Skocz do zawartości

Czy się spotkamy - weryfikacja w pt

LasMeninas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapytałam: Jak spełnią się moje oczekiwania na spotkanie z X w czwartek?

Głupiec, 6 mieczy, Sąd -> Cesarz

-------6-------4-------2-----

------------10------6--------

----------------16-----------

Bardzo ambiwalentne te karty ... 6 mieczy szczegolnie nie rozumiem bo tu żadnej podróży nie bedzie, mamy sąd mi pokazuje zwykle spotkania... w podsumie cesarz to ten Pan może tez być ale równiez może wskazywac na to, że Pan nieruchawy i nie pofatyguje się na spotkanie.

Są Kochanki niby spotkanie ale potem cesarz i kapłanka tak jakby Pan podjął decyzję - siedzę na tyłku nie ide niech się zastanawia. Koło i Kochanki znów - z kolei jakby jednak doszło do spotkania zrządzeniem losu, potem wieża czyli upadek planów no już nie wiem ... :/

Gość gość5
Napisano

no własnie ja bym powiedziała dokładnie odwrotnie- bedzie spotkanie- w tej wiezy to pokona jakies przeszkody....- ja z reszta nie czytam piramidek, bo mi zawsze namieszaja..........

moze byc tak, ze nawet sie nie bedzieszspodziewała, że sie spotkacie- to takie bardziej z "głupia frant"- 6 mieczy to podroz- nawet piechota :) a sąd to tez inni, z którymi sie widzimy. W podsumie cesarz- moze to ty do niego pojdziesz? :)

no, będę czekac na weryfke

• Maestro
Napisano

Spotkacie się spontanicznie, w najmniej spodziewanym momencie;)

Napisano

WERYFIKACJA: Nie spotkaliśmy się, ja byłam Pan nie :/ czyli nie pofatygował sie

ale siedziałam sobie z innymi znajomymi stad pewnie ten Sąd