Skocz do zawartości

Rozmowa Kwlaifikacyjna prosze o pomoc!

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano (edytowane)

We wtorek mogłabym isc na rozmowe nie kazano nam wysylac zadnych aplikacji, po rpostu tam pójść...a ja nei mam żadnego pojęcia, a ni doświadczenia na stanowisku sprzedawcy. Maddie rozłozyła mi karty :* za co ślicznie dziękuję, ale prosze także Was o rzucenie okiem sprawa dla mnei wazna,chcialam we wtorek jechac do domu,a tu nagle takie coś.."kazdy chcetny ma przyjsc i juz"...zdziwko :P

1. Sytuacja obecna: 6 Mieczy

2. To ta propozycja mówi o sobie: 9 Buław

3. To będzie, jeśli wybierzesz te opcję: 3 Denarów (odpowiedź), tło: 10 Denarów, Cesarzowa

4. Wynik: As Buław

SUMA: RYDWAN (bez dociągniętego tła w pytaniu 3.)

no widac ,ze się odcinam,ze nie chcę iść troche się obawiam,ze to nie moja branza w ogóle widac jakaś pomoc, moze rzeczywiście to wskazuje na jakis biznes rodzinny tylko a nie mnie w tej pracy? ,szansa jest ale czy praca?

Nie wiem, czy jest sens interpretować drugą opcję, ale żeby formalności stało się zadość... ;)

OPCJA 2. Nie idziesz na rozmowę; chronologicznie:

1. Sprawiedliwość

2. Koło Fortuny

3. 4 Denarów

4. Pustelnik

SUMA: GŁUPIEC

no jak nie pojde to się zachowam nieco nieodpowiedzialnie i zostaje z tym co mam czyli z niczym./

Przebieg rozmowy, chronologicznie: Siła, Głupiec, Król Kielichów no chyba kurde bym si espodobala???

Jak byłabyś odebrana: 7 Denarów (odpowiedź), tło: Paź Denarów, Król Kielichów -

no coz...zem ciepliwa... ale chyba poztywnie..

CZY Dostane???

7 mieczy, 8 denarów, 10 mieczy

nie bardzo...

Edytowane przez sheina
Napisano

Sytuacja obecna to wyruszyc na nieznana ziemie (nowa praca, nowe miejsce, nowe szanse).

Propozycja mowi, aby dzialac konkretnie w zgodzie z glosem wlasnej intuicji i tego, co czujesz, ze Ci sluzy itp. itd. blablabla.

Jezeli wybierzesz te opcje to dostaniesz szanse na rozwoj zawodowy, budowanie czegos pewnego, rozwijanie sie.

Wynikiem jest szansa, czyli mysle, ze otrzymasz te prace.

Suma (HB) bez tla to XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag. Podejdz do sprawy na ludzie, z radoscia a jednoczesnie z rozmachem Maga i bieryj, co Twoje. Tzn. jezeli Ci zalezy na tej pracy, dzialaj konkretnie tak, zeby ja dostac. Masz mozliwosci, aby tak sie zadzialo. Wykorzystaj swoj potencjal.

Jezeli na rozmowe nie pojdziesz zbierzesz to, co posialas, czyli nic. Nadal bedziesz zdana na los, ktorego nie umiesz wziac we wlasne rece. Na los i przypadek, ot co! Zamkniesz sie w swoich czterech scianach i nadal bedziesz smecic i rozmyslac, nic z tego nie majac. Bo tu trzeba dzialac.

Podsum (HB) to IV Cesarz. Spojrz na sprawe realistycznie i dzialaj: zdecydowanie, konsekwentnie, umiejetnie, rozwaznie. Ale dzialaj. Nie daj sie emocjom, szczegolnie tym negatywnym.

Napisano

Ja bym poszła, nowy początek. Poszukiwania uwieńczone znalezieniem pracy :)

• Maestro
Napisano

Karty mówią : Idź babo wstrętna na tę rozmowę, bo spełnisz swoje marzenia:)

I wiecej wiary w siebie:)

Gość sheina
Napisano

Przebieg rozmowy, chronologicznie: Siła, Głupiec, Król Kielichów no chyba kurde bym si espodobala???

Jak byłabyś odebrana: 7 Denarów (odpowiedź), tło: Paź Denarów, Król Kielichów -

no coz...zem ciepliwa... ale chyba poztywnie..

Napisano

Podczas rozmowy pokazesz swoje zaangazowanie, otwartosc na nowe, radosc chec wpolpracy, moze tez wspierania swoimi umiejetnosciami. Podsum (HB) to VI Kochankowie, wiec wszystko prosto z serca. Nie wahaj sie pokazac, ze Ci zalezy na tej pracy i dlaczego, co mozesz soba tam pozytywnego wniesc.

Zostaniesz odebrana jako osoba cierpliwa, wytrwala, jak rowniez gotowa, aby sie uczyc i bardzo solidna, sluzaca swoja juz zdobyta wiedza dla innych. Podsum (HB) to VII Rydwan, wiec konkretna zacheta, aby dzialac ;).

Gość sheina
Napisano

ee kurde jak zapyatla czy dostane te robote to mi wyszlo 7 mieczy 8 denarów 10 meiczy wiec raczej lipton

Napisano

Nie wiem. Sceptyczna jestem do tego CZY. Jednak lepiej bylo sie zapytac np. Jak zrealizuja sie moje oczekiwania w zwiazku z ta praca... Chociazby.

Tu widac kombinowanie, staranie sie takie cierpliwe i wytrwale, duzo pracy wrecz i podsum tego wszystkiego, ale w ktora strone? Co z tego zostanie wyciagniete?

Podsum HB to VII Rydwan, wiec zacheta do dzialania. Podsum normalos to XIII Smierc i IV Cesarz. Czyli rzeczywiscie z tego tu rozkladu cheba nic nie bedzie.

Ale jak pisalam, jestem sceptyczna do tych CZY-rozkladow. :)

Napisano (edytowane)

mozesz dostac te prace, warto isc - to widac z pierwszego rozkladu

tylko to sa male pieniazki, moze duzo nudnawej pracy - i moze nie wezmiesz albo w ogole nie pojdziesz tam

oni Cie odbiora jako zapowiadajacego sie pracownika, a juz szefowi to sie spodobasz ;)

tyle, ze ja mysle ze Ty nie za bardzo chcesz, stad te 7 mieczy i 10 mieczy

Edytowane przez alathea
literowkiiii
Napisano
ee kurde jak zapyatla czy dostane te robote to mi wyszlo 7 mieczy 8 denarów 10 meiczy wiec raczej lipton

sheina, raz, podchodzisz do tego emocjonalnie, więc karty mogą reagować na te emocje... A dwa, temat już jest prześwietlony :) To tak jakbyś zadawała kartom to samo pytanie, ale od innej strony... W tej 6 Mieczy jest wyraźny sygnał, żebyś weszła w to nieznane, mimo Twoich niepewności... To bybły początek czegoś dobrego dla Ciebie. Tkwisz cały czas w tym samym punkcie, a karty przecież już Ci jasno odpowiedziały, ale Ty nadal swoje... ;)

Napisano

Ta... a 7 Mieczy w tym ostatnim pytaniu moze byc znakiem, ze temat zostal przewrozony po prostu.

Gość sheina
Napisano

oj nei wie sama.... znowu bedzie jak zawsze ;/ a jzu sie na wyjazd nastawilam ,caly czas iedzialam to neib ylo ogloszen a teraz nagle kurde ;. przeciez tam bedzie full wiary ;/ skoro nawe nei kazali aplikacji wysylac...juz sobie wyobrazam, gorzej niż w PUP :P

Napisano
oj nei wie sama.... znowu bedzie jak zawsze ;/ a jzu sie na wyjazd nastawilam ,caly czas iedzialam to neib ylo ogloszen a teraz nagle kurde ;. przeciez tam bedzie full wiary ;/ skoro nawe nei kazali aplikacji wysylac...juz sobie wyobrazam, gorzej niż w PUP :P

A co masz do stracenia? :) Może mają swój włąsny sposób... Może bardziej niż na doswiadczeniu zależy im na osobowości kandydata...i tutaj pokazały się Twoje szanse :)

Napisano

I to tez moze byc 7 Mieczy. Crowley opisuje te karte jako kota lazacego dookola michy z goraca kasza. Chcialby sprobowac, neci go to, ale nie sprobuje, bo boi sie poparzyc. Tylko tak lypie na to okiem, skrada sie, ale nie robi nic wiecej. ;)

Gość sheina
Napisano

no bo mam złe doświadczenia..tzn ..albo cisza,albo zle po rozmowie się czuję :/

Napisano
no bo mam złe doświadczenia..tzn ..albo cisza,albo zle po rozmowie się czuję :/

No i tutaj ten problem pokazała 9 Buław - i znów wskazówka, że Twoje obawy wynikają nie z rzeczywistego stanu rzeczy, ale tych doświadczeń z przeszłości... Nie masz podstaw, by przekładać je na obecną sytuację, to mówią karty. Ale decyzja zawsze nalezy do nas. Trzymam kciuki :)

• Lubię to! 1
Gość sheina
Napisano

sacral a 10 denarów przy 3 ro co to dla Ciebie jako praca czy cos na co t jest szansa?10 to chyab stabilnosc,ale nei wiem nooo