Czarownica Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Czy w 2013 zajdę w ciążę (nie staram się, ale ewentualnie wisi nade mną wpadka) Zrobiłam rozkład z 3 bo nie wiedziałam jaki inny byłby odpowiedni 10pik Dama Kier Król Trefl - no szczerze to jakby pytanie było "w jakich okolicznościach zajdę w ciążę?" to powiedziałabym, że na wyjeździe z kolegą z pracy, ale skoro pytanie jest 'tak/nie' to nie wieeem, jak to interpretować? Po raz kolejny przepraszam za ignorancję i liczę na pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bergi1986 Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Ooo to jestem ciekawa co Ci wyjdzie. Tym bardziej, ze zinterpretowałabym to podobnie jak Ty :-) Tylko dodając z przodu, że powinnaś zachować ostrożność, bo inaczej właśnie wpadniesz z kimś z pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted December 5, 2012 Author Share Posted December 5, 2012 (edited) Wyczytałam gdzieś na forum właśnie, że "droga symbolizowana przez 10pik jest dość odległa ale mieści się w granicach kraju", co nieco mnie uspokoiło, bo w marcu planuje jechać do jednego kolegi za granicę Edited December 5, 2012 by Czarownica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest e Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Z tego co pamiętam to masz 2 karty "czarne" a to wg rozkłądu "TAK/NIE" oznacza odpowiedź negatywną. (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bergi1986 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Czyli rozkład tak/nie opiera się tylko na tym jaki kolor przeważa? Tu nie intrepretuje się kart? I nie ma znaczenia jakie karty się wyciągneło? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest e Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Wiesz dawno zajmowałam się klasycznymi, ale jestem prawie pewna że opiera się na kolorach. Czy się interpretuje...? Nie potrafię odpowiedzieć - potrzebna pomoc Ciasteczka (: Ona lepiej wie (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 No tylko, że ja nie przyjmowałam takiego założenia w ogóle, więc to chyba tutaj "się nie liczy", może powinnam na to zrobić jakiś konkretny rozkład? Osobiście nie lubię założenia, że kolor mi powie, kojarzy mi się to z założeniem tarotowym, że odwrócone na 'nie' a proste na 'tak",a z doświadczenia nigdy mi się to nie sprawdzało, zawsze karty pokazywały to co znaczą a nie zamieniały\ się w orła i reszkę. Ale może w klasykach jest inaczej:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Czy w 2013 zajdę w ciążę (nie staram się, ale ewentualnie wisi nade mną wpadka) Zrobiłam rozkład z 3 bo nie wiedziałam jaki inny byłby odpowiedni 10pik Dama Kier Król Trefl - no szczerze to jakby pytanie było "w jakich okolicznościach zajdę w ciążę?" to powiedziałabym, że na wyjeździe z kolegą z pracy, ale skoro pytanie jest 'tak/nie' to nie wieeem, jak to interpretować? Po raz kolejny przepraszam za ignorancję i liczę na pomoc no w ciąże zajść nie zajdziesz, aaaale nie powiem iż byś nie chciała w nią zajść w odpowiednim czasie No i będzie czas kiedy ' miesięcznik ' będzie się opóźniał i będziesz się bała czy to nie cionsza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Czyli rozkład tak/nie opiera się tylko na tym jaki kolor przeważa? Tu nie intrepretuje się kart? I nie ma znaczenia jakie karty się wyciągneło? Nieee, ma znaczenie i to duże. Choć kolor też, ale znacznie teeż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 Doskonale, dzięki:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts