agaMAJ Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 chyba przyszarżowałam z cenami ... jak facet zareaguje na moją wycenę 5buław as mieczy Gwiazda będzie się bił z myslami, odetnie się i pójdzie szukać gdzie indziej, taniej? Cytuj
maddie88 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 5buław as mieczy Gwiazda => Mag Oj, chyba trochę się w nim zagotuje... Będzie walczył o "bardziej sprawiedliwą" wycenę, co poprze silnymi argumentami... Ale dojdziecie do porozumienia, pan będzie zadowolony z wykonanej przez Ciebie pracy 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 hmmm chyba jednak nie jest źle bo facet jeszcze się dopytuje o kolejne elementy;) albo porównuje z innymi albo po prostu mu jednak ostatecznie kalkulacja opłacalności wyszła pozytywnie Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 chyba się wycena nie spodobała, bo dostałam maila, który chyba miał na celu obrażenie mnie i naruszenie moje poczucie wartości. Był tam między innymi zwrot : "to się nadaje na katolicki portal dla samotnych matek z dziećmi" aż miałam ochotę wrednie odpisać pytaniem - :jak wygląda samotna matka bez dzieci" ;)ale zachowałam zimną krew i po prostu grzecznie odpisałam,ale chyba z gościem nie mam ochoty współpracować Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Stwierdzi, ze to konkurencyjna cena. Bedzie szukal czy nie ma czegos lepszego. Podsum (HB) to V Papiez. Czyli koniecznosc albo rozbicia sztywnych ram, w ktorych tkwi sytuacja albo spojrzenia od nieco innej strony, zeby cokolwiek osiagnac. Moze byc w kazdym razie ciezko. Hehe... katolicki portal dla samotnych matek z dziecmi... dobry sobie... To co Ty tam wycenialas... ? Jakies dewocjonalia? Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 chciał propozycji tekstów na portal randkowy. Ogólnie sądzę, że było to po to,by wycofać się ze współpracy ze mną.Ogólnie odpisałam mu w taki sposób, że na pewno poszedł szukać gdzie indziej nie lubię takich facetów. Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 Edit :właśnie dostałam maila : Zgoda ma Pani rację. Prosba tylko o nie rekomendowanie portali randkowych i zwrocenie uwagi też na wady takich portali Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 Lubię, jak faceci przyznają mi racje )) Cytuj
agaMAJ Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Napisano 17 Grudnia 2012 weryfikacja,o dziwo z facetem zaczyna się współpracować całkiem miło, początkowo było trudno z komunikacją, ale ostatecznie nie jest źle. Ceny akceptuje bez szemrania Cytuj
maddie88 Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 weryfikacja,o dziwo z facetem zaczyna się współpracować całkiem miło, początkowo było trudno z komunikacją, ale ostatecznie nie jest źle. Ceny akceptuje bez szemrania Czyli się sprawdziło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi