Skocz do zawartości

Bylo...jest...bedzie?

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Znajomosc z TA

Przeszłość znajomości 4 miecze - byl okres zbierania sie do kupy...trzymania sie na uboczu

Teraźniejszość 8 kielichow - porzucenie przeszlosci zeby ruszyc w kierunu idealow...bo z bolem serca trzeba rzecz ze czarno tu jest i juz brak perspektyw

Jak chce pytajacy 4denary-smierc-3bulawy=sprwka - jakos nie moge pogodzic sie z przeszlosc, trzymanie tego co bylo przy sobie i pragnienie odmiany zlego losu?

Jak chce ona krol bulaw-6bulaw-krol kielichow=ksiezyc - a ona chce podziw, zebym zabiegal jak desperatooos ;p

Przyszłość znajomości krolowa denarow-2denary-6kielichow=kaplanka - a bedzie ona, zastanawiala sie co i jak i hmmm tkwila w spomnieniach tak jak ja?

Reasumujac juz tu szalu nie bedzie...

Dosc dlugo nie bylem aktywny na ezo bo co jak co, ona wywarla duzy wplyw na mnie... I dzieki niej sie zmienilem i teraz bardzie poswiecam sie sobie i inwestuje w samorozowoj :)

Edytowane przez Arshi
Napisano

to bylo 4 miecze - no każdy swojego tyłka pilnował, było jakby takie zawieszenie tej znajomości, "przemyślenia" co robić - a czego nie robić, i czy warto czy nie warto..

to jest 8 kielichow - nio, nie ma co zbierać tych kielichów - więc tak jak mówisz, w swoją stronę trzeba iść i się nie obracać.. pomimo tego że nadal to po głowie chodzi..

jak chce pytajacy 4denary-smierc-3bulawy=sprwka - ty byś chciał żeby było po Twojemu, żeby było inaczej, lepiej i lżej.. żeby się po prostu zmieniło to wszystko...

jak chce ona krol bulaw-6bulaw-krol kielichow=ksiezyc - pragnie żebyś się z nią kontaktował, żebyś zabiegał no żeby był szał.. a szału nie będzie chyba że w jej głowie :)

tak bedzie krolowa denarow-2denary-6kielichow=kaplanka - wydaje mi się że będzie powrót do relacji, oczywiście nie z nią tylko z jakąś inną dziewczyną - która też była Ci jakiś czas temu "bliska" :)

Napisano

W 4 Mieczasz widac, ze sie od siebie odseparowaliscie. Ona, bo nie wiedziala, czego tak naprawde chce, Ty bo no wiadomo, uczucia byly i brak reakcji z jej strony, jakiejs sensownej.

Co jest w tej chwli taki stan, w ktorym niby nic nie staloby na przeszkodzie, zebyscie byli razem a cokolwiek ktorekolwiek by nie zrobilo, sprawa stoi w martwym punkcie i nie posuwa sie za grosz do przodu.

Czego Ty chcesz to, aby ten zastoj, ktory jest sie zakonczyl i abys mogl wreszcie dostac zaplate za te cale Twoje wysilki. Niewazne, czy jutro, ale chcialbys miec pewnosc, ze sie oplaca i ze mozesz na cos liczyc.

Ona by chciala, zebys Ty sie wykazal, zebys zaczal dzialac, uwodzic ja, pokazywac, ze zalezy Ci na niej. Zebys dopuscil do glosu serce.

W 6 Kielichach jest tez cieplo i bliskosc, nawet cieplo domowe, nie tylko wspomnienia. 2 Monety to nie tylko wahania i wyboru a takze konkretne zmiany. Tak, jakby obecna sytuacja, gdzie decydujacy glos ma ona i gdzie to ona decyduje itd. miala sie zmienic wlasnie na to cieplo miedzy Wami.

Podsum HB to VIII Sprawiedliwosc. Uczciwosc wzgldem siebie nawzajmem, ale takze wobec siebie samych. Rozwaga.

Podsum calego rozkladu (HB) to X Kolo Fortuny i I Mag. Obserwowac sytucja, co bedzie sie dzialo i dzialac gdy nadarzy sie ku temu stosowan okazja...

Gość gość5
Napisano

Znajomosc z TA

Przeszłość znajomości 4 miecze - izolacja, potrzeba odpoczunku od nadmiaru emocji

Teraźniejszość 8 kielichow - probujesz na nowo zbudowac swoj swiat

Jak chce pytajacy 4denary-smierc-3bulawy=sprwka - chciałbys zakonczyc etap zamkniecia i szukasz kontaktow- z nia lub innymi, ktore pomogą zapomnieć...

Jak chce ona krol bulaw-6bulaw-krol kielichow=ksiezyc - no tu mam problem -bo albo krecic na dwa fronty albo żeebys zdecydowanie "uderzył"...do niej ale dziwnie to wyglada- jakby z chciała wybierac i przebierać.......

Przyszłość znajomości krolowa denarow-2denary-6kielichow=kaplanka - byc moze, sytuacja ulegnie uzdrowieniu i bedzie jak kiedys .......

Reasumujac juz tu szalu nie bedzie...

Dosc dlugo nie bylem aktywny na ezo bo co jak co, ona wywarla duzy wplyw na mnie... I dzieki niej sie zmienilem i teraz bardzie poswiecam sie sobie i inwestuje w samorozowoj :)

Napisano

W 6 Kielichach jest tez cieplo i bliskosc, nawet cieplo domowe, nie tylko wspomnienia. 2 Monety to nie tylko wahania i wyboru a takze konkretne zmiany. Tak, jakby obecna sytuacja, gdzie decydujacy glos ma ona i gdzie to ona decyduje itd. miala sie zmienic wlasnie na to cieplo miedzy Wami.

Podsum HB to VIII Sprawiedliwosc. Uczciwosc wzgldem siebie nawzajmem, ale takze wobec siebie samych. Rozwaga.

Podsum calego rozkladu (HB) to X Kolo Fortuny i I Mag. Obserwowac sytucja, co bedzie sie dzialo i dzialac gdy nadarzy sie ku temu stosowan okazja...

Sacrallku mi akurat 2denarow przewaznie ukazuje, mocna nerwowke podczas ktorej sie popada w skrajnosci... Raz jeden denar u gory raz drugi... Hmm a z 6kieli jakos nie mam wiekszych doswiadczen tylko przeszlosc...ktora raz po raz odzywa nie istnieje wciaz tylko powraca na chwilke...

wydaje mi się że będzie powrót do relacji, oczywiście nie z nią tylko z jakąś inną dziewczyną - która też była Ci jakiś czas temu "bliska" :)

Ciekawe, hmm jakis czas temu bliska;) Moze antyczna hehe bo nie trafila sie jakas inna ktora az by takie pietno na mnie odcisla ;P

Napisano

Przyszłość znajomości krolowa denarow-2denary-6kielichow=kaplanka - byc moze, sytuacja ulegnie uzdrowieniu i bedzie jak kiedys .......

Rogus nie bedzie jak kiedys juz nigdy, tylko bede taki jak przed tem nim poznalem TA

Gość Iwka78
Napisano

Przeszłość znajomości 4 miecze - rozstanie, izolacja

Teraźniejszość 8 kielichow - no jeszcze nie pogodziłeś się z przeszłością, nosisz dużo żalu i bólu....

Jak chce pytajacy 4denary-smierc-3bulawy=sprwka - chciałbyś pozostawić żal za sobą, pozostawić ból i rozczarowanie, chciałbyś przejść transformację i wyjść do ludzi, wyjść na zewnątrz, poznać kogoś...

Jak chce ona krol bulaw-6bulaw-krol kielichow=ksiezyc - chciałaby być twoją przyjaciółką, ale taką, którą jeszcze się adoruje i śpiewa serenady...

Przyszłość znajomości krolowa denarow-2denary-6kielichow=kaplanka - nie wiem, czy tu jest ona... ale jeżeli to ona, to moim zdaniem będziesz się wahał nad odnowieniem znajomości i pokierujesz się swoją intuicją, a czy ona wskaże bycie razem... tego nie wiem...

Gość Iwka78
Napisano

Rogus nie bedzie jak kiedys juz nigdy, tylko bede taki jak przed tem nim poznalem TA

nigdy nie da się być takim jak przedtem...

nie da się wejść dwa razy do tej samej rzeki....

jesteś bogatszy o doświadczenia... nie marnuj tego na rozpamiętywanie... teraz wiesz, co i jak powinno wyglądać w związku...

Napisano

nigdy nie da się być takim jak przedtem...

nie da się wejść dwa razy do tej samej rzeki....

jesteś bogatszy o doświadczenia... nie marnuj tego na rozpamiętywanie... teraz wiesz, co i jak powinno wyglądać w związku...

Tak, dokladnie. Jest takie powiedzenie dosc czesto powtarzane o niewchodzeniu dwa razy do tej samej rzeki. Ale Iwus pieknie to ujela. Seung Sahn opowiadal w Kompasie Zen o tym, jak to jest, ze gdy idziesz droga przy rzece w jednym kierunku to ma ona taka i taka wode, ale gdy np. za godzine juz wracasz to nie jest to ta sama rzeka. Jej wody sa juz inne. Tamte odplynely w kierunku morza (oceanu) a tu przyplynely nowe, swieze, prosto ze zrodla.

Tak samo my... ciagle sie zmieniamy i nawet nie z roku na rok a z godziny na godzine. Idzie spac inna osoba, wstaje rano inna osoba itd. Podlegamy ciaglym zmianom. To tak na marginesie.

Wiec nic NIGDY nie moze byc takie samo. Nawet udany zwiazek ciagle jest inny.

Napisano
Przeszłość znajomości 4 miecze - rozstanie, izolacja

Teraźniejszość 8 kielichow - no jeszcze nie pogodziłeś się z przeszłością, nosisz dużo żalu i bólu....

Jak chce pytajacy 4denary-smierc-3bulawy=sprwka - chciałbyś pozostawić żal za sobą, pozostawić ból i rozczarowanie, chciałbyś przejść transformację i wyjść do ludzi, wyjść na zewnątrz, poznać kogoś...

Jak chce ona krol bulaw-6bulaw-krol kielichow=ksiezyc - chciałaby być twoją przyjaciółką, ale taką, którą jeszcze się adoruje i śpiewa serenady...

Przyszłość znajomości krolowa denarow-2denary-6kielichow=kaplanka - nie wiem, czy tu jest ona... ale jeżeli to ona, to moim zdaniem będziesz się wahał nad odnowieniem znajomości i pokierujesz się swoją intuicją, a czy ona wskaże bycie razem... tego nie wiem...

tak ona zawsze w denarowce wychodzi, a poki co nie mam co sie wahac bo nic sie nie dzieje...i nie mam dylematow

Napisano

Przeszłosc-- czas rekonwalescencji swojej duszy.. Wyciszenie,pewne decyzje pozostawione w czasie..na póżniejszy okres..

Terażniejszość- to walkower. Odejscie bez walki,poczucie bezsilności,ale jednoczesnie gotowość do zmian we własnym zyciu,mimo wszystko,zmiana sytuacji.

Pytający chce(czyli ty) zobaczyć zmiane,chce dostać coś dla siebie od drugiej osoby a jesli tego nie możedostać- zajmuje się czymś innym myśląć ,zę to wyswobodzi bo z opresji i zmieni podejscie do sytuacji. Zajmuje czas innymi rzeczami które dają lepsze spojrzenie na to co nadchodzi badz moze nadejsc do jego zycia. W podsumowanie masz sprawiedliwość któda nadmienia,że każdy twój zasiany plon-zbierzesz. Dobry uczynek zostanie nagrodzony,zły-zgańbiony.

A ona trzyma sie twardo swojej podjetej szybkiej lecz twardej decyzji(Król Buław) nadal tą decyzje podtrzymuje na powierzchni waszej relacji(6 buław) one dotyczą Ciebie i twoich uczuć względem niej(Król Kielichów) w podsumowaniu masz Księżyc-który sugeruje skryte pragnienia badz czasem snucie fantazji i marzeń.. wiec moze gdzies tak skrycie zacznie sie zastanawiać nad pewnymi uczuciami?

Przyszłość relacji-Ona jako Królowa Denarów--tutaj widać jej myślenie,niezdecydowanie,podwójne działanie w 2 denarów,nie do końca skonkretyzowane bo byc moze pojawi się ktoś inny z przeszłości,inna kobieta. W podsumowaniu Kapłanka,wiec zdaj się na swoją intuicje.

Gość gość5
Napisano

Arshi- kazdy sie zmienia- czy tego chce czy nie.... a zawody miłosne najwieksze pietno odciskaja....... głowa do góry- mi tez sie po kazdym takim niespelnionym uczuciu wydawało, że juz nigdy..... no! i moje motto mi sie przypomniało "nigdy nie mów nigdy..." :)

tak naprawde to nikt nie wie co mu los przyniesie....

Napisano

Rogus hmm jak by to powiedziec, traktuje ja jak zkonczony etap... Jak znow nasza znajomosc bedzie zywa jesli to nie bedzie moja koleznka/przyjaciolka tylko zacznie sie od 0 lecz z moim nastawienie zeby podbic jak do nowo poznanej laski a nie do znajomej z obawa ze popsuje wszystkie relacje do okola...

Napisano

Ktos moze chce sie wypowiedziec? ;)

Z nieznanych przyczyn jest podobno zla na mnie, nie chce mnie widziec oraz nie chce slyszec o mnie... Znajomi sa zdziwieni lekko :lol:

yy a to ja dostalem czarna polewke wiec, mi wypadalo by sie tak zachowywac :D

Napisano

puszcza klasycznego focha i patrzy, czy zareagujesz

ona jest niedojrzala emocjonalnie - to nie kobieta a dziecko, chyba lepiej daj sobie na luz...

Napisano

Dlatego jak mi to mowili zachowalem sie normalnie i nie drazylem tematu... bo zapewne odbiloby sie echem

Napisano

Przeszłość znajomości 4 miecze - Izolacja. Zero kontaktu z jednej i z drugiej strony. I myślę też, że oboje dużo o tym myśleliście - Ty w każdym razie na pewno, bo jak sam piszesz to dla Ciebie bardzo ważna kobieta w życiu.

Teraźniejszość 8 kielichow - Obecnie chyba jesteś sam i zastanawiasz się nad tym aby ruszyć do przodu - zapomnieć chociaż nie jest łatwo. Ona często powraca w Twoich myślach, wspomnieniach.

Jak chce pytajacy 4denary-smierc-3bulawy=sprwka - Chcesz aby ten zastój między Wami został zburzony. Ja bym ta Śmierć w środku odczytała jako zmianę 4 Denarów - "nic się nie dzieje" na 3 Buław - "coś się dzieje". Ty wyczekujesz jej powrotu, chciałbyś aby do Ciebie wróciła, ale myślę, że sam dobrze o tym wiesz.

Jak chce ona krol bulaw-6bulaw-krol kielichow=ksiezyc - Ona chyba chce właśnie czuć, że o Nią zabiegasz, ze Ci na niej zależy, ze jest bardzo ważna, wręcz najważniejsza - taka troszkę egoistka. I chyba jest strasznie emocjonalna - i raczej pierwsza nie zadziała, nie odezwie się, więc tak na prawdę wszystko pozostaje w Twoich rękach. Bo wydaje mi się, że chce aby coś się działo między wami, ale jest na tyle uparta, i gdyby nawet tęskniła za Tobą baaaardzo nigdy pierwsza nie napisze.

Przyszłość znajomości krolowa denarow-2denary-6kielichow=kaplanka - Wiesz co Ci powiem, jeśli zechcesz to jest bardzo możliwy powrót do relacji, ale będziesz tak na prawdę długo się nad tym zastanawiał. Dużo zależy od Ciebie... Jednak uchylałabym się ku temu, ze Ty będziesz chciał, zdecydujesz się aby powrócić do relacji.

Gość Daffne
Napisano

Znajomość z TA

Przeszłość znajomości 4 miecze

- w przeszłości było oddalenie emocjonalne...każde z Was się odgrodziło od siebie i odpoczywało w bezpiecznym miejscu, gdzie może dokonać wewnętrznej odnowy albo przeczekać niekorzystny czas.

Teraźniejszość 8 kielichow

- aktualnie emocje jeszcze w Was są...pojawiają się myśli o tym co było miłe, dobre, ale i nachodzą mysli...że to może nie mieć sensu? :mysli:

Jak chce pytajacy 4denary-smierc-3bulawy=sprwka

- pytające pragnie zrzucić ograniczenia, dystans jaki się utworzył między obojgiem. Chce zmian aktualnej sytuacji.

Jak chce ona krol bulaw-6bulaw-krol kielichow=ksiezyc

- Ona wyczekuje albo spodziewać się może Twojej aktywności w jej kierunku. Jakby przyzwyczaiła się, że wychodzisz z inicjatywą bo lubisz wyzwania ^^ Poza tym wie, że nie jest Tobie obojętna a i jest łasa na okazywanie ciepła, adorację :)) Nie ma jednak bliżej określonych zamiarów względem Ciebie. Prędzej poflitrować, poczarować się wzajemnie, a potem się wg niej zobaczy jak będzie w praniu. Nie sięga ona w planach tak daleko jesli o Was chodzi.

Przyszłość znajomości krolowa denarow-2denary-6kielichow=kaplanka

- na przyszłość może być koleżeństwo...i najprawdopodobniej odnowią się wspomnienia dobrych chwil jakie między Wami były:))

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Była możliwość odnowienia znajomości lecz stwierdziłem ,że w pół środki nie będę się bawił :)

Choć wiele razy rozmyślałem nad tym i rozważałem to w 2denarach, ale miejsce przeszłości jest we wspomnieniach (6kielichów) bez możliwości powrotu.