SacralNirvana Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Ciekawy rozklad. 1. Moje cialo. - 10 Kielichow Nie wiem, tu chyba dobrze jest. Tak mi sie wydaje. Zadowolenie ogolnie z siebie. Swojego ciala. 2. Moj umysl. - Rycerz Monet Ciagle czyms zajety, ciagle czegos poszukujacy. 3. Moja dusza. - Paz Kielichow No tak, rozmarzona, kreatywna, pelna uczuc. 4. Co wzmacnia moje cialo. - Krol Monet Konkretna praca nad soba. Trening, praktyka. 5. Co je oslabia. - 9 Bulaw Nic nie robienie, gapienie sie z boku. 6. Co wzmacnia moj umysl. - 2 Monet Przede wszystkim mozliwosci wyboru i zmiany. 7. Co go oslabia. - 5 Bulaw Bezsensowna rywalizajca z innymi. Tylko blokuje. 8. Co wzmacnia maja dusze. - 2 Kielichow Kontakty z osobami, ktore mysla i czuja podobnie. 9. Co ja oslabia. - 6 Mieczy, Paz Bulaw (wyciagnely sie razem) ---> suma X Kolo Fortuny i I Mag No tu nie wiem. Odcinanie sie od czegos, rzucanie na leb na szyje do przodu, wyrywnosc. Mozliwe tez, ze zdawanie sie na to, co przyniesie mi los i przeznaczenie, za bardzo lecenie na to karme czy jak. Cytuj
maddie88 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Biorąc pod uwagę ilość postów, chyba już nic nowego nie wymyślę... 1. Moje cialo. - 10 Kielichow Jesteś z niego zadowolona, nie martwisz się o nie, w pełni siebie akceptujesz. 2. Moj umysl. - Rycerz Monet Twardo stąpasz po ziemi, wytrwale poszukujesz dróg do urzeczywistnienia Twoich planów... Masz praktyczny umysł - bardziej cenisz to, co masz w garści niż odległe marzenia i nadzieje.. Dla Ciebie najważniejsze jest tu i teraz, krok po kroku budujesz, tworzysz...systematycznie posuwasz się naprzód. 3. Moja dusza. - Paz Kielichow Tak, moim zdaniem także pełna uczuć, wrażliwa, ale i taka dobra duszyczka Życzliwie nastawiona, pomocna, widząca to, co dobre w drugim człowieku... Potrafisz słuchać, zrozumieć drugą osobę. 4. Co wzmacnia moje cialo. - Krol Monet Wytrwała praca nad nim; koncentracja na możliwych do osiągnięcia celach. Czyli życzeniowe postawy nie są tutaj dobre, trzeba konsekwentnie działać...zamieniać Twoje życzenia i zamiary w czyny. 5. Co je oslabia. - 9 Bulaw Bardzo ostrożne postępowanie z lęku przed porażką...odgradzanie się od innych, pozycja obronna w stosunku do nowych doświadczeń. 6. Co wzmacnia moj umysl. - 2 Monet To, że potrafisz cieszyć się z małych rzeczy, doceniać ich wartość w Twoim życiu. 7. Co go oslabia. - 5 Bulaw Zaangażowanie w spory, bezcelowe dyskusje... 8. Co wzmacnia maja dusze. - 2 Kielichow Jak i również radosna i pozytywna postawa wobec świata Uczucie miłości, jakim obdarza nas druga osoba... 9. Co ja oslabia. - 6 Mieczy, Paz Bulaw (wyciagnely sie razem) ---> suma X Kolo Fortuny i I Mag Rezygnacja ze starych punktów widzenia, odcinanie się od tego, co dobrze do tej pory było znane i dawało Ci poczucie bezpieczeństwa , brak zaufania do tego, co przed Tobą... Są to impulsy, zmiany sytuacji życiowej, które wymagają działań dotyczących dotychczas nieznanych lub zaniedbywanych spraw... Edytowane 7 Grudnia 2012 przez maddie88 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 1. Moje cialo. - 10 Kielichow Uważam że jesteś w pełni zadowolona ~ usatysfakcjonowana w tej kwestii i nic nie zmieniłabyś w swoim wyglądzie... 2. Moj umysl. - Rycerz Monet Stabilny emocjonalnie ~ spokojny, ostrożny i rozważny...potrafisz myśleć a z co za tym idzie działać ~ metodycznie i skutecznie... 3. Moja dusza. - Paz Kielichow Bardzo wrażliwa ~ delikatna...artystyczna ~ posiadająca liczne talenty... 4. Co wzmacnia moje cialo. - Krol Monet "Konkretna praca nad soba. Trening, praktyka."...dojrzałość i doświadczenie... 5. Co je oslabia. - 9 Bulaw Problemy... 6. Co wzmacnia moj umysl. - 2 Monet Twoja kreatywność ~ elastyczność...działania równoważące... 7. Co go oslabia. - 5 Bulaw Trudności, konflikty ~ rywalizacje...czasem konieczność obrony swoich racji... 8. Co wzmacnia maja dusze. - 2 Kielichow Miłość...harmonijne relacje z bliskimi, wzajemna pomoc i zrozumienie... 9. Co ja oslabia. - 6 Mieczy, Paz Bulaw (wyciagnely sie razem) ---> suma X Kolo Fortuny i I Mag Myślę że relacja z Mężczyzną która się "rozjechała", a z którym masz dziecko...ale może być też tak że relacja obecna, która nie wygląda tak jak chciałabyś ~ bo jesteście w oddaleniu od siebie... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Grudnia 2012 Maestro Napisano 6 Grudnia 2012 1. Moje cialo. - 10 Kielichow masz wszystko na swoim miejscu 2. Moj umysl. - Rycerz Monet mądry, pracowity, cały czas powoli, dogłębnie zgłębiasz wiedzę 3. Moja dusza. - Paz Kielichow młodzieńcza, wrażliwa, subtelna i delikatna 4. Co wzmacnia moje cialo. - Krol Monet tak, praca nad sobą, stała i nieprzerwana 5. Co je oslabia. - 9 Bulaw za duży dystans do nowości, tkwienie w martwym punkcie 6. Co wzmacnia moj umysl. - 2 Monet dokonywanie wyborów, ciągłe żonglowanie myslami 7. Co go oslabia. - 5 Bulaw niepotrzebne nerwy, niespokojna gonitwa myśli 8. Co wzmacnia maja dusze. - 2 Kielichow jak piszesz, kontakty z ludźmi podobnymi do Ciebie, z bratnimi duszami 9. Co ja oslabia. - 6 Mieczy, Paź Buław (wyciągnęly się razem) ---> suma X Kolo Fortuny i I Mag odchodzenie od ważnych dla Ciebie spraw na rzecz nagłych błahostek, które okazują się być słomianym zapałem Ewidentnie widać, że tylko spokojna, sumienna praca nad sobą może wiele CI dać, nerwowe sytuacje chyba nie dla Ciebie;) Cytuj
anais_33 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 nie będę się powtarzać widzę to podobnie jak Inez i MyStErIoUs_WoMaN ciekawy rozkład zaraz sama go sobie zrobię więc zapraszam ) Cytuj
Gość sheina Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 1.ciało - Jesteś pełna wdzięk i emanuje z Twoje ciała ciepło i radośc, kojarzysz mi się z takim typem ososby, która wnosi swoją obecnością coś co widzą inni, widzialnie- nie widzialnie. Jesteś w tych 1- kielichach , a to pełna, coś co zamyka, jakby tu nic ni ebrakowało, wszystko było w idealnym porządku, moze jestes zadowolona ze swojego wyglądu, z jakiś konretów swojej sylwetki, dobrze czujesz się we własnym ciele, nie jesteś osobą wiecznie mardzącą, zakompleksioną. Dobrze czujesz się sama ze sobą i chyba reszta to dostrzega. 2. umysł -Bystry, Jesteś takim typme kobiety "głodnej wiedzy" wciąz Ci nało,m ta karta idealnie odzwierciedla Twoje zainteresowania, lbisz kolekcjonwac karty tarota i dodatki związane z ezoteryką, rózne gadzety( wiem z fejsa ) jesteś wciąż umysłowo aktywna, poszrzsz wiedze. Jeśli czyms się zainteresujesz to nie skaczesz z dzeidziny na dziecinę,ale analizujesz, drążysz wkładasz dużo czasu w to co robisz>" Połebkach" to nie jest Twoja dewiza...porządnie, z zaangażowaniem- tak właśnie lubisz. 3. dusza - nieśmiała taka która jest wcią"młoda" powiedzialabym głodna uczuć, nei chłodna, nei zdystansowana,ale bojąca się wyrazić tego co naprawdę czuję...wartościowa dusza pełna ciepła ,tego emanującego co się na ciało przekłada właśnie. masz to w pierwszym pnkcie... 4. co wzmacnia - jestes kobieta interesu, stabilna, rozważan i odpowiedzialna i to Ci daje siłe, oczywiście to tylko iskra Twoich cech i możliwości...a są duże. Taka życiowa zaradnośc powiedziałabym Nie dziwie się zresztą w Twojej sytuacji jej wykształcenie w sobie jest i było niezbędne. 5. osłabiają je wszelkie Twoje obawy, lęki i doświadczenia, które wyniosłaś i nadal jak cięzki balast- bagaż nosisz ze sobą zupełnie niepotrzbnie, Posiadasz też cechy pewną upartośc mimo wszystko. czasami zaprzesz się jak osiołżeby było po Twojemm, przeciwko reszcie, a skutek tego bywa różny. 6. mam wrażenie, że w tym co robisz musi być jakaś płynność, za bardzo nie lubisz zmian, tzn nic co nagle tę zmianę wywołuje wolisz takie spokojne fale Dunaju ;D 7. wampiry energetyczne.s[ieranie sie z ludzmi zbyd dlugo Cię męczy 8. lubisz spotkanai z tymi,którzy sadla Ciebie ważni, no uczucia też tu się pokazują...zauroczenie i miłosć dają Ci chyba siłe do działania.. 9. no popatrz cos co obie znamy...cholerne rozstani ai powroty, cos na co nie masz wplysu( kolo fortuny) w tych sytuacjach niemoznosc rozprostowania, bo cos dzieje się poza Twoją kontrolą niestety...wieczny impuls do działania ,ktory zaraz zamienia się srogi kop w dupe od zycia bardzo Cie wycieńczają. Cytuj
Gość Mana Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 1. Moje cialo. - 10 Kielichow akceptujesz siebie, swój wygląd takim jaki jest... jest Ci dobrze w Twym ciele 2. Moj umysl. - Rycerz Monet umysł praktyczny, być może lubisz analizować różne sprawy.... 3. Moja dusza. - Paz Kielichow tęskni, marzy.... poszukuje :> taka trochę eteryczna... 4. Co wzmacnia moje cialo. - Krol Monet kontakt z naturą także rzeczy przewidywalne, zaplanowane... może chodzić też o jakieś cykliczne ćwiczenia 5. Co je oslabia. - 9 Bulaw sprawy niepewne, kiedy trzeba czekać nie wiadomo ile i na co... 6. Co wzmacnia moj umysl. - 2 Monet zmiany, możliwości, alternatywy....możliwość analizowania 7. Co go oslabia. - 5 Bulaw walki wewnętrzne i zewnętrzne 8. Co wzmacnia maja dusze. - 2 Kielichow emocje, które rozgrzewają serce... kontakty z ludźmi, dzięki którym budzi się w nas natchnienia do działania, życia, istnienia. Chwile szczęścia 9. Co ja oslabia. - 6 Mieczy, Paz Bulaw (wyciagnely sie razem) ---> suma X Kolo Fortuny i I Mag lęki, niepewności... porywanie się z motyką na słońce Cytuj
