Skocz do zawartości

Czy czciałby żebym się "odezwała" (napisała, zadzwoniła)?

patai

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Odp: 6 Buław

Tło: 7 Buław 5 Buław Gwiazda=Rydwan

Czy On się ze mną przekomarza? Myśle że chciałby, ma nadzieję, ze to ja się odezwę, może nawet chce się spotkać...

Co myślicie?

• Maestro
Napisano

On aktualnie czuje się pewny swojej pozycji, myślę, że trochę się miota, możliwe, ze pomyślał sobie coś w stylu: ciekawe, czy jak pomilczę, to ona coś zrobi? Widać jednak, że to mu nie wyjdzie i sam zawalczy o swoją Gwiazdę:)

• Lubię to! 1
Napisano

Dla mnie pytanie troche niefortunne.

Ale dobra... biorac pod uwage, ze karty i tak chcialy COS przekazac. Lecim

Przede wszystkim 6 Bulaw to dzialanie i to skuteczne dzialanie.

Dalej mamy 7 Bulaw, 5 Bulaw i XVII Gwiazda ---> suma XI Pasja i II Kaplanka (HB).

Takze owszem, mamy tu skuteczne dzialania w czyjas strone, zawalczenie o kogos i to w kontekscie robienia planow przyszlosciowych. W podsumie jest Pasja i Kaplanka, czyli jak najbardziej inicjatywa i zaangazowanie ze strony kobiety.

Takze mysle, ze i on na to liczy i byloby to wskazane, zebys sie troche pokazala aktywnie.

Napisano

Odp: 6 Buław

Tło: 7 Buław 5 Buław Gwiazda=Rydwan

Moim zdaniem on też na to liczy... 6 Buław to również karta kontaktu. Widać, że pan jest nastawiony bojowo...na pewno chce kontaktu, rozmowy, wymiany zdań...może wyjaśnienia czegoś... Zdecydowanie nie miałby nic przeciwko. Jeśli nie Ty, to on się w końcu odezwie.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Tak, tak, tak...On chciałby abyś zainicjowała kontakt, abyś zawalczyła...

Napisano

:) to już Wam napiszę... Kilka minut po moim pytaniu na forum napisał smsa - "Ty żyjesz? :-I"

Trochę mnie zdziwiło to pytanie, bo rano do niego pisałam i nie dostałam odp.

Po tym wieczornym pytaniu pisaliśmy trochę, opowiadał co robi, pytał co u mnie i takie tam. Po godzinie zadzwonił i zdał relację z całego dnia. Faceci są dziwni...

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Wziął na przeczekanie, jak zwykle kiedy jestem na niego wkurzona. Kiedy dzwonię po jakimś czasie, pierwsze o co pyta to - "Już przeszło :)", a później wyrzuty, ze sie nie odzywałam, ze zawsze on pierwszy dzwoni... tak mu sie tylko wydaje ;)