiwal od Ciebie. Ty w tej Krolowej Monet, jako kobieta praktyczna, dzialajaca i od Ciebie jakby oczekiwal dzialan. Podsum XII Wisielec i III Cesarzowa mowia o tym, ze cos trzeba by w obecnych dzialaniach wobec siebie nawzajem/wobec pana, diametralnie zmienic, wtedy pojawi sie zadowolenie. Takze moze rzeczywiscie nie zaszkodzi, gdy Ty sie do niego odezwiesz. Bo on jakis teraz znieruchomialy. Natomiast widac, ze liczy na Twoj odezw. Cytuj
Gość sheina Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 pan jest wkurzony i tyle..chyba sie poklociliscie. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Zgadzam się z Shei i Daffne... Ty jesteś w zawieszeniu i rozmyślasz o co chooodziii, a Pan jakiś ostro wkurzony jest...albo mieliście spięcie, albo coś się u Niego wydarzyło i dlatego cisza póki co... Cytuj
Selenit666 Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Anais widzisz dokładnie to samo co ja Tobie rano pisałam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Grudnia 2012 Maestro Napisano 5 Grudnia 2012 Rycek mieczy na końcu mówi mi, że on tak czy siak się nagle odezwie.... Cytuj
anais_33 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Napisano 5 Grudnia 2012 Anais widzisz dokładnie to samo co ja Tobie rano pisałam nie Ty mi napisałaś że i tak sie odezwie po czasie i że jest wkurzony na nią ) Cytuj
Selenit666 Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 no napisałam, ze jest wkurzony a co napisały dziewczyny?? Daffne Inez?? no co ? co? a odezwać się odezwie tak czy inaczej Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Grudnia 2012 Maestro Napisano 5 Grudnia 2012 no napisałam, ze jest wkurzony a co napisały dziewczyny?? Daffne Inez?? no co ? co? a odezwać się odezwie tak czy inaczej Ja pisałam, że on sie odezwie:) Cytuj
anais_33 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) no napisałam, ze jest wkurzony a co napisały dziewczyny?? Daffne Inez?? no co ? co? a odezwać się odezwie tak czy inaczej no już już ... chora jestem i nie załapałam wybacz:poklon: Edytowane 5 Grudnia 2012 przez anais_33 Cytuj
Vivere Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Do mnie "rycerz mieczy" jeszcze nigdy się nie odezwał, jesli już to tylko po to by mnie zdrowo "zakrzyczeć pretensjami". Rycerz mieczy zwykle pokazuje mi zniecierpliwienie i gniew - jeśli chodzi o sferę związków emocjonano-uczuciowych. A dlaczego się Pan nie odzywa? Może chce uniknąć jakiejś zwady? Cytuj
anais_33 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Napisano 5 Grudnia 2012 noo odezwał sie ale już sie posprzeczaliśmy (( ehhh Cytuj
Gość gość5 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 wisielec, królowa monet, rycek mieczy suma diabeł bo liczy na to że ja pierwsza napiszę a on przetrzyma mnie w czasie ? dokładnie tak- ma nadzieje, że się wkurzysz i tym samym sie odezwiesz- nawet z pretensjami (r. mieczy) ale jednak Cytuj
Gość gość5 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 noo odezwał sie ale już sie posprzeczaliśmy (( ehhh o... i po weryfikacji........ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi