Skocz do zawartości

dlaczego Pan milczy ...

anais_33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

wisielec, królowa monet, rycek mieczy suma diabeł

bo liczy na to że ja pierwsza napiszę a on przetrzyma mnie w czasie ?

Edytowane przez anais_33
Gość Daffne
Napisano

A jakiś nadąsany zdaje się albo nerwowy jest dlatego też może woli przeczekać ten swój stan.

Napisano
A jakiś nadąsany zdaje się albo nerwowy jest dlatego też może woli przeczekać ten swój stan.

tak tak może być bo Pan humorzasty że ho ho :))

Gość Daffne
Napisano

no w tym rycerzu mieczy i diable taki nerwowo-złośliwy może być, warto to przeczekać :okok:

Napisano

wisielec, królowa monet, rycek mieczy ---> suma (HB) XII Wisielec i III Cesarzowa.

Nie wiem. Mi kojarzy sie, jakby na te chwile sam nie wiedzial, czego tam za bardzo chce. Wisielec nie kojarzy mi sie z dobrowolka a stanem albo wymuszonym albo niezaleznym od nas. Tu tkwienie w martwym punkcie. Bardzo mozliwe, ze czeka na jakies wyjasnienia z Twojej strony. Rycek Bulaw to przede wszystkim szukanie wyjasnienia, rozmowa. Z drugiej strony bywa ona chaotyczna i moze nic nie wnosic. Tu jakby on tego oczekiwal od Ciebie. Ty w tej Krolowej Monet, jako kobieta praktyczna, dzialajaca i od Ciebie jakby oczekiwal dzialan.

Podsum XII Wisielec i III Cesarzowa mowia o tym, ze cos trzeba by w obecnych dzialaniach wobec siebie nawzajem/wobec pana, diametralnie zmienic, wtedy pojawi sie zadowolenie.

Takze moze rzeczywiscie nie zaszkodzi, gdy Ty sie do niego odezwiesz. Bo on jakis teraz znieruchomialy. Natomiast widac, ze liczy na Twoj odezw.

Gość sheina
Napisano

pan jest wkurzony i tyle..chyba sie poklociliscie.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Zgadzam się z Shei i Daffne...

Ty jesteś w zawieszeniu i rozmyślasz o co chooodziii, a Pan jakiś ostro wkurzony jest...albo mieliście spięcie, albo coś się u Niego wydarzyło i dlatego cisza póki co...

Napisano

Anais widzisz dokładnie to samo co ja Tobie rano pisałam ;)

• Maestro
Napisano

Rycek mieczy na końcu mówi mi, że on tak czy siak się nagle odezwie....;)

Napisano
Anais widzisz dokładnie to samo co ja Tobie rano pisałam ;)

nie Ty mi napisałaś że i tak sie odezwie po czasie i że jest wkurzony na nią :))

Napisano

no napisałam, ze jest wkurzony a co napisały dziewczyny?? Daffne Inez?? no co ? co? :D

a odezwać się odezwie tak czy inaczej

• Maestro
Napisano
no napisałam, ze jest wkurzony a co napisały dziewczyny?? Daffne Inez?? no co ? co? :D

Ja pisałam, że on sie odezwie:)

Napisano (edytowane)

no już już ... chora jestem i nie załapałam wybacz:poklon:

:bukiet:

Edytowane przez anais_33
Napisano

Do mnie "rycerz mieczy" jeszcze nigdy się nie odezwał, jesli już to tylko po to by mnie zdrowo "zakrzyczeć pretensjami". Rycerz mieczy zwykle pokazuje mi zniecierpliwienie i gniew - jeśli chodzi o sferę związków emocjonano-uczuciowych.

A dlaczego się Pan nie odzywa? Może chce uniknąć jakiejś zwady?

Gość gość5
Napisano
wisielec, królowa monet, rycek mieczy suma diabeł

bo liczy na to że ja pierwsza napiszę a on przetrzyma mnie w czasie ?

dokładnie tak- ma nadzieje, że się wkurzysz i tym samym sie odezwiesz- nawet z pretensjami (r. mieczy) ale jednak

Gość gość5
Napisano
noo odezwał sie ale już sie posprzeczaliśmy :((( ehhh

o... i po weryfikacji........