Maestro Inez2503 Napisano 5 Grudnia 2012 Maestro Napisano 5 Grudnia 2012 Rycerz Pucharów Sprawiedliwośc Słońce 4 buław suma Cesarzowa Spotkanie na równych zasadach, albo on mi zaproponuje coś, może w weekend coś tam będzie...Powinnam być zadowolona... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Pan wyjdzie z inicjatywą, co Cię usatysfakcjonuje, bo dostaniesz to na co czekałaś...ja tu też widzę spotkanie ... Cytuj
Gość sheina Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 mnei to się wydaje,ze dojdzie do wyjasnenia na spotkaniu pewnych spraw i to spowoduje,ze połaczycie sie bardziej duchowo, bedzie radosc, ale to ciagle bedzie na zasadach ...niezobowiązująych... w kazdym razie Ty tu będziesz Panią sytuacji, która ma kontrole i jest zadowolona..z tego co wyszło. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 5 Grudnia 2012 mnei to się wydaje,ze dojdzie do wyjasnenia na spotkaniu pewnych spraw i to spowoduje,ze połaczycie sie bardziej duchowo, bedzie radosc, ale to ciagle bedzie na zasadach ...niezobowiązująych... w kazdym razie Ty tu będziesz Panią sytuacji, która ma kontrole i jest zadowolona..z tego co wyszło. Pożyjemy, zobaczymy, na razie nerwy mi psuje:lol: Moze być niezobowiązujaco, byleby wyszlo na moje:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 5 Grudnia 2012 może oral exam. Help...to nie wchodzi w grę)))) Cytuj
Gość sheina Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 ej no ale on go moze zdawac u Ciebie. a Nie Ty u niego Cytuj
Selenit666 Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 słodzić ci bedzie nie miłosiernie, zeby się spotkać intymnie. mozliwe, ze w jakims mieszkaniu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 5 Grudnia 2012 Mam nadzieję,że nie w moim................ Cytuj
Gość sheina Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 ale jak Tobei dogodzi to chyab lepiej egoistycznie ;p Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 5 Grudnia 2012 ale jak Tobei dogodzi to chyab lepiej egoistycznie ;p O ile dogodzi mnie, a nie sobie.... Cytuj
Gość sheina Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 dlatego napisalam :w Twoim"..P nei chodzilo mi o miejsce ;P Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 5 Grudnia 2012 Zobaczymy kiedy będzie łaskaw się odezwać... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi