Veroniczka Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Co X na obecną chwilę do mnie czuje? Rydwan, Kochankowie, Cesarz ---> Gwiazda On się czuje Panem sytuacji, jakby wszystko było w jego rękach. Rzeczywiście, liczy się ze mną - wie że jestem obecna, że poświęcam mu swoją uwagę, ale sam tak na prawdę nie wie co ma z tym robić, nie przyznaje się do tego że o mnie często myśli, i że mu tam krążę po głowie.. Jakie on ma o mnie zdanie? As Buław, 7 Denarów, 7 Buław ---> Cesarzowa Hm, uważa że jestem dość silną osobą, mającą swoje zdanie, ale też umiejącą obserwować, cierpliwą.. że trzymam się swojego zdania, ogólnie to mu się podobam. Jak on planuje się w najbliższym czasie w stosunku do mnie zachowywać? 7 Denarów, 5 Pucharów, 9 Buław ---> Słońce No nadal będzie mnie obserwował, nic ciekawego tutaj nie widać - może raczej jego obawy - tak tyle o ile będzie się zachowywał.. raczej ostrożnie.. Cytuj
Gość gość5 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Co X na obecną chwilę do mnie czuje? Rydwan, Kochankowie, Cesarz ---> Gwiazda- podobasz mu się, nawet bardzo i ma nadzieje, na kontynuacje znajomości Jakie on ma o mnie zdanie? As Buław, 7 Denarów, 7 Buław ---> Cesarzowa - energiczna, nawet bardzo i ładna dziewczyna Jak on planuje się w najbliższym czasie w stosunku do mnie zachowywać? 7 Denarów, 5 Pucharów, 9 Buław ---> Słońce - kroku do przodu nie widać, chwilowo znajomosc na takim etapie na jakim jest do tej pory Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Co X na obecną chwilę do mnie czuje? Rydwan, Kochankowie, Cesarz ---> Gwiazda Ciągnie Go do Ciebie i to barrrdzo, ale co czuje ? On tak naprawdę sam jeszcze tego nie wie, więc póki co w tym Cesarzu zachowuje "dystans"... Uważam jednak, że rodzą się w Nim uczucia do Ciebie ~ na to wskazuje mi suma - Gwiazda, bo emanuje ona ciepłem i miłością gdyż zapowiada właśnie miłość.... Jakie on ma o mnie zdanie? As Buław, 7 Denarów, 7 Buław ---> Cesarzowa Uważa że jesteś bardzo kobieca i atrakcyjna...pomysłowa, energiczna i pewna siebie... uważa ze jesteś ostrożna i niczego nie robisz na siłę... Jak on planuje się w najbliższym czasie w stosunku do mnie zachowywać? 7 Denarów, 5 Pucharów, 9 Buław ---> Słońce No, nadal tak jak do tej pory, zmian nie widać, nadal będzie ostrożny, będzie Cię obserwował z "dystansu"... Cytuj
Aga 22 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Co X na obecną chwilę do mnie czuje? Rydwan, Kochankowie, Cesarz ---> Gwiazda on jest stanowczy lubi jak wszystko jest pod jego dyktando może nie okazywać uczuć jednak zastanawia się nad poważnym zaangażowaniem w relację z Tobą Jakie on ma o mnie zdanie? As Buław, 7 Denarów, 7 Buław ---> Cesarzowa przede wszystkim piękna kobieta z klasą, energiczna wytrwała uparcie dążąca do celu. Uważa że lubisz zastanawiać się oceniać, stawiać na swoim. Jak on planuje się w najbliższym czasie w stosunku do mnie zachowywać? 7 Denarów, 5 Pucharów, 9 Buław ---> Słońce bez zmian co może Cię rozczarować będzie trwać na swojej pozycji tak aby nie stracić cię z oczu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi