Skocz do zawartości

Co się między nami wydarzy w przeciągu tygodnia?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Rycerz Pucharów Sprawiedliwośc Słońce 4 buław

suma Cesarzowa

Spotkanie na równych zasadach, albo on mi zaproponuje coś, może w weekend coś tam będzie...Powinnam być zadowolona...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Pan wyjdzie z inicjatywą, co Cię usatysfakcjonuje, bo dostaniesz to na co czekałaś...ja tu też widzę spotkanie ;)...

Gość sheina
Napisano

mnei to się wydaje,ze dojdzie do wyjasnenia na spotkaniu pewnych spraw i to spowoduje,ze połaczycie sie bardziej duchowo, bedzie radosc, ale to ciagle bedzie na zasadach ...niezobowiązująych... w kazdym razie Ty tu będziesz Panią sytuacji, która ma kontrole i jest zadowolona..z tego co wyszło.

• Maestro
Napisano
mnei to się wydaje,ze dojdzie do wyjasnenia na spotkaniu pewnych spraw i to spowoduje,ze połaczycie sie bardziej duchowo, bedzie radosc, ale to ciagle bedzie na zasadach ...niezobowiązująych... w kazdym razie Ty tu będziesz Panią sytuacji, która ma kontrole i jest zadowolona..z tego co wyszło.

Pożyjemy, zobaczymy, na razie nerwy mi psuje:lol: Moze być niezobowiązujaco, byleby wyszlo na moje:)

• Maestro
Napisano
może oral exam. :D

Help...to nie wchodzi w grę:)))))

Gość sheina
Napisano

ej no ale on go moze zdawac u Ciebie. a Nie Ty u niego

Napisano

słodzić ci bedzie nie miłosiernie, zeby się spotkać intymnie. mozliwe, ze w jakims mieszkaniu ;)

• Maestro
Napisano

Mam nadzieję,że nie w moim................

Gość sheina
Napisano

ale jak Tobei dogodzi to chyab lepiej egoistycznie ;p

• Maestro
Napisano
ale jak Tobei dogodzi to chyab lepiej egoistycznie ;p

O ile dogodzi mnie, a nie sobie....:lol:

Gość sheina
Napisano

dlatego napisalam :w Twoim"..P nei chodzilo mi o miejsce ;P

• Maestro
Napisano

Zobaczymy kiedy będzie łaskaw się odezwać...