Aga 22 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 1. Kim jestem i jak kocham kapłanka-żona i matka to moje szczęście 2. Jakie nadarzaja sie okazje na drodze mojego serca wisielec- nie ma albo nie szukam okazji 3. Testy, którym zostałam poddana koło-los kogos postawił na mojej drodze na próbę 4. Ważne doświadczenia w miłości 3buław- ryzyko zaangażowanie pojawił się ktoś trzeci 5. Okazje, ktore pojawia sie w moim zyciu kapłan-mężczyzna z autorytetem dominujący 6. Jakie czekające na mnie testy rycerz monet- ojjj praca praca 7. Przeznaczenie mojego serca -7mieczy 9kielichów 6buław suma koło-po okresie nieszczerości jest zadowolenie i pokonanie trudności zmiana losu na którą nie bardzo mam wpływ ok:)) Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Kochasz ofiarnie, cierpliwie. Tak mi sie to kojarzy. Jestes dla innych, cicha, posluszna. Taka wspaniala zona i matka, ktora jednak o sobie mysli na ostatnim miejscu (czy tez taka moglabys byc na te chwile). Niestety to tez niedobrze, bo potem panowie szukaja... Cesarzowych. Takze warto troche jednak o sobie pomyslec. Kaplanka to taka posluszna kobitka, przepisowa zona i matka... ale... moze sie niestety znudzic. Co do okazji. To jezeli sie nadarzaja to zmuszaja Cie do calkowitej zmiany sposobu dzialania czy myslenia. Doswiadczenie. Mozliwe, ze trojkacik. Ale tez mozliwe, ze chodzi po prostu o umiejetnosc czekania na to, czego pragnie serce. Okazje, ktore sie pojawia to moze byc jakas ciekawa, powazna relacja z panem jakims. Mozliwe, ze zacznie sie przyjaznia i bedzie stale poglebiac. Mozliwe tez, ze po prostu Ty staniesz sie bardziej otwarta, pokonasz w sobie rozne zastale schematy i otworzysz na te druga osobe a tym samym relacje. Testy, ktore na Ciebie czekaja to moze byc po prostu wykazanie sie wytrwaloscia i zaangazowaniem. Mozliwe tez, ze bedzie okazja, aby odnowic jakas dawna relacje z panem. Popracowan nad nia. Rycek Monet to tez "nowe soki w stare galezie". Przeznaczeniem Twojego serca jest pokonac wszystko, co w tej chwili nie pozwala ci siegnac po Twoje marzenia, otworzyc sie na otaczajacy Cie swiat i zaczac przede wszystkim dzialac, w kierunku takim, ktory zapewni Ci przede wszystkim sukces. Takze konkretne dzialania, czerpanie z zycia radosci, cieszenia sie nim. Podsum (HB) to XXII Glupiec i IV Cesarz. Nie boj sie rozpoczynac nowych spraw. Nawet, jezeli na poczatku bedzie nieco chaotycznie, jak to zwykle na poczatkach bywa, to ma szanse z tego poczatkowego chaosu, wylonic sie stabilna i pewna struktura, cos, co da Ci poczucie bezpieczenstwa i radosc. Podsum calego rozkladu (HB) to IX Eremita. Zastanow sie teraz, co dla Ciebie jest wazne i potem darz do tego. Nie patrz na to, co mysla inni. Postepuj w zgodzie ze soba i swoim wnetrzem. 1 Cytuj
Aga 22 Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 SacralNirvana dziękuję ładnie to ujęłaś ..."Przeznaczeniem Twojego serca jest pokonac wszystko, co w tej chwili nie pozwala ci siegnac po Twoje marzenia.." zgadza się na tą chwilę jestem ofiarna i żyję jakby dla rodziny ale mam marzenia chcę przemyśleć i po nie sięgnąć :26: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Grudnia 2012 Maestro Napisano 6 Grudnia 2012 1. Kim jestem i jak kocham kapłanka-jesteś osobą wartościową, cichą i skromną, ale mądrą i umiejętnie zarządzającą niejako z boku 2. Jakie nadarzaja sie okazje na drodze mojego serca wisielec- mogą być zdarzenia, które wywracają Ci życie do góry nogami 3. Testy, którym zostałam poddana koło- nieprzewidziane zdarzenia, które mogą Ciebie zaskoczyć 4. Ważne doświadczenia w miłości 3buław- może być pojawienie się tej trzeciej osoby, na co mi wskazuje Koło 5. Okazje, ktore pojawia sie w moim zyciu kapłan - mężczyzna, który moze mieć na Ciebie ogromny wpływ 6. Jakie czekające na mnie testy rycerz monet- cierpliwosc do pewnego mężczyzny, który się wolno angażuje 7. Przeznaczenie mojego serca -7mieczy 9kielichów 6buław suma koło-ja tu widze zdradę, oszukiwanie kogoś za plecami, ale jednocześnie jakieś spełnienie, w kazdym razie wyjdziesz cała i zdrowa z całej akcji 1 Cytuj
Aga 22 Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 Inez dokładnie tak jak piszesz, są te zdarzenia i ten mężczyzna już się pojawił stąd 7mieczy ale to przemilczenie dla dobra sprawy, do zdrady się nie posunę cierpliwości anielskiej wymagają obaj panowie. Cytuj
Selenit666 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 1. Kim jestem i jak kocham kapłanka-cała soba, skrycie ale w najczystszej postaci 2. Jakie nadarzają sie okazje na drodze mojego serca wisielec- możlwe, ze coś moze o 180 stopni zmienić Twoje życie 3. Testy, którym zostałam poddana koło- coś musisz odpracować w miłosci. 4. Ważne doświadczenia w miłości 3buław- zawsze idziesz przed siebie i szukasz nowego ale przeszłosc jest z tyłu na wszelki wypadek 5. Okazje, ktore pojawia sie w moim zyciu kapłan- w zyciu wkradnie się hipokryzja 6. Jakie czekające na mnie testy rycerz monet- ciężka, mozolna, solidna praca 7. Przeznaczenie mojego serca -7mieczy 9kielichów 6buław suma koło-coś z przeszłości da o sobie znać z nowu z triumfem powróci w Twoje życie 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 1. Kim jestem i jak kochamkapłanka-żona i matka to moje szczęście 2. Jakie nadarzaja sie okazje na drodze mojego serca wisielec- nie ma albo nie szukam okazji 3. Testy, którym zostałam poddana koło-los kogos postawił na mojej drodze na próbę 4. Ważne doświadczenia w miłości 3buław- ryzyko zaangażowanie pojawił się ktoś trzeci 5. Okazje, ktore pojawia sie w moim zyciu kapłan-mężczyzna z autorytetem dominujący 6. Jakie czekające na mnie testy rycerz monet- ojjj praca praca 7. Przeznaczenie mojego serca -7mieczy 9kielichów 6buław suma koło-po okresie nieszczerości jest zadowolenie i pokonanie trudności zmiana losu na którą nie bardzo mam wpływ ok:)) Zgadzam się z Twoją własną interpretacją, wyśmienita...nic dodać już nie mogę. Cytuj
Aga 22 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 Selenit i MisterW dziękuję)) Sel jesteś świetna jak zawsze zgadzam się że mam coś do odpracowania w miłości i b.ciężko nad tym pracuję, rozumiem 6buław mówi że odpracuję jak należy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi