Skocz do zawartości

No to ja też z tym mojej sercem

Selenit666

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

. Kim jestem i jak kocham

sąd - no cóż jak popracuje nad sobą to będę mogła kochać cała sobą

2. Jakie nadarzaja sie okazje na drodze mojego serca

kochankowie - hehehehe bez komentarza bo dokładnie karta odzwierciedla to jak jest

3. Testy, którym zostałam poddana

król kielichów - moj mąż i nauczenie się zeby go kochać a ja zawsze jestem w tej pozycji nr 2

4. Ważne doświadczenia w miłości

paź kielichów - miłość w najczystszej postaci - moj synek

5. Okazje, ktore pojawia sie w moim zyciu

8 pucharów - chyba szukanie w sobie pokładów uczuć

6. Jakie czekające na mnie testy

Kapłanka - ojj a to mi niespodzianka ale odzwierciedla pozycje nr 1,2, 5 jeszcze nie wiadomo co mnie czeka, powinnam najpierw się ogarnąć ze swoimi uczuciami

7. Przeznaczenie mojego serca 5 pucharów 3 pucharów słońce suma cesarzowa eee źle nie jest. Dramaty sercowe miną a w zasadzie 5 pucharów już mijają ;)))

Okazuje się, że jednak nie jest tak źle ze mną. Serce jednak mam :

• Maestro
Napisano

1. Kim jestem i jak kocham

sąd - umiesz wybaczać, jesteś osobą rodzinną,serdeczną

kochankowie -romanse:)))

król kielichów - kochający męzczyzna, który stale jest przy Tobie

paź kielichów - albo synek,albo szanse na inne zwiazki

8 pucharów - ucieczki emocjonalne w innym niż mąz kierunku

Kapłanka - albo karta ukrywa,albo będziesz czyjąś kochanką:)

7. Przeznaczenie mojego serca 5 pucharów 3 pucharów słońce suma cesarzowa - po okresie smutków wejdziesz w okres radości i szczęścia:)

• Lubię to! 1
Napisano
Okazuje się, że jednak nie jest tak źle ze mną. Serce jednak mam :

Masz z lekka wyrywne ale i takie poblażliwe...

Napisano

sąd - kochasz na dobre i na złe

kochankowie - wybory, namiętności

król kielichów - co dla Ciebie jest ważne , czy miłość czy kochanie

paź kielichów - miłość w najczystszej postaci do dziecka

8 pucharów - bedziesz mieć dylematy miłosne ....powroty i odloty

Kapłanka - kochanka / zona w którym sie sprawdzisz ?

7. Przeznaczenie mojego serca 5 pucharów 3 pucharów słońce suma cesarzowa - spełnisz sie w cierpieniu ale też w relacjach trójkowych, osiągniesz pełnię kobiecości ...

Napisano

Jaka jestes. Nie wiem, ale skojarzylo mi sie, ze nie zadowalasz sie kims na chwilke, ze albo zako****esz sie w kims, kogo uwazasz za spelnienie swoich marzen, tego jedynego albo... nie. Na zaszadzie wszystko albo nic. Takie skojarzenie po prostu. Jestes takze bardzo rodzinna. Nie wiem, nastepna rzecz, ktora przychodzi mi do glowy, to ze przywiazujesz jednak wage do tradycji, w tym tych rodzinnych. Wiec jakbys nie zyla mimo wszystko darzysz do wzorca: maz, dziecko/dzieci, pelna rodzina.

Okazje, jakie nadarzaly Ci sie do tej pory, angazowaly cale Twoje serce, zmuszaly je do podejmowania decyzji czesto bez udzialu rozumu. Byly to milosci pelne wahan, moze nawet rozdarcia, z koniecznoscia podejmowania roznych nielatwych decyzji. Jednak nie byly to milostki na pol gwizdka. Jak kochalas to cala soba.

Testy, ktorym zostalas poddana... to mezczyzna, ktory byl Tobie wsparciem, ale ktory takze uczyl Ciebie byc wsparciem dla niego. Przy nim nauczylas sie dawac duzo z siebie a jednoczesnie weryfikowalas swoje oczekiwania wzgledem niego porownujac z rzeczywistoscia, jaka przynioslo Ci zycie i prawdziwe bycie z nim.

Wazne doswiadczenia w milosci. Tak, tu moze byc synus. To najczsystsza milosc. Milosc do dziecka. :)

Okazje, ktore pojawia sie w Twoim zyciu, beda okazja do wyjscia z zastoju, marazmu i przejscia w szczeliwy etap. Jestes na etapie teraz, gdzie nic nie stoi na przeszkodzie, zebys byla zadowolona ze swojego zycia uczuciowego a jednak nie wszystko idzie tak, jakbys tego chciala. Tu pokaze sie okazja to przeskoczyc, pokonac.

A propos testow. Ladnie zauwazylas. Na razie ogarniasz swoje zycie uczuciowe. Uzdrawiasz sie niejako. Kaplanka juz przygotowuje cos dla Ciebie, ale to jeszcze jest za zaslona. Nie mowi wiec o tym. Na razie nie musisz tego wiedziec. Na razie czas zajac sie soba. :)

Twoim przeznaczeniem jest zweryfikowac swoje oczekiwania i wyobrazenia, otworzyc sie cala soba na milosc i brac ja i dawac jako ta Cesarzowa, na wszystich jej poziomach. Takze pelnia zadowolenia, radosci, spelnienie w milosci.

Napisano

Kim jestem i jak kocham sąd - jesteś kobietą ,która jest sobą,taką jaka jest bez względu na to czy się to komuś podoba czy nie.Jeżeli chodzi o kochanie to masz z tym trudności,myślę o partnerze.

2.Jakie nadarzaja sie okazje na drodze mojego serca kochankowie - okazje,które powoduja Twoje wewnetrzne rozdarcie,bo decyzje nie są zgodne z Twoim wnętrzem.

3.Testy,którym zostałam poddana król kielichów -nie da się nauczyć kochać to musi wypływać z wnętrza a testy to obydwoje przechodzicie,jak tak długo wytrzymacie

4.Ważne doświadczenia w miłości - paz kielichów -ile można poświęcić z miłości do dziecka.

5.Okazje,które pojawia sie w moim życiu 8 kielichów - przekonasz się kto i co jest najważniejsze w Twoim życiu co będzie wiązało się z podjęciem decyzji mimo wszystko .

6.Jakie czekają na mnie testy Kapłanka - odkrywanie siebie.

7.Przeznaczenie mojego serca 5 pucharów 3 pucharów słońce - co złe odchodzi, będziesz szukała dalej swojej drogi i znajdziesz ją ale nie pozbędziesz się zawirowań uczuciowych.

Gość gość5
Napisano

Kim jestem i jak kocham

sąd - jak kochasz, to bezwarunkowo

kochankowie - mam wrazenie, że wpadasz na facetów, którzy sa zajęci i robi sie 3 ....

król kielichów - nauczyłas się nie okazywac uczuc do konca

paź kielichów - moj synek- tu sie zgodzę- "synki" są cudowne :)

8 pucharów - raz po raz pokazuje sie ktos nowy na horyzoncie

Kapłanka - ojj a to mi niespodzianka ale odzwierciedla pozycje nr 1,2, 5 tego karty nie chciały pokazac, ale skoro mowa o punkach 1.2.3- nauczyc sie ikazywac uczucia, nie dusic ich w sobie..

7. Przeznaczenie mojego serca 5 pucharów 3 pucharów słońce suma cesarzowa eee źle nie jest. bedzie dobrze, ale za chwilę- poczujesz, że żyjesz :)

Napisano

Bardzo dziekuje za pomoc - bardzo trafne interpretacje :)))

Napisano

1. Kim jestem i jak kocham

sąd - wierzysz w Opatrzność i w samą siebie nigdy nie tracisz nadziei

kochankowie -jakbyś ciągle na skrzyżowaniu dróg stała trudne wybory w miłości

król kielichów - życie rodzinne z mężczyzną łagodnym ale kapryśnym

paź kielichów - miłość do dziecka lub romantyczne uniesienie do młodego mężczyzny może być 2w1

8 pucharów - emocjonalnie tkwisz gdzieś w przeszłości ciężko ruszyć w nowe nieznane

Kapłanka - kobieta poświęcająca się dla rodziny dobra żona i matka

7. Przeznaczenie mojego serca 5 pucharów 3 pucharów słońce suma cesarzowa - po rozczarowaniu w miłości czas radości i optymizmu szczęśliwe życie :icon_smile2:

• Lubię to! 1