maddie88 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Witam, Zadałam pytanie: "Co zrobić, aby dostać pracę w styczniu 2013 r.?". 6 Denarów (odpowiedź), tło: Kapłan, 6 Kielichów => Diabeł Wydaje mi się, że dostanę pracę w firmie, do której już aplikowałam... Jest to raczej korporacja (Kapłan). Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
alathea Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 moze dostaniesz juz w grudniu, w styczniu powinna byc -tak mysle 1 Cytuj
maddie88 Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 moze dostaniesz juz w grudniu, w styczniu powinna byc -tak mysle Też tak to odebrałam, że ta praca już jest... W sensie zrobiłam już wystarczająco. Np.: w jednej firmie mówili mi, że do Świąt będę wiedziała, jeśli będą mną zainteresowani Może kwestia zatrudnienia też się rozstrzygnie już w tym miesiącu... Chociaż to tylko 2 tyg. jeszcze... Dziękuję, alathea Cytuj
Gość sheina Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 przy takieh sumiie.............. powiedzialabym racej,ze liczysz na nią...mylisz o jakiejs konrenej( 6 kilichow) ale to sa marzenia.... Cytuj
anais_33 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 odnowić stare kontakty, popytać tam gdzie już aplikowałaś Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 kurcze... no ja nie jestem super zaawansowana w kartach, ale jak tak patrzę, to wydaje mi się, że raczej nie... że Ty byś chciała... i ten diabeł na końcu... Cytuj
maddie88 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 @anais: Pytałam, dzwoniłam... Może to coś dało, nie wiem. @sheina, Iwka: Aha, czyli nie mam szans na pracę w styczniu... Eh... Dzięki, dziewczyny Cytuj
bridaa Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 co zrobić? - udac sie do UP lub jakiegos poośrednictwa pracy, lub tam gdzie juz byłaś, tu ktoś powinien Ci pomóc prace powinnas mieć Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 a czy składałaś papiery do jakiejś fundacji, czy gdzieś? albo może się jeszcze uczysz, studiujesz? Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 6 Denarów (odpowiedź), tło: Kapłan, 6 Kielichów => suma (HB) XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Samo 6 Monet juz na wstepie mowi o nagrodzie, wsparciu a takze o jakims czekajacym nas zleceniu. Dalej mamy V Papieza - ktory rowniez mowi o zadaniach (w pracy, zawodowych), 6 Kielichow - tu przychodzi cos z przeszlosci, moga sie odezwac stare kontakty np. czy tak jak tu, moze sie odezwac ktos, w zwiazku z praca, o ktora sie staralas w przeszlosci. I suma XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc. Tu jawia sie plany na przyszlosc juz i zaplata stosowna do tego, ile wysilku w to wlozylas. Takze ja jestem jak najbardziej za tym, ze prace dostaniesz. 1 Cytuj
maddie88 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 (edytowane) a czy składałaś papiery do jakiejś fundacji, czy gdzieś?albo może się jeszcze uczysz, studiujesz? Nie, nie składałam do fundacji czy innej instytucji zajmującej się pomocą... I już nie studiuję, co kosztowo jest odczuwalne :/ W październiku miałam obronę. Edytowane 7 Grudnia 2012 przez maddie88 Cytuj
maddie88 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 6 Denarów (odpowiedź), tło: Kapłan, 6 Kielichów => suma (HB) XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Samo 6 Monet juz na wstepie mowi o nagrodzie, wsparciu a takze o jakims czekajacym nas zleceniu. Dalej mamy V Papieza - ktory rowniez mowi o zadaniach (w pracy, zawodowych), 6 Kielichow - tu przychodzi cos z przeszlosci, moga sie odezwac stare kontakty np. czy tak jak tu, moze sie odezwac ktos, w zwiazku z praca, o ktora sie staralas w przeszlosci. I suma XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc. Tu jawia sie plany na przyszlosc juz i zaplata stosowna do tego, ile wysilku w to wlozylas. Takze ja jestem jak najbardziej za tym, ze prace dostaniesz. Oby było tak, jak piszesz... Liczę na odzew z kilku firm - z tego, co wiem, powinnam być proszona na rozmowę... Dziękuję Ci bardzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi