Skocz do zawartości

za Sacralką :) cudo :))

anais_33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Moje cialo. - as buław

jest piękne, mocne, pełne ernergii

2. Moj umysl. - as monet

pracowity z potencjałem , zdrowy działa w pełnej harmonii

3. Moja dusza. - królowa monet

stara , solidna , ciepła

4. Co wzmacnia moje cialo. - 2 monet

równowaga

5. Co je oslabia. - kapłanka

niejasności

6. Co wzmacnia moj umysl. - as kielichów

miłość, harmonia

7. Co go oslabia. - cesarzowa

niezgoda, niesnaski

8. Co wzmacnia maja dusze. - 5 buław

dostatek , jasne reguły gry

9. Co ja oslabia. - 9 buław

zmartwienia, niejasności

Napisano

jest takie jakie powinno być :)

2. Moj umysl. - as monet

pełen pomysłów i potencjału

opanowana, praktyczna...

zmiany... może zróżnicowane pożywienie...

może coś ze sprawami kobiecymi

tzw. 'pozytywne' emocje. Ciepło dawane i otrzymywane...

gdy musisz coś postanowić, zadecydować

wygrane walki

czekanie nie wiadomo na co... niejasności

Napisano

Swoje cialo postrzegasz jako cos, co mozna ciagle upiekszac i o nie dbac. Jest pelne energii i daje Ci satysfakcje.

Twoj umysl jest pelen pomyslow. Jest zrodlem Twojego zadowolenia i spelniania.

Twoja dusza jest pelna ciepla i powagi, taka ktora i da oparcie i przytuli.

Twoje cialo wzmacnia roznorodnosc i ciagle zmiany. Nie lubi ono, gdy w zyciu wszystko ciagle idzie tak samo. Ciagle musi sie cos dziac, musi byc roznorodnosc. Kazdy dzien musi byc inny, musi go wypelniac cos innego.

Co jes oslabia. Tak, to moze byc cos zwiazanego ze sprawami kobiecymi. Tez tak to odbieram.

Twoj umysl wzmacnia wszystko to, co go rowniez uszczesliwia.

Co go oslabia. Nadmierne otaczanie opieka innych, roztaczanie nad nimi parasola ochronnego, poswiecanie sie dla nich.

Co wzmacnia Twoja dusze. Zdrowa rywalizacja.

Co ja oslabia. Nic nierobienie i pasywnosc a tazke zbyteczna ostroznosc.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

W mojej ukochanej talii ~ na tej karcie jest różdżka która świeci silnym blaskiem...dlatego uważam że masz piękne ciało...

2. Moj umysl. - as monet

Posiadasz "piękny umysł" i ciągle roziwjasz jego możliwości...to jest ~ Twoja brama wiodąca do poznania prawdy, prawdziwego kształtu świata...

Serdeczna, w harmonii z ciałem i umysłem...zgadzam się że jest to stara dusza...

Różne obowiązki, dużo pracy, ruchu...a może i jakieś ćwiczenia które wykonujesz sumiennie ?

Zgadzam się z Dziewczynami, mogą to być sprawy kobiece, ale ~ czy Ty oby nie masz problemów z nerkami ? (oby nie)...

Miłość, radosne uczucia ~ czy to romans, spełnione pragnienia, czy też duchowe przebudzenie etc...

Troska o wszystko, co żyje...niespełnione pragnienia, np. bycia mamą ?...

"Stykanie" się z ludźmi o odmiennych potrzebach, poglądach, pragnieniach...umiejętność podejmowania decyzji...gdy wlaczysz o coś i masz pewność że to "coś" jest tego warte ~ to też wzmacnia Twoją duszę...

Czasem po prostu zwątpienie, zmęczenie (nie wyczerpanie), gdy myślisz że już nic więcej nie da się zrobić...

Napisano

Co je oslabia moje ciało - kapłanka

wydaje mi sie że karta na tym miejscu - kapłanka własnie nie odkryła swojej tajemnicy i by sie zgadzało ....

mój przypadek jest bardzo ciekawy :) jak choruje a niestety zdarza mi sie to ... ciągle coś ... zawsze ciężko to zdiagnozować ,,, dopiero po jakimś czasie wychodzi a to to ...... zawsze tak miałam od dziecka .... lekarzom bardzo ciężko postawić jest diagnozę ... po czym po pewnym czasie dopiero wychodzi a to to.... albo wynik diagnozy zaskakuje... a kobiece sprawy - mam bardzo bolesne miesiączki ...przyczyna brak (?)

• Maestro
Napisano

zgrabna, sexy, pełna energii

2. Moj umysl. - as monet

jesteś wytrwała i wartościowa

mądra, stateczna, pełna róznych wartości

myślę, że ćwiczenia fizyczne, jazda na rowerze

wydatkowanie energii na karty:))), ciągła niepewność

miłość, harmonia - zgadzam się

chyba stawianie spraw na ostrzu noża

praca nad sobą, energia

ranienie, dystansowanie się kogoś od Ciebie

• Lubię to! 1
Napisano

Niewatpliwie masz sie czym pochwalic, masz cialo jak smukla brzoza;)

Popracuj nad elastycznoscia, troche ruchu nie zaszkodzi.

Inne mysli: As bulaw to taki slomiany ogien, mozesz sie latwo meczyc albo szybko, albo zniechecac,

przydalaby sie motywacja. To tez karta potencjalu - moze byc lepiej, kiedy umiejetnie wykorzystasz swoje warunki,

ale tez gorzej - kiedy spoczniesz na laurach.

Masz zapewne szybka przemiane materii, inne Ci pewnie zazdroszcza...

2. Moj umysl. - as monet

Tak samo jak wyzej, tylko dotyczy umyslu.

Jestes lotna, bystra, ale... mozesz za bardzo czepiac sie szczegolow, byc upierdliwa ;)

hehe

Jestes pragmatyczna, i jak przypuszczam - jestes raczej osoba o zainteresowaniach scislych.

Tak, odpowiada ksiezycowi. Kobieca, prastara, potezna dusza.

Mocno zaakcentowana kobiecosc, matczynosc, madrosc kobiet (mozliwe ze masz jakies wiedzmie dziedzictwo).

Przyszlo mi do glowy, ze w Twojej rodzinie kobiety mialy wiecej do gadania, i jest to dominujaca plec w rodzinie.

I ze masz przodkinie zajmujace sie ezoteryka.

Ale tez zmiennosc diety, taka zrownowazona. 2 monet to zmiany ale sharmonizowane, chociaz przeciwstawne.

Moze to tez byc kuracja tabletkowa, witaminy, albo hormony ktore wzajemnie sie znosza (estrogen i progesteron np).

Kaplanka to tajemnica. Jest mozliwosc ze karty nie chca powiedziec, kierujac sie Twoim dobrem,

ale moze tez dotyczyc schorzenia ktore jest niejako ukryte przed innymi, niedostrzegalne,

nie majace wplywu na wyglad czy zycie. Moze to byc cukrzyca, wzw itp.

Zaburzenia hormonalne (patrz 2 monet) nie dajace jednak wiekszych objawow, jedynie gorsze samopoczucie.

Zakochanie :D Ale to chyba na kazdego tak dziala,

fajna karta;) tylko pytanie jak to wyglada w praktyce.

Milosc, przyjazn, wsparcie innych osob (w tym tez tej NAJWAZNIEJSZEJ) jest dla Ciebie jak woda i tlen.

Hmmm.. obawy zwiazane z macierzynstwem? Mozliwe, ze kompleksy zwiazane z poczuciem swojej wartosci, swojej kobiecosci,

posluchaj sobie Kayah - Supermenka, to Ci przejdzie;)

a tak powaznie - pokochaj to czego nie mozesz zmienic, to moze byc najpiekniejsza czesc Twojego istnienia, jaką masz.

Chodzi mi o to, że zacytuje tu pewnego nauczyciela ze szkoly, który mówił do uczennicy te słowa:

"teraz moze czegos nie akceptujesz czegos w swoim wygladzie czy charakterze, nienawidzisz, chcesz to zmienic i pozbyc sie tego.

Ale moze przyjsc czas, ze bedzie ktos - kto pokocha akurat wlasnie TĄ część, dzięki której jesteś wyjątkowa"

Wysilek. Okreslanie swoich potrzeb na biezaco i konfrontowanie ich z rzeczywistoscia (negacja albo realizacja - Twój wybór).

Zamartwianie się, lęki, obawy.

Napisano

2. Moj umysl. - as monet

Tak samo jak wyzej, tylko dotyczy umyslu.

Jestes lotna, bystra, ale... mozesz za bardzo czepiac sie szczegolow, byc upierdliwa ;)

hehe

Jestes pragmatyczna, i jak przypuszczam - jestes raczej osoba o zainteresowaniach scislych.

oj tak jestem po ekonomii ale od 3 lat maluję i ten talent mnie zaskoczył :)) ojj upierdliwa jestem bardzo ale pracuję nad tym ....czepiam sie szczegółów i tak jest ze wszystkim co robię nie tylko w stosunku do innych ale przede wszystkim do siebie .... za nim skończę obraz już 100 osób powie to już skończone a ja nie ... jaki koniec tutaj widzę to i to nie tak :hahahaha:

Napisano

czy takie piękne to nie wiem :P a tak poważnie to as czyli duzo pracy do zrobienia

2. Moj umysl. - as monet

coś w nim się rodzi sa zalażki

zbyt praktyczna za duzo wymagasz od niej

równowaga - dokładnie

jak nie mozesz je okazywać

romantyzm ale i możliwość wygadania się komuś

zbytnia dbałość o szczegóły

jak się dzieje, jak jest pęd.

brak relacji z osobami na których ci zależy

masz duuużo asów a asy to początek zalążek one mowią o impulsie ale potem się pokazują właśnie zastoje i to osłabia i ciało i umysł