Veroniczka Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Ogólny rozkład na grudzień. Uczucia: Król Mieczy, 2 Miecze, Głupiec -> Sprawiedliwość Mam dziwne wrażenie, że jakiś facet się na mnie wkurzy że go olewam i nie zwracam na niego kompletnie uwagi. Może mi z tego powodu robić małe "zadymy" pewnie próbował będzie dalej.. może w końcu odpuści? Przyjaźnie: Kochankowie, 3 Denary, Królowa Buław -> Świat Tutaj widzę będę miała dużo okazji, do spotkań ze znajomymi - praktycznie albo będę gdzieś jeździć kogoś odwiedzać albo ktoś mnie, ale ruch niemiłosierny tu widać, miłe i sympatyczne spotkania przyjacielskie się szykują Praca/finanse: 8 Pucharów, 8 Denarów, Rycerz Pucharów Możliwe że kasy trochę wydam.. po za tym może w końcu znajdę jakąś pracę? Bo w tej chwili krucho.. Nieoczekiwane: 7 Mieczy, Słońce, 5 Pucharów -> Słońce Ktoś chyba mnie okłamie w tym miesiącu - może dla tej osoby będzie to satysfakcja a dla mnie przykrość - ale chyba wyjdzie to na dobre? No kurcze nie wiem, podstępne te karty. Ogólna atmosfera miesiąca: As Denarów, Rycerz Pucharów, Mag -> Cesarzowa Bardzo fajnie, pieniążki będą, zdrowie będzie dopisywać.. może będę sobie już jakieś postanowienia noworoczne robiła.. Cytuj
Aga 22 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Ogólny rozkład na grudzień. Uczucia: Król Mieczy, 2 Miecze, Głupiec -> Sprawiedliwość ojj pan może mieć różne pomysły powodujące konflikty, będzie między Wami blokada i zamieszanie w końcu oboje spojrzycie obiektywnie dojdzie do stabilizacji Przyjaźnie: Kochankowie, 3 Denary, Królowa Buław -> Świat będziesz dokonywać wyboru spotkania widać ktoś Ciebie zaprosi i pojedziesz w odwiedziny Praca/finanse: 8 Pucharów, 8 Denarów, Rycerz Pucharów Tutaj pokazuje się praca ale ciężka będziesz mieć wątpliwości poradzisz się bliskiego mężczyzny widać jego wsparcie Nieoczekiwane: 7 Mieczy, Słońce, 5 Pucharów -> Słońce Ktoś nie powie prawdy dowiesz się o tym i będziesz rozczarowana że kłamie ale sytuacja się wyjaśni dojdziecie do porozumienia Ogólna atmosfera miesiąca: As Denarów, Rycerz Pucharów, Mag -> Cesarzowa Rodzinnie, romantycznie, pewnie będziesz szykować się na sylwestra i przywitanie Nowego Roku, może jakiś pan zrobi miłą niespodziankę, będziesz błyszczeć.:icon_smile2: 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 Aga 22 , dziękuje za interpretację Cytuj
Selenit666 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Uczucia: Król Mieczy, 2 Miecze, Głupiec -> Sprawiedliwość jezeli liczysz na jakis ruch ze strony pewnego pana to on nic nie zrobi i zdania tez nie zmieni. Jezeli to przyszłość to po prostu koleś pojdzie swoja drogą Przyjaźnie: Kochankowie, 3 Denary, Królowa Buław -> Świat Tu spotkania na plotkach z koleżanką Praca/finanse: 8 Pucharów, 8 Denarów, Rycerz Pucharów ojj połyniesz z tą kasa w grudniu Nieoczekiwane: 7 Mieczy, Słońce, 5 Pucharów -> Słońce uwazaj przez jakies oszustwo mozliwe bedzie rostanie i to z kims po kim sie nie spodziewasz, ze moze zniknąć z Twojego życia Ogólna atmosfera miesiąca: As Denarów, Rycerz Pucharów, Mag -> ktoś ci złoży życzenia jakiś pan z przeszlosci (dlaczego dwa razy r pucharów??) 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 Selenit666 - dzięki ;* Rycerz Pucharów dwa razy.. bo z netka karty wzięłam Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Ogólny rozkład na grudzień. Uczucia: Król Mieczy, 2 Miecze, Głupiec -> Sprawiedliwość "może w końcu odpuści?" ~ tak, uważam że odpuści... Przyjaźnie: Kochankowie, 3 Denary, Królowa Buław -> Świat Mam wrażenie że podejmiesz jakąś decyzję i zaangażujesz się w sprawę związaną z kobietą ~ może to być związane z wyjazdem... Praca/finanse: 8 Pucharów, 8 Denarów, Rycerz Pucharów Pracy nadal będziesz szukać...i wiesz co, 8 Denarów naprawdę może wskazywać na to że się coś pojawi na horyzoncie, że coś znajdziesz dzięki swej wytrwalości w dążeniu do celu...tylko przy Ryc. Pucharów nie bardzo stawiałabym na pracę stałą... Nieoczekiwane: 7 Mieczy, Słońce, 5 Pucharów -> Słońce Ktoś kto jest dla Ciebie ważny zawiedzie Cię nieoczekiwanie...poczujesz się oszukana... Ogólna atmosfera miesiąca: As Denarów, Rycerz Pucharów, Mag -> Cesarzowa Pojawi się jakaś szansa/okazja, i jeśli tylko użyjesz swych możliwości i energii, to wynik bardzo Cię usatysfakcjonuje...to będzie miało duży wplyw na to że ten miesiąc upłynie Ci w radosnej atmosferze... Cytuj
Veroniczka Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 MyStErIoUs_WoMaN dzięki kochana <3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi