Skocz do zawartości

wieza a reakcja na prezent..

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

jaj ja rozgryzc?

facetowi cos kupilm

wieza,10 kielichow. 6 denarow

to kuzyn moze dlatego 10 ,ale pytanie czy... sie nei wkurzy

Napisano

No prezent go bardzo, ale to bardzo zaskoczy, na zasadzie, ze sie tego absolutnie nie spodziewal (Wieza - spada cos niespodziewanie, jak grom z jasnego nieba). Bedzie milo zaskoczony (10 Kielichow), ze o nim pamietalas i bedzie wrecz wzruszony.

Gość sheina
Napisano

mam nadzieje...ze nei negatywnie o smy nei liczylam

Napisano

Suma (HB) Papiez - Tu poglebienie relacji. Dobre to wplynie.

Suma (normalna :hahahaha:) - VIII Sprawiedliwosc.

Podziekuje Ci za to, moze nawet sie czyms odwdzieczy?

• Maestro
Napisano

W też wieży to ten facet przeżył totalny szok, albo przezyje, poza tym widac, ze się szalenie ucieszy i podziękuje:))

Napisano

Zaskoczenie silne, ale i pozytywne. Nie spodziewał się, bo to chyba za drogie. Może mu się wydawać, że to jeszcze nie czas, aby obdarowywać się takimi prezentami. 6 denarów wskazuje, że miałaś gest, a w 10 kieli spodziewałabym się czegoś zobowiązującego.

Gość sheina
Napisano

na pewno cos dostane bo wiem ,ze on ni epopuscilby...;D teraz mieszkamy razem wiec siła rzeczy... a chodzi o to,ze ja bezrobotna i oni nei chca ode meni prezentow ;)

Napisano
a chodzi o to,ze ja bezrobotna i oni nei chca ode meni prezentow ;)

W każdym razie prezent mu się spodoba. :)

Napisano

Jeszcze 10 Kielichow kojarzy mi sie z czyms, o czym marzyl i moze sam chcial sobie cos takiego kupic. A tu nagle szok, dostaje od Ciebie. Tez te 6 Monet skojarzylo mi sie z gestem z Twojej strony. ;)

Sprawka mowi o rewanzu z jego strony.

Gość sheina
Napisano

oby sie pdoobal :)

a to krawat ;) nie jakiz gornej polki ;p

Napisano

To pewno cale zycie o tym marzyl. :hahahaha: Od chwili, gdy jako embrion poczul sie mezczyzna. :hahahaha: