dpw100 Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Śniła mi się polana w lesie byłem tam z jakąś osobą. W tym samym śnie była też taka sytuacja, że mój ojciec i matka nie byli sobą. Tak jakby ktoś w nich był obcy czułem, że są negatywnie nastawieni na mnie tak jakby czekali aby mnie skrzywdzić źle im patrzyło z oczu. Wszystko to działo się w moim pokoju ojciec stał, a matka leżała na moim łóżku. Znów stali się sobą w momencie gdy podszedłem do nich i nakreśliłem im kciukiem na czołach znak krzyża... Proszę o interpretację Dzień wcześniej śnił mi się szpital w którym była moja matka. Szukałem jej chciałem ją odwiedzić ale nie mogłem jej znaleźć. Widziałem ją ale np. przez okno w oknie drugiego skrzydła budynku szpitala. Lub jadącą przeszkloną windą. Wchodziłem do różnych sal gdzie byli pacjenci. Pomieszczenia były wielkości szkolnych sal gimnastycznych. Nie pamiętam już czy ją znalazłem czy nie. Z góry dziękuję za pomoc Dawid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts