patai Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Odp: 6 Buław Tło: 7 Buław 5 Buław Gwiazda=Rydwan Czy On się ze mną przekomarza? Myśle że chciałby, ma nadzieję, ze to ja się odezwę, może nawet chce się spotkać... Co myślicie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Grudnia 2012 Maestro Napisano 6 Grudnia 2012 On aktualnie czuje się pewny swojej pozycji, myślę, że trochę się miota, możliwe, ze pomyślał sobie coś w stylu: ciekawe, czy jak pomilczę, to ona coś zrobi? Widać jednak, że to mu nie wyjdzie i sam zawalczy o swoją Gwiazdę 1 Cytuj
patai Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 Ja już mam interpretację. Chcecie jeszcze spróbować? Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Dla mnie pytanie troche niefortunne. Ale dobra... biorac pod uwage, ze karty i tak chcialy COS przekazac. Lecim Przede wszystkim 6 Bulaw to dzialanie i to skuteczne dzialanie. Dalej mamy 7 Bulaw, 5 Bulaw i XVII Gwiazda ---> suma XI Pasja i II Kaplanka (HB). Takze owszem, mamy tu skuteczne dzialania w czyjas strone, zawalczenie o kogos i to w kontekscie robienia planow przyszlosciowych. W podsumie jest Pasja i Kaplanka, czyli jak najbardziej inicjatywa i zaangazowanie ze strony kobiety. Takze mysle, ze i on na to liczy i byloby to wskazane, zebys sie troche pokazala aktywnie. Cytuj
maddie88 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Odp: 6 Buław Tło: 7 Buław 5 Buław Gwiazda=Rydwan Moim zdaniem on też na to liczy... 6 Buław to również karta kontaktu. Widać, że pan jest nastawiony bojowo...na pewno chce kontaktu, rozmowy, wymiany zdań...może wyjaśnienia czegoś... Zdecydowanie nie miałby nic przeciwko. Jeśli nie Ty, to on się w końcu odezwie. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Tak, tak, tak...On chciałby abyś zainicjowała kontakt, abyś zawalczyła... Cytuj
patai Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 to już Wam napiszę... Kilka minut po moim pytaniu na forum napisał smsa - "Ty żyjesz? :-I" Trochę mnie zdziwiło to pytanie, bo rano do niego pisałam i nie dostałam odp. Po tym wieczornym pytaniu pisaliśmy trochę, opowiadał co robi, pytał co u mnie i takie tam. Po godzinie zadzwonił i zdał relację z całego dnia. Faceci są dziwni... Cytuj
patai Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Wziął na przeczekanie, jak zwykle kiedy jestem na niego wkurzona. Kiedy dzwonię po jakimś czasie, pierwsze o co pyta to - "Już przeszło :)", a później wyrzuty, ze sie nie odzywałam, ze zawsze on pierwszy dzwoni... tak mu sie tylko wydaje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi