Skocz do zawartości

Jak zareagował na smsa

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

9 Buław Kapłan Królowa Buław

hehe ostrożnie, sceptycznie (heh wie,że ja raz jestem słodka, a później wszystko niszcze) ale ogólnie poczuł że jest między nami nić porozumienia i chyba było to dla niego miłe

Gość gość5
Napisano

powiedziałabym- "hehe- przyszła koza do woza...." jakos w ten desen-

Gość gość5
Napisano

no tak mialam skojarzenie- bo papiez (w ktorym on wg mnie wyszedł ) sam z siebie.... raczej by nie napisał -bynajmniej w tym momencie- siedzial i czekał- 9 buław- to tez takie oczekiwanie ( na moich kartacj (Ludy Lescot) siedzi laska pod płotem, kawałek dalej skrada sie pies/wilk- ona siedzi i czeka i nie wie czy zaatakuje czy nie- ma czym sie broinic le sie nie rusza...., a Queen buław- na zasadzie "o! podziałała (odezwała się)" :) - tylko widzisz ile tu trzeba bylo pisac a tam .... :):) najwazniejsze, że zadzwonił

stad takie skojarzenie :)

Napisano

;) on mi w Papieżu często wychodzi, w kwestii nastawienia do mnie,

9buław to chyba ten fakt, że dałam mu popalić, o czym w ogóle dowiedziałam się nie dawno, teraz podchodzi do mnie jak do jeża ;)

na pytanie dlaczego zadzwonił,znowu pojawiasię

Papież - 2 puchary - 8 pucharów jak dla mnie to takie pójście inną drogą do celu

Napisano

9 Bulaw to jaki rogi napisala, siedzenie i czekanie, "co zrobi ta druga strona", Papiez ma swoje zasady i ich nie zburzy. Wiec pojawiasz sie ty z wiadomoscia, jako ta Krolowa Bulaw, pelna inicjatywy.

Podsum (HB) to XIV Umiarkowanie i V Papiez, czyli jak najbardziej karta zgody i porozumienia, a co za tym idzie, poglebienia relacji.

Zadzwonil, bo Twoj sms go zlamal w tym Papiezu i otworzyl. Tesknil za Toba i nie wytrzymal. :) Podsum (HB) to XV Diabel i VI Kochankowie. Postanowil sie przelamac i dac dojsc do glosu swojemu serduchu, ktore jednak zadzwonic chcialo. :D

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

agaMAJ napominam na przestrzeganie regulaminu i stosowanie zapytań, które dałoby się zweryfikować.

Gość gość5
Napisano
;) on mi w Papieżu często wychodzi, w kwestii nastawienia do mnie,

9buław to chyba ten fakt, że dałam mu popalić, o czym w ogóle dowiedziałam się nie dawno, teraz podchodzi do mnie jak do jeża ;)

na pytanie dlaczego zadzwonił,znowu pojawiasię

Papież - 2 puchary - 8 pucharów jak dla mnie to takie pójście inną drogą do celu

probuje na nowo nawiazac "przyjacielskie" stosunki/ relacje :)

Gość gość5
Napisano
agaMAJ napominam na przestrzeganie regulaminu i stosowanie zapytań, które dałoby się zweryfikować.

Daff- przeciez wystarczy, że go zapyta dlaczego zadzwonił skoro sie boi :) i juz weryfikacja gotowa :)

Gość Daffne
Napisano
Daff- przeciez wystarczy, że go zapyta dlaczego zadzwonił skoro sie boi :) i juz weryfikacja gotowa :)

byłoby super ^^ :D

Napisano

hehe kiedyś zapytam ;) na pewno, bo nie byłabym sobą, jakbym nie zapytała ;)