Skocz do zawartości

Mój 2013 -> za Airi :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :)

Zrobiłam rozkład na 2013 r., za Airi :)

1. Kariera: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Paź Denarów, 4 Denary, Rycerz Denarów => Cesarz (HB) - Wreszcie coś ruszy; jest praca, stabilne zarobki...mój rozwój - zaczynam w paziu... Może też i podróże... Widać mój zapał, ale oby nie słomiany, jak ten rycek.

2. Związki: 4 Buław - Okres dobry, będę się czuła bezpiecznie....związki oparte na przyjaźni i zaufaniu, także nowe znajomości...

3. Rodzina: 2 Kielichów - Tutaj dobre stosunki, miłe spotkania...

4. Finanse: Król Buław - No tak, Rycek Buław, a tutaj Król Buław - chyba ambitnie podejdę do pracy, będę zmotywowana, by osiagać dobre wyniki. ALBO: Mój przełożony będzie miał tutaj duży wpływ, może będzie mozliwość podwyższenia wynagrodzenia, ale zależeć to będzie od subiektywnej oceny szefa.

5. Zdrowie: 10 Kielichów - Tutaj bardzo dobrze.

6. Pomocni ludzie: 8 Mieczy - Hehe, takowych brak... Albo ewentulanie kontant przez Internet.

7. Dzieci, twórczosć, rozwój: Rycerz Kielichów - Wyszło moje kierowanie się uczuciami, marzycielskie podejście, ale też cieszenie się muzyką (śpiewam), dobry nastrój... Może jakiś pan tutaj coś zaproponuje...

8. Wiedza, umiejętności: 6 Buław - Osiągnę zamierzony cel/ cele... Będę się rozwijać, kształcić...

9.Sukces: As Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, Rydwan => Mag - Otrzymam szansę na samorealziację na poziomie zawodowym, ale także prywatnym... Odkryje w sobie pokłady energii, może nauczę się nią odpowiednio rozporządzać, by jej nie marnować... Widać pasję, rozwój, dążenie do wytyczonych sobie celów... Będę na początku drogi, ale wreszcie będę czuć, że znajduję się na tej właściwej...

Jak to widzicie? :)

Pozdrawiam ciepło, :slonko:

Maddie

Napisano

1. Kariera: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Paź Denarów, 4 Denary, Rycerz Denarów => Cesarz

sprawy ruszą z miejsca, choć będziesz się tego zbytnio nie spodziewasz... zmiany będą znaczące... ale będzie działo się to etapami

2. Związki: 4 Buław będzie szczęśliwie, pozytywnie ... będzie się z czego cieszyć

3. Rodzina: 2 Kielichów będzie panować przyjazna atmosfera :serducho:

4. Finanse: Król Buław będzie dobrze... uważaj by pod wpływem chwili nie wydawać zbyt dużo

5. Zdrowie: 10 Kielichów będzie dobrze :)

6. Pomocni ludzie: 8 Mieczy to ludzie inteligentni, z dużym zasobem wiedzy... czasami może Ci ich trochę brakować

7. Dzieci, twórczosć, rozwój: Rycerz Kielichów będziesz podążać za swymi pragnieniami

8. Wiedza, umiejętności: 6 Buław będziesz się rozwijać, pogłębiać swą wiedzę i poszerzać umiejętności

9.Sukces: As Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, Rydwan => Mag sukces jest na wyciągnięcie ręki ;) masz duże szanse go osiągnąć i ruszyć do przodu...