Vivere Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 (edytowane) 1. Moje cialo. - 10 Kielichow Łagodna aparycja. Jak widzę te zwierzaki na mojej karcie to myślę "mięciutka jak kaczuszka". Lekka, zwiewna. Cieszy oko a w dotyku aksamitna. Myślę, że jest z czego być zadowolonym 2. Moj umysl. - Rycerz Monet Rozsądny, stateczny, chłonny, drąży do skutku, do poznania. Dwa razy przemyśli nim zadziała. 3. Moja dusza. - Paz Kielichow Balsamiczna? Twoja dusza jest jak ciepły, malinowy kisielek. Ale taki prawdziwy na bazie naturalnego soku z witaminkami Rozgrzewa i koi. 4. Co wzmacnia moje cialo. - Krol Monet Mieczowy to byłby szkielet, chyba. Monetowy to ładnie rozwinięte/ wypracowane mięśnie? 5. Co je oslabia. - 9 Bulaw Nic nie robienie, gapienie sie z boku. Dokładnie, rezygnacja z działania. 6. Co wzmacnia moj umysl. - 2 Monet Ładnie się wiąze z R Monet - lubisz mieć mozliwość przemyslenia i wybory, ale takiego wyboru opartego na wewnetrznym przekonaniu. 7. Co go oslabia. - 5 Bulaw konflikt w dążeniach. Nie lubisz nacisku i nie umiesz odmawiać gdy ktos prosi mimo, że nie jest Ci to na rękę 8. Co wzmacnia maja dusze. - 2 Kielichow ciepło drugiej osoby, 9. Co ja oslabia. - 6 Mieczy, Paz Bulaw (wyciagnely sie razem) ---> suma X Kolo Fortuny i I Mag Lubisz miec czasoprzestrzeń, lubisz mieć czas do namysłu. Lubisz mieć wsystko zaplanowane i poukaładane. Nie znosisz "akcji". Gdy pojawia się coś nagle i wymaga Twojej natychmiastowej reakcji to Cię osłabia.. Ja tak mniej wiecej widzę.. Mnie się podobasz... Zrównowazona, pełna ciepła i miła dla oka Edytowane 6 Grudnia 2012 przez Vivere 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 wyjaśnij rozkład do czego się odnosi i czemu ma służyć?? bo chce wiedzieć jak się do niego odnieść ) Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 Masz Cialo-Dusza-Umysl. Podejrzewam, ze chodzi o stan obecny, w jakim sie znajduja, jak rowniez, co im sluzy badz co im nie sluzy. Tak wiec, jak w postepowac badz czego unikac. Czemu sluzy taki rozklad. Mysle, ze samopoznaniu siebie na poziomie, jw. napisalam Ciala, Umyslu i Duszy. Niby nic wielkiego a cieszy. :icon_smile2: Cytuj
Selenit666 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 1. Moje cialo. - 10 Kielichow wspaniałe ciało stworzone do rodzenia dzieci 2. Moj umysl. - Rycerz Monet za dużo myślisz za bardzo ten umysł praktyczny. Tak jakbyś miarzeń nie miala bo brak ci wiary w nich a jak je masz to musza być praktyczne i raczej dla kogoś niz w 100% dla siebie.. 3. Moja dusza. - Paz Kielichow dusza nieco rozmazana. Raz sie cieszy raz ryczy jak dziecko 4. Co wzmacnia moje cialo. - Krol Monet o takich rzeczach nie powinnam pisac na forum 5. Co je oslabia. - 9 Bulaw no własnie brak tego wyzej co mam na myśli 6. Co wzmacnia moj umysl. - 2 Monet miec możliwość dokonywania wyborów - oj tak zdecydowanie tak 7. Co go oslabia. - 5 Bulaw sama sobie go osłabiasz patrz co masz w umyśle praktycznego zapracowanego r denarów proba odejscia od tego zaraz ci burzy wszystko 8. Co wzmacnia maja dusze. - 2 Kielichow kontakty miedzy ludzkie. Nie tylko damsko meskie ale ogólnie przyjacielskie. 9. Co ja oslabia. - 6 Mieczy, Paz Bulaw (wyciagnely sie razem) nie wiem czy masz dzieci ale mam wrazenie, ze jak one dają ci w kość albo powiedza coś przykrego 1 Cytuj
Caliel Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 1. Moje cialo. - 10 Kielichow Cialo jak ciało, normalne Przeciętne w sensie wymiarów - ani gruba, ani szczupła. 10 kielichow mi się kojarzy z jakąś zbiorowością, więc niczym się specjalnie nie wyróżniasz fizycznie, pozytywny ładunek tej karty zawiera w sobie i zdrowie i atrakcyjnosc, witalnosc, energie. Po prostu młoda, pełna sił kobieta. Ciekawszy jest własnie ładunek emocjonalny karty: Kochasz siebie, kochasz swoje ciało, dbasz o nie, nie zadręczasz ani nie katujesz - i to jest własnie coś na co nalezaloby zwrócić uwagę. Wzór piękna płynący z akceptacji i miłości do siebie. Bierzcie przykład 2. Moj umysl. - Rycerz Monet Poszukujący, ciągle uczący się. Skupiający się na każdym aspekcie, dokładne rozważania za i przeciw. Ale czy to Cie nie męczy/nie nudzi? Niektórych taka stabilizacja, wręcz nuda - wykończyłaby. Karta jednak pozytywna, pełna ciepła, akceptacji, i dojrzałości. Wpadła mi w oko taka karta rycerza monet, na którym słońce wygląda jak jego tarcza, a on sam jest pewny siebie i stabilny. bardzo mi się podobała. Niestety nie pamiętam gdzie widziałem. Ogólnie - in plus, zadbaj tylko o odskocznię jakąś czasami, zrelaksuj się. 3. Moja dusza. - Paz Kielichow Dojrzewająca do miłosci. Umiejąca ją dać. Nie wykorzystywany potencjał. Marzycielska, idealistyczna, dziecięco czysta i niewinna. Jakoś przyszło mi do głowy, że Twoją duszę czeka jakaś inicjacja religijna, przeżycie mistyczne. Coś na kształt Oświecenia nawet, w każdym bądz razie przełomowy i dający duży skok etap. (porównywalny do Sakramentów) 4. Co wzmacnia moje cialo. - Krol Monet Ćwiczenia wymagające zaangażowania umysłu. Przyszły mi do głowy ćwiczenia zespołowe, gry z piłką, siatka, ale też gimnastyka piłkowa. 5. Co je oslabia. - 9 Bulaw Ale też obciążanie się obowiązkami, ignorowania jego wołania. Zmuszanie się do czegoś, wbrew sobie. Coś jakbyś postanowiła za wszelką cene zrobić szpagat, chociaż ciało jeszcze nie jest przygotowane. 6. Co wzmacnia moj umysl. - 2 Monet Ale też zwraca uwagę, że musisz informacje przetrawić. Jest czas pracy, czas odpoczynku. Umysł musi czasem mieć chwile spokoju, by móc przekształcić i wykorzystać to co zdobył podczas pracy. Przyszło mi tu do głowy, ze nie spisz za dobrze, masz zaburzony system czuwania i snu, albo zaniedbujesz jedna z tych części. Podobno, kiedy spimy - nasz umysł układa sobie informacje, których się nauczył za dnia. Coś w rodzaju fragmentacji dysku twardego 7. Co go oslabia. - 5 Bulaw Natłok myśli. Nie 100 a nawet 1000000000 Chyba powinnaś popracować nad tym, by uporządkować chaos myśli. Nie pozwalać im się szarpać. 8. Co wzmacnia maja dusze. - 2 Kielichow Poczucie wspolnoty, przynależność, akceptacja, harmonijne relacje. 9. Co ja oslabia. - 6 Mieczy, Paz Bulaw (wyciagnely sie razem) ---> suma X Kolo Fortuny i I Mag Uciekanie przed niepożądanymi wiadomościami (sytuacjami), może nawet przed życiowymi lekcjami, które niesie los dla Twojej duszy. Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 Chcialam jeszcze raz podziekowac wszystkim za wlozony czas i prace. I odniose sie do niektorych punktow. Dziekuje maddie88... 1. Moje cialo. - 10 KielichowJesteś z niego zadowolona, nie martwisz się o nie, w pełni siebie akceptujesz. Tak, przede wszystkim lubie siebie taka, jaka jestem i akceptuje siebie. To fakt. 2. Moj umysl. - Rycerz MonetTwardo stąpasz po ziemi, wytrwale poszukujesz dróg do urzeczywistnienia Twoich planów... Masz praktyczny umysł - bardziej cenisz to, co masz w garści niż odległe marzenia i nadzieje.. Dla Ciebie najważniejsze jest tu i teraz, krok po kroku budujesz, tworzysz...systematycznie posuwasz się naprzód. Tak, jestem raczej praktyczna. Lubie rozwazac cos juz w kontekscie tego, jak to zastosowac i wprowadzic w zycie. Nie lubie tracic czasu na myslenie o czyms, co nie ma mozliwosci spelnienia w przyszlosci. Dziekuje MyStErIoUs_WoMaN... 3. Moja dusza. - Paz KielichowBardzo wrażliwa ~ delikatna...artystyczna ~ posiadająca liczne talenty... Tak, lubie malowac, rysowac, lubie tez pisac. Dziekuje Inez2503... 9. Co ja oslabia. - 6 Mieczy, Paź Buław (wyciągnęly się razem) ---> suma X Kolo Fortuny i I Mag odchodzenie od ważnych dla Ciebie spraw na rzecz nagłych błahostek, które okazują się być słomianym zapałem A to bardzo mozliwe. Rzeczywiscie mam takie talenta do rozdrabniania sie na pierdolki. Dziekuje sheina... 9. no popatrz cos co obie znamy...cholerne rozstani ai powroty, cos na co nie masz wplysu( kolo fortuny) w tych sytuacjach niemoznosc rozprostowania, bo cos dzieje się poza Twoją kontrolą niestety...wieczny impuls do działania ,ktory zaraz zamienia się srogi kop w dupe od zycia bardzo Cie wycieńczają. Masz racje. Takie cos wykancza wrecz. Dziekuje Vivere... 4. Co wzmacnia moje cialo. - Krol MonetMieczowy to byłby szkielet, chyba. Monetowy to ładnie rozwinięte/ wypracowane mięśnie? No taki normalos jestem, ani chuda ani gruba. Ale fakt, jestem raczej umiesniona. To ja, co leci 6W, to ja co wali po 108 poklonow zenowskich rano i wieczor, jak sie rozpedzi i takie tam inne. Jazda na inline skates tysz... kunie. Ogolnie lubie byc w ruchu. 7. Co go oslabia. - 5 Bulawkonflikt w dążeniach. Nie lubisz nacisku i nie umiesz odmawiać gdy ktos prosi mimo, że nie jest Ci to na rękę Oj bardzo tego nie lubie. Bardzo nawet! Byc stawiana pod murem i do czegos przymuszana. 9. Co ja oslabia. - 6 Mieczy, Paz Bulaw (wyciagnely sie razem) ---> suma X Kolo Fortuny i I MagLubisz miec czasoprzestrzeń, lubisz mieć czas do namysłu. Lubisz mieć wsystko zaplanowane i poukaładane. Nie znosisz "akcji". Gdy pojawia się coś nagle i wymaga Twojej natychmiastowej reakcji to Cię osłabia.. I tu tez pieknie utrafione. Dzieki jeszcze raz... w nastepnym poscie polece nastepna strone. Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 Wiec dalej. Dziekuje Selenit666... 1. Moje cialo. - 10 Kielichowwspaniałe ciało stworzone do rodzenia dzieci Tak, porody szykbie, krotkie. To samo slyszalam od poloznych. Takze bardzo mozliwe. 2. Moj umysl. - Rycerz Monetza dużo myślisz za bardzo ten umysł praktyczny. Tak jakbyś miarzeń nie miala bo brak ci wiary w nich a jak je masz to musza być praktyczne i raczej dla kogoś niz w 100% dla siebie.. Duzo w tym racji. Z racji, ze odpowiedzialnosc za rodzine lezy wylacznie na mnie, zazwyczaj tak to wyglada. Zycie to konkretne plany, zadne marzenia. Jezeli marzenia to jako cele do zrealizowania. No tak rzeczywiscie jest. 3. Moja dusza. - Paz Kielichowdusza nieco rozmazana. Raz sie cieszy raz ryczy jak dziecko No tak... to typowo ja. Te hustaweczki. 4. Co wzmacnia moje cialo. - Krol Moneto takich rzeczach nie powinnam pisac na forum Trafiony, zatopiony. Dziekuje Caliel... Kochasz siebie, kochasz swoje ciało, dbasz o nie, nie zadręczasz ani nie katujesz - i to jest własnie coś na co nalezaloby zwrócić uwagę.Wzór piękna płynący z akceptacji i miłości do siebie. Bierzcie przykład Tak wlasnie jest. Nie wiem, co to dieta, bo owszem, dbam o siebie, ale jak mam na cos ochote, to jem. Lubie siebie taka, jaka jestem. Czy teraz czy gdy bylam w ciazy, kiedykolwiek. W kazdej sytuacji. A co... I tak teraz jestem piekniejsza niz bede za 30 lat... wiec trzeba z tego korzystac. 4. Co wzmacnia moje cialo. - Krol MonetĆwiczenia wymagające zaangażowania umysłu. Przyszły mi do głowy ćwiczenia zespołowe, gry z piłką, siatka, ale też gimnastyka piłkowa. Tu tez praktyki zenowskie. Np. poklony, medytacje. Tez angazuja fizycznie, szczegolnie poklony a jest to takze praca z umyslem. Takze to ja. Przyszło mi tu do głowy, ze nie spisz za dobrze, masz zaburzony system czuwania i snu,albo zaniedbujesz jedna z tych części. Podobno, kiedy spimy - nasz umysł układa sobie informacje, których się nauczył za dnia. Coś w rodzaju fragmentacji dysku twardego Spie bardzo dobrze, ale bardzo malo. Przy dzieciach, chcac jeszcze miec chwile dla siebie, czasu bezdzietnego, inaczej sie nie da. 9. Co ja oslabia. - 6 Mieczy, Paz Bulaw (wyciagnely sie razem) ---> suma X Kolo Fortuny i I Mag Uciekanie przed niepożądanymi wiadomościami (sytuacjami), może nawet przed życiowymi lekcjami, które niesie los dla Twojej duszy. Tak, zdarza sie uciekac. Mam w sobie talent uciekatorstwa, co kiedys zauwazyl jeden znajomy. Ale... cuz. Jakbym sie nie starala, zycie w koncu i tak stawia pod sciana i zmusza do wziecia sie za barki z dana sprawa. Takze za daleko sie nie ucieknie. DZIEKI Jeszcze raz wszystkim... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi