Skocz do zawartości

co dalej po pożegnaniu?

sukkub

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

powiedziałam Panu ,że nie mogę spotykać się z nim jako koleżanka bo nadal są we mnie uczucia do niego nie potrafię ich zwalczyć, dlatego musiałam się z nim spotkać i go pożegnać odebrał to ze stoickim spokojem jak stwierdził rozumie...

zapytałam kart co dalej będzie z nami?

- rycerz buław, 10 monet, śmierć, 10 mieczy - a już sobie robiłam nadzieję, że w tym rycerzu Pan wykaże jakieś działanie i o coś może powalczy...ale śmierć z 10 mieczami to już ostateczność śmierć wszystkiego , śmierć mojej nadziei na szczęśliwy zwiążek, koniec , chyba już nic nie będzie, mogę ten rozdział zamknąć.. :(

co Wy na to?? proszę zamieśćcie swoje spostrzeżenia, dziękuje:poklon:

Napisano

Może jeszcze troszkę będzie się coś działo... Może w serduchu u Ciebie.? Ale niestety chyba rzeczywiście pora się odciąć... zamknąć przeszłość...

Ale pamiętaj, że to energia na dzień dzisiejszy nikt tak na prawdę nie wie, co będzie za rok, za dwa czy za 5 lat (: Życie toczy się dalej i nie przynosi tylko smutnych wydarzeń, ale również radosne (:

Gość Daffne
Napisano

Kochana a z jaką intencją pożegnałaś Pana?

Że może zawalczy o konkretną poważną relacje? Czy może chciałaś się odciąć na dobre?

Pan widać zrozumiał dosłownie...Twe słowa...potraktował to jak pożegnanie z miłym gestem o Twej słabości do niego...Może chcieć uszanować Twoje pragnienie oddalenia. Jeśli więc chciałabyś by coś uczynił w Twą stronę lub jeśli chcesz przekształcić tą relację na coś poważniejszego to powiedz to Panu otwarcie...zamiast go żegnać.... po czym daj karciochy :D

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Kochana a z jaką intencją pożegnałaś Pana?

Że może zawalczy o konkretną poważną relacje? Czy może chciałaś się odciąć na dobre?

Pan widać zrozumiał dosłownie...Twe słowa...potraktował to jak pożegnanie z miłym gestem o Twej słabości do niego...Może chcieć uszanować Twoje pragnienie oddalenia. Jeśli więc chciałabyś by coś uczynił w Twą stronę lub jeśli chcesz przekształcić tą relację na coś poważniejszego to powiedz to Panu otwarcie...zamiast go żegnać.... po czym daj karciochy :D

Barrdzo Mądre słowa, Barrrdzooo...

• Maestro
Napisano

To może być energia na teraz:) W kartach widac spory przełom, 10 mieczy to nie zawsze koniec, to może być przejście z jednego etapu w drugi, odczekaj kilka dni i zrób partnerski:) Będzie dobrze, rozumiem Cię doskonale:)

• 1 miesiąc temu...