agaMAJ Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 9 Buław Kapłan Królowa Buław hehe ostrożnie, sceptycznie (heh wie,że ja raz jestem słodka, a później wszystko niszcze) ale ogólnie poczuł że jest między nami nić porozumienia i chyba było to dla niego miłe Cytuj
Gość gość5 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 powiedziałabym- "hehe- przyszła koza do woza...." jakos w ten desen- Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 heh chyba trochę lepiej, bo zadzwonił Cytuj
Gość gość5 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 no tak mialam skojarzenie- bo papiez (w ktorym on wg mnie wyszedł ) sam z siebie.... raczej by nie napisał -bynajmniej w tym momencie- siedzial i czekał- 9 buław- to tez takie oczekiwanie ( na moich kartacj (Ludy Lescot) siedzi laska pod płotem, kawałek dalej skrada sie pies/wilk- ona siedzi i czeka i nie wie czy zaatakuje czy nie- ma czym sie broinic le sie nie rusza...., a Queen buław- na zasadzie "o! podziałała (odezwała się)" - tylko widzisz ile tu trzeba bylo pisac a tam .... :) najwazniejsze, że zadzwonił stad takie skojarzenie Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 on mi w Papieżu często wychodzi, w kwestii nastawienia do mnie, 9buław to chyba ten fakt, że dałam mu popalić, o czym w ogóle dowiedziałam się nie dawno, teraz podchodzi do mnie jak do jeża na pytanie dlaczego zadzwonił,znowu pojawiasię Papież - 2 puchary - 8 pucharów jak dla mnie to takie pójście inną drogą do celu Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 9 Bulaw to jaki rogi napisala, siedzenie i czekanie, "co zrobi ta druga strona", Papiez ma swoje zasady i ich nie zburzy. Wiec pojawiasz sie ty z wiadomoscia, jako ta Krolowa Bulaw, pelna inicjatywy. Podsum (HB) to XIV Umiarkowanie i V Papiez, czyli jak najbardziej karta zgody i porozumienia, a co za tym idzie, poglebienia relacji. Zadzwonil, bo Twoj sms go zlamal w tym Papiezu i otworzyl. Tesknil za Toba i nie wytrzymal. Podsum (HB) to XV Diabel i VI Kochankowie. Postanowil sie przelamac i dac dojsc do glosu swojemu serduchu, ktore jednak zadzwonic chcialo. 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 agaMAJ napominam na przestrzeganie regulaminu i stosowanie zapytań, które dałoby się zweryfikować. Cytuj
Gość gość5 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 on mi w Papieżu często wychodzi, w kwestii nastawienia do mnie, 9buław to chyba ten fakt, że dałam mu popalić, o czym w ogóle dowiedziałam się nie dawno, teraz podchodzi do mnie jak do jeża na pytanie dlaczego zadzwonił,znowu pojawiasię Papież - 2 puchary - 8 pucharów jak dla mnie to takie pójście inną drogą do celu probuje na nowo nawiazac "przyjacielskie" stosunki/ relacje Cytuj
Gość gość5 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 agaMAJ napominam na przestrzeganie regulaminu i stosowanie zapytań, które dałoby się zweryfikować. Daff- przeciez wystarczy, że go zapyta dlaczego zadzwonił skoro sie boi i juz weryfikacja gotowa Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Daff- przeciez wystarczy, że go zapyta dlaczego zadzwonił skoro sie boi i juz weryfikacja gotowa byłoby super ^^ Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 hehe kiedyś zapytam na pewno, bo nie byłabym sobą, jakbym nie zapytała Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi