Skocz do zawartości

Jak on by chciał.........

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jak on by chciał, żeby nasza znajomość wyglądała?

Król Buław Rycerz Mieczy Królowa Pucharów suma Sąd

ciekawe, że ostatnio te same karty dworskie mi wychodzą na niego....Chciałby zamącić mi w życiu, innymi słowy zaszaleć nieco, a ja mam czekać cierpliwa, serdeczna, zauroczona nim i jego urodą,ach... Poza tym widać, że oczekuje namiętności, ciepła, nawet gorąca, raczej na jego zasadach...To on ma być inicjatorem...

Napisano

na pewno chciałby odrodzenia Waszej znajomości, jak to król nie śpieszy się wszystko musi przemyśleć. Będzie stawiać na swoim, bronić swoich poglądów i najlepiej byś była jego wsparciem czuła i kochająca:przytul:

Napisano

Na jego zasadach, on ma rządzić i on ma inicjować Ty masz być bierna i uczuciowa. On chce Cię zaskakiwać w tym Rycku Mieczy a Ty masz dawać sie zaskakiwac :P w Podsumie spotkania i miłe rozmowy

Napisano

Pan chce zdobywać, wychodzić z inicjatywą :) Pan może jednak wprowadzać zamieszanie, nerwową atmosferę, będzie chciał mieć ostatnie zdanie... Więc on jak najbardziej chciałby działać, ale jeśli Wasze zdania będą się róźnić, możecie napotykać na przeszkody... Pan nie będzie chciał się za bardzo podporządkować...zawsze będzie chciał postawić kropkę nad i. On by to tak właśnie widział...

Niekoniecznie to tak będzie wyglądać, pan by sobie jednak tego życzył... Więc będziesz już wiedziała, dlaczego np.: się nie odzywa, albo jest poddenerwowany... Z jednej strony zależy mu na Tobie, ale z drugiej - to on chce rządzić... Może musi to sobie wszystko poukładać...