LasMeninas Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Zapytałam: Jak spełnią się moje oczekiwania na spotkanie z X w czwartek? Głupiec, 6 mieczy, Sąd -> Cesarz -------6-------4-------2----- ------------10------6-------- ----------------16----------- Bardzo ambiwalentne te karty ... 6 mieczy szczegolnie nie rozumiem bo tu żadnej podróży nie bedzie, mamy sąd mi pokazuje zwykle spotkania... w podsumie cesarz to ten Pan może tez być ale równiez może wskazywac na to, że Pan nieruchawy i nie pofatyguje się na spotkanie. Są Kochanki niby spotkanie ale potem cesarz i kapłanka tak jakby Pan podjął decyzję - siedzę na tyłku nie ide niech się zastanawia. Koło i Kochanki znów - z kolei jakby jednak doszło do spotkania zrządzeniem losu, potem wieża czyli upadek planów no już nie wiem ... :/ Cytuj
Gość gość5 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 no własnie ja bym powiedziała dokładnie odwrotnie- bedzie spotkanie- w tej wiezy to pokona jakies przeszkody....- ja z reszta nie czytam piramidek, bo mi zawsze namieszaja.......... moze byc tak, ze nawet sie nie bedzieszspodziewała, że sie spotkacie- to takie bardziej z "głupia frant"- 6 mieczy to podroz- nawet piechota a sąd to tez inni, z którymi sie widzimy. W podsumie cesarz- moze to ty do niego pojdziesz? no, będę czekac na weryfke Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Grudnia 2012 Maestro Napisano 6 Grudnia 2012 Spotkacie się spontanicznie, w najmniej spodziewanym momencie;) Cytuj
LasMeninas Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Napisano 8 Grudnia 2012 WERYFIKACJA: Nie spotkaliśmy się, ja byłam Pan nie :/ czyli nie pofatygował sie ale siedziałam sobie z innymi znajomymi stad pewnie ten Sąd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi