agaMAJ Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Czakra podstawy - 7 mieczy- jak nie drzwiami, to oknem Czakra sakralna - 4 denary - wylewna nie jestem... Czakra splotu słonecznego - paź mieczy- młodzieńcza energia- ale to u nas rodzinne, moja 88 babcia zachowuje się jakby miała 60 Czakra serca - 4kielichy-;( nudna jestem Czakra gardła - 2puchary - równowaga i otwartość Czakra trzeciego oka - Moc- tej siły to u mnie w nadmiarze Czakra korony - As buław - przerost ambicji? Cytuj
Lenka10 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Czakra podstawy - 7 mieczy- wiara w swoje możliwości,dążenie do wyznaczonego sobie celu Czakra sakralna - 4 denary -sentymentalna Czakra splotu słonecznego - paź mieczy- wszędzie Cię pełno Czakra serca - 4kielichy- wydaje mi się że może to oznaczać że masz jakiś tam swój obraz idealnej miłości której mi możesz w żaden sposób dopasować do rzeczywistości... Czakra gardła - 2puchary - harmonia ,równowaga ,zgodność Czakra trzeciego oka - Moc-pewna siebie, świadoma swej wartości Czakra korony - As buław - ambitna,kreatywna ,pomysłowa napisałam swoje pierwsze skojarzenia,ale nie wiem na ile trafne 1 Cytuj
kirsty16 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Czakra podstawy - 7 mieczy- Wypompowanie. Widać, że ostatnio się dużo nie ruszałaś, nie wysilałaś. Podróże intelektualne. Być może bujanie w obłokach zamiast wziąć się porządnie za robotę. Za dużo intelektualizmu i rozmyślania. Czakra sakralna - 4 denary -Zatrzymanie energii twórczej. Mogą być blokady w sprawach seksu, z wiarą w swoją moc. Wyrzeczenia przyjemności. Możesz traktować siebie zbyt surowo. Mało akceptacji swojego ciała, swojej osoby. Być może ostatnio ograniczyłaś kontakty towarzyskie. Czakra splotu słonecznego - paź mieczy- Kierowanie się nie uczuciami, lecz intelektem. Analizowanie wszystkich przeciw i za, wybieranie najmądrzejszej opcji. Zanim coś zrobisz, zbierasz do tego informacje. Potrzebujesz mieć wiedzę. Czakra serca - 4 kielichów- Duża uczuciowość, ale przy tym mała wylewność. Dobre serce. 4 to konkret, element ziemi. 4 kielichów może wskazywać na brak uczuciowego zaangażowania: pomocność, ale bez dużego wsparcia emocjonalnego. W przeszłości mogłaś się zawieść, ale to nie zablokowało twojego serca, tylko sprawiło, że jesteś teraz ostrożna. Powietrze w poprzednich czakrach wskazuje na trzymanie uczuć jak i emocji na wodzy. Czakra gardła - 2 pucharów- Nie za mocna aktywność. Troszkę nawet nieśmiała. Dajesz innych pole do popisu, czasami za bardzo usuwając się w cień. Czakra trzeciego oka - Moc- Nie wiem co napisać. Chyba jest dobrze. Na karcie Mocy mamy kobietę, która opanowała Lwa, bestię siedzącą w każdym z nas. Moc duszy i intelektu rządzi zwierzem. Potwierdza podstawa, sakral, splot. Czakra korony - As buław -I tutaj znowu nie wiem co napisać. W ostatnim dniu dotarło do mnie, że przecież ognie pokazały się nad głowami apostołów. Ogień to też energia ducha świętego. Więc chyba jednak jest bardzo dobrze. Otwarcie kanału na inspirację ze świata duchowego. Mistycyzm. Bardzo ciekawa energetyka. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez kirsty16 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 Oj, nie udzielam się towarzysko, od 6 lat jestem sama.Faktycznie wszystko analizuje na chłodno... ajć, sporo pracy przede mną Cytuj
Gość Sowilo92 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Czakra podstawy - 7 mieczy- ja bym zwrócił uwagę, czy swojego "jestestwa" nie uzależniasz od kogoś lub czegoś, czy ktoś w przeszłości nie wyrządził Ci jakiejś krzywdy, nie czujesz do kogoś urazy? Bo tutaj energia wpływa kiepsko, bardzo ociężale, ten potencjał energetyczny jest niewykorzystywany... Czakra sakralna - 4 denary - bardzo "skurczona" czakra...nie jest słaba, ale energia jest jak gdyby w słoiku zamknięta, szalenie bierna - fizycznie to się może objawiać skurczami mięśni gładkich w podbrzuszu, zaburzeniami menstruacyjnymi... Czakra splotu słonecznego - paź mieczy- agresywna energia, nie ma ciepła, które w tym miejscu powinno być, bardzo zasadnicze, chłodne podejście...w przyszłości mogą pojawić się problemy z chorobą wrzodową... Czakra serca - 4 kielichy-dla mnie to jest takie podejście "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma", brak akceptacji obecnej sytuacji, zamknięcie się na świat... Czakra gardła - 2 puchary -patrząc na takie dość średnie karty wcześniej, powiedziałbym, żeby zwrócić uwagę na tarczycę...aczkolwiek i tak ta czakra wychodzi najładniej... Czakra trzeciego oka - Moc-za silna, w porównaniu z tym co niżej, wręcz przeciążona może być...należy skupić się na dolnych partaich, a tę czakrę ustabilizować... Czakra korony - As buław - za duże wymagania co do tej czakry;) ja na razie skupiłbym się na poprzednich czakrach, a tę jedynie wystarczy pielęgnować...pozdrawiam;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi