Skocz do zawartości

czy dziś zadzwoni ?

Lenka10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

X jest obecnie w delegacji służbowej ,wraca dziś wieczorem lub jutro.

w związku z tym postawiłam karty na pytanie

czy X zadzwoni dziś do mnie ?

Rycerz buław 3 buław Królowa buław

zadałam takie pytanie w celu późniejszej weryfikacji ale mam mały problem z interpretacją kart .

pesymistyczna opcja to taka że nie zadzwoni ponieważ pojawiła się jakaś inna kobieta którą będzie zajęty, a optymistyczna ze zadzwoni bo będzie chciał się spotkać.

może ktoś mi pomoże ... :ojejku:

Napisano

będzie się zastanawiał raczej nie zadzwoni będzie czekał na tel. od Ciebie, królowa buław może mówić że Ty zadzwonisz

• Lubię to! 1
Napisano

Nie zadzwoni. Ewentualnie bedzie czekal, az Ty to zrobisz (3 Bulawy + Krolowa Bulaw). Suma (HB) to III Cesarzowa. Dzialania z Twojej strony.

Z jego strony kontaktu nie bedzie.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Dla mnie karty są niejednoznaczne, pokazują wzajemne chęci na kontakt i jego wyjazd...wydaje mi się, że on wcześniej czy później się z Tobą skonaktuje, bo tego cche, tu nie ma innej kobiety, jesteś Ty:)

• Lubię to! 1
Napisano

zadaj pytanie co zrobi wobec ciebie dzisiaj czy jutro Pan X.

Napisano

dziękuję bardzo za pomoc :)

na razie do tej sytuacji dopytałam jeszcze tak pomocniczo

jaka będzie jego reakcja jeśli ja do niego zadzwonię ? As mieczy,5 puch,6 buław -na pewno poprawi mu to humor

co zrobi jeśli do niego nie zadzwonię ? Królowa den 3 den 8 mieczy tak jakby chciał zadzwonić ale nie wie czy ja tego chcę ?

kto powinien wyjść z inicjatywą kontaktu jako pierwszy ? 8 mieczy Królowa den 8 buław nie zaszkodzi jeśli to będę ja ,bo w końcu ostatnio nie mieliśmy kontaktu z mojej winy

patrząc na te karty wydaje mi się ze ewidentnie powinnam to być ja, ale byłabym wdzięczna gdyby ktoś na to jeszcze spojrzał

Napisano
dziękuję bardzo za pomoc :)

na razie do tej sytuacji dopytałam jeszcze tak pomocniczo

jaka będzie jego reakcja jeśli ja do niego zadzwonię ? As mieczy,5 puch,6 buław -na pewno poprawi mu to humor

co zrobi jeśli do niego nie zadzwonię ? Królowa den 3 den 8 mieczy tak jakby chciał zadzwonić ale nie wie czy ja tego chcę ?

kto powinien wyjść z inicjatywą kontaktu jako pierwszy ? 8 mieczy Królowa den 8 buław nie zaszkodzi jeśli to będę ja ,bo w końcu ostatnio nie mieliśmy kontaktu z mojej winy

patrząc na te karty wydaje mi się ze ewidentnie powinnam to być ja, ale byłabym wdzięczna gdyby ktoś na to jeszcze spojrzał

Jaka będzie jego reakcja? Jak dla mnie ucieszy się :) Bo czeka na ten tel... Widać, że podejdzie do tej rozmowy emocjonalnie, ale będzie prowadził rozmowę inteligentnie, rzeczowo :)

Co zrobi, jeśli nie zadzwonisz? Chyba nie za wiele... Karty pokazały, że akurat Ciebie paraliżuje coś przed rozwojem tej relacji... Może pan tak to postrzega...

Kto powienien wyjść z inicjatywą? Ty :) Karty znów pokazują, że pan powinien zobaczyć, że zależy Ci na kontakcie... Może to go właśnie zachęci i upewni, że chcesz kontynuuacji :)

• Lubię to! 1
Napisano
X jest obecnie w delegacji służbowej ,wraca dziś wieczorem lub jutro.

w związku z tym postawiłam karty na pytanie

czy X zadzwoni dziś do mnie ?

Rycerz buław 3 buław Królowa buław

zadałam takie pytanie w celu późniejszej weryfikacji ale mam mały problem z interpretacją kart .

pesymistyczna opcja to taka że nie zadzwoni ponieważ pojawiła się jakaś inna kobieta którą będzie zajęty, a optymistyczna ze zadzwoni bo będzie chciał się spotkać.

może ktoś mi pomoże ... :ojejku:

Na Twój ruch będzie czekał i raczej Ty go wykonasz

• Lubię to! 1
Napisano

Tak, nie zaszkodzi jeśli Ty pierwsza zrobisz ruch. Jeśli nie odbierze tak od razu to oddzwoni później.

W pierwszym rozkładzie wg mnie Pan się "powściagnął" i czeka co Ty na to. Pozostałe radzą, zrób krok.

• Lubię to! 1
Napisano

czyli tym razem kolej na mnie z wyjściem z inicjatywą :)

nakreślając troszkę sytuacje dodam że główną podstawą naszego kontaktu poza tel. jest fb ,a ja od ostatniego spotkania z nim tam się nie pokazałam więc to go trochę pewnie zdezorientowało.

no cóż chyba nie mam innego wyjścia ...muszę zadzwonić ;)

Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc :)

Napisano (edytowane)
zadaj pytanie co zrobi wobec ciebie dzisiaj czy jutro Pan X.

zadałam tak z ciekawości wtedy zakładając że nie zadzwonię

co X zrobi wobec mnie dziś ?

9 puch, 9 buław,cesarz-te karty same wypadły z talii podczas tasowania-

co zrobi X wobec mnie jutro ?

2 mieczy, 3 buław, paź buław

i wydaje mi się ze raczej nic by nie zrobił , w pierwszym przypadku chciałby ale nie może przecież po sobie tego mi pokazać , a w drugim przypadku coś by tam zaczął sobie kombinować żeby dowiedzieć się dlaczego się nie odzywam . tylko tyle w nich widzę .

Edytowane przez Lenka10
Napisano
Jaka będzie jego reakcja? Jak dla mnie ucieszy się :) Bo czeka na ten tel... Widać, że podejdzie do tej rozmowy emocjonalnie, ale będzie prowadził rozmowę inteligentnie, rzeczowo :)

czekałam do godz. 20.00 -nie zadzwonił więc ja to zrobiłam. po jego głosie mogę stwierdzić że był zadowolony ale rzeczywiście po sposobie prowadzenia przez niego rozmowy czułam się jakbym rozmawiała z jakimś dyplomatą :D

Napisano
czekałam do godz. 20.00 -nie zadzwonił więc ja to zrobiłam. po jego głosie mogę stwierdzić że był zadowolony ale rzeczywiście po sposobie prowadzenia przez niego rozmowy czułam się jakbym rozmawiała z jakimś dyplomatą :D

:))) No, pan się ucieszył :) Czasami to my kobity musimy przejmować ster :D Dziękuję za weryfikację :buziak::uscisk: :uscisk: :uscisk:

Napisano

w 100% jestem pewna że się ucieszył :serduszka:

dziękuję za pomoc :uscisk::_kwiatek: