miniaturka26 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Pamiętam tylko ten moment z całego snu. Weszłam do łazienki ( w nie moim mieszkaniu, było to wymyślone mieszkanie, nigdy w takim nie byłam) z zamiarem umycia się. W tej łazience mieściły się trzy prysznice, dwa z nich były zajęte, jeden z prawej strony przez jakiegoś chłopaka ( również mi nie znany, nie widziany nigdy, wymyślony), środkowy prysznic był zajęty przez księdza ( nie pamiętam skąd wiedziałam że to był ksiądz), więc zajęłam ten po lewej stronie. Gdy zaczęłam się pod nim myć ksiądz złapał mnie za ręce i trzymał , abym nie mogła się wyrwać, ten chłopak (który wtedy taż brał prysznic gdy przyszłam) chciał mnie zgwałcić i zaczęłam głośno krzyczeć, wtedy do łazienki wbiegł mój partner ( z rzeczywistego życia) i złapał tego chłopaka i zaczął go dusić sznurkiem, ksiądz w tym czasie uciekł, gdy temu chłopak duszonemu zaczęło brakować powietrza kazałam mu go puścić, upadł na ziemię, a ja sprawdzałam czy oddycha.... I się obudziłam... Dodam że w ten dzień przed snem rozstałam się z moim partnerem z powodu tego że męczy mnie sumienie, on pracuje po 12 godzin dziennie (nie mamy czasu dla siebie), a ja siedzę całymi dniami sama w domu, bo nasze dziecko choruje na oskrzela. Spaliśmy w tą noc razem w łóżku i chwilę przed zaśnięciem powiedziałam mu że i tak go kocham.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluebell Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Witaj Mini! Jednoznaczne przesłanie snu jest takie, że kochasz tego faceta i dobrze o tym wiesz. To, ze postąpiłaś jak postąpiłaś / mowa o decyzji o rozstaniu się/, jest "gwałtem" na samej sobie, bo zrobiłaś to wbrew swojemu uczuciu, sobie, i teraz się męczysz. Wyczuwam, że jest między wami silna więź emocjonalna i duchowa, moze nawet przyznaczeniem jest bycie ze sobą, moze to byc związek karmiczny gdzie macie coś do przepracowania z poprzednich wydarzeń/relacji/wcieleń/. (Podaj mi na priva daty ur. i odpowiem na temat karmicznosci waszej relacji.) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts