anais_33 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 (edytowane) słońce krol kielichów 3 monety suma księzyc papież, świat, pustelnik cesarz, moc wisielec Pan ukrywa swoje uczucia, sam nie jest pewien, musi wszytko sobie przemyśleć i poukładać jest pewny siebie skupił się na pracy ? pomóżcie Edytowane 7 Grudnia 2012 przez anais_33 Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 a może on uważa że nic nie musi robić, bo jest dobrze? może tylko ma więcej pracy Cytuj
anais_33 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 a może on uważa że nic nie musi robić, bo jest dobrze? może tylko ma więcej pracy noo on może tak myśleć ale ja odbieram to zupełnie inaczej Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 niestety, oni rzadko zachowują się tak, jak my byśmy tego chciały Cytuj
Arshi Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 A nie sciagnelas go do ramy przyjaciela jakims tekstem? Bo wyglada jakby odczuwal pietno tego slowa... Cytuj
anais_33 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 A nie sciagnelas go do ramy przyjaciela jakims tekstem? Bo wyglada jakby odczuwal pietno tego slowa... noo przyjaciel to piękne słowo i nie wyklucza się w relacji damsko meskiej Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 No, Pan uważa że zabiegać nie trzeba bo bardzo dobrze jest...a w Tobie rodzi sie masa lęków, obaw...widać też że to On jest tą stroną "silniejszą" w relacji, a teraz zapewne zwiększył mu się zakres obowiązków w pracy... P.S. Tylko co kobiecie z tego prawda, co z tego że wedlug Niego jest dobrze, Kobieta pragnie by Mężczyzna ciągle subtelnie o Nią zabiegał, wtedy czuje się pewnie... No ale cóż, Panowie myślą zupełnie inaczej niż My...ja też uważam że co z tego że ma natłok obowiązków ~ full pracy, to nie tłumaczy milczenia, brak starań ~ no ale ja przecież też jestem kobietą... Cytuj
anais_33 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 (edytowane) jak pobudzić Pana do działania ? 2 mieczy, słońce, cesarz ->cesarzowa świat , mag, rydwan głupiec moc moc chyba z lekka sie odsunąć a to go zmotywuje genealrnie musi sam na to wpaść :26: i przejrzeć na oczy Edytowane 7 Grudnia 2012 przez anais_33 Cytuj
Arshi Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 noo przyjaciel to piękne słowo i nie wyklucza się w relacji damsko meskiej Rama przyjaciela i naduzywanie tego slowa zniecheca...po pierwszym uzyciu tego slowa odpaada 1/3 facetow nastepne 2/3 jeszcze probuje a gdy slyszy to czescie to rezygnuje bo tylko 1% bedzie chcial przyjazni Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 jak pobudzić Pana do działania ? 2 mieczy, słońce, cesarz ->cesarzowa świat , mag, rydwan głupiec moc moc chyba z lekka sie odsunąć a to go zmotywuje genealrnie musi sam na to wpaść :26: i przejrzeć na oczy Noo, też to widzę własnie tak ... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Rama przyjaciela i naduzywanie tego slowa zniecheca...po pierwszym uzyciu tego slowa odpaada 1/3 facetow nastepne 2/3 jeszcze probuje a gdy slyszy to czescie to rezygnuje bo tylko 1% bedzie chcial przyjazni No i kolejny przykład jakże odmiennego - Męskiego spojrzenia na kolejną kwestię... Dzięki Arshi ... P.S. Sorki Kochana za off-topik...:* Cytuj
anais_33 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 Rama przyjaciela i naduzywanie tego slowa zniecheca...po pierwszym uzyciu tego slowa odpaada 1/3 facetow nastepne 2/3 jeszcze probuje a gdy slyszy to czescie to rezygnuje bo tylko 1% bedzie chcial przyjazni bo faceci mają coś z tchórzofretki ... tchórzostwo taka rola ich przerasta Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2012 Maestro Napisano 7 Grudnia 2012 Wg mnie jemu jest dobrze samemu, jemu się nie chce, on uważa, że ta znajomość i tak będzie trwać... Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 On jest zadowolony z tego, co jest. Jest zajety w tej chwili swoimi sprawami. Dla mnie XIX Slonce pokazuje zycie chwila, tu i teraz, nie myslenie (nadmierne) o wczoraj i nie planowanie jutra. Po prostu zycie z dnia na dzien. Krol Kielichow + 3 Monety. Tu wyglada, jakby albo komus pomagal teraz wlasnie albo wspieral. Krol Kielichow podaje pomocne ramie a 3 Monety to pokonywanie jakis trudnosci. Takze mozliwe, ze jest czyms zajety, co dotyczy jego albo bliskiej mu osoby i kogos na ten moment wspiera. Jest zajety tym i po prostu nie w glowie mu kontakty. Podsum (HB) to XXII Glupiec i IV Cesarz. No na razie troche chaosu przed Wami w kontaktach, ale za jakis czas powinno sie to wyklarowac. Po prostu potrzeba troche czasu. Cytuj
anais_33 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 On jest zadowolony z tego, co jest. Jest zajety w tej chwili swoimi sprawami. Dla mnie XIX Slonce pokazuje zycie chwila, tu i teraz, nie myslenie (nadmierne) o wczoraj i nie planowanie jutra. Po prostu zycie z dnia na dzien. Krol Kielichow + 3 Monety. Tu wyglada, jakby albo komus pomagal teraz wlasnie albo wspieral. Krol Kielichow podaje pomocne ramie a 3 Monety to pokonywanie jakis trudnosci. Takze mozliwe, ze jest czyms zajety, co dotyczy jego albo bliskiej mu osoby i kogos na ten moment wspiera. Jest zajety tym i po prostu nie w glowie mu kontakty.Podsum (HB) to XXII Glupiec i IV Cesarz. No na razie troche chaosu przed Wami w kontaktach, ale za jakis czas powinno sie to wyklarowac. Po prostu potrzeba troche czasu. jak pobudzić Pana do działania ? 2 mieczy, słońce, cesarz ->cesarzowa świat , mag, rydwan głupiec moc moc Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Ja bym powiedziala, ze albo w tych 2 Mieczach, jak gdyby nigdy nic, zagadac do niego (telefonicznie czy netowo), ewentualnie jezeli nie masz takiego zamiaru to zostawic to i rowniez zajac sie swoimi sprawami. Pan sie nie odezwie teraz, bo on w Cesarzu Ci wyszedl, wiec albo Ty odzywasz sie, albo cierpliwie czekasz az sobie tam pouklada na tyle, zeby miec czas i chwile. Podsum HB to VII Rydwan, ktory jednak zacheca do dzialania. Wiec ja bym krotko sie odezwala, tak po prostu bez zadnych podtekstow, zali. Nie licze piramidek, ale widze, ze na samym koncu jest Moc a to jest energia z inicjatywy kobiety. Cytuj
anais_33 Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 Ja bym powiedziala, ze albo w tych 2 Mieczach, jak gdyby nigdy nic, zagadac do niego (telefonicznie czy netowo), ewentualnie jezeli nie masz takiego zamiaru to zostawic to i rowniez zajac sie swoimi sprawami. Pan sie nie odezwie teraz, bo on w Cesarzu Ci wyszedl, wiec albo Ty odzywasz sie, albo cierpliwie czekasz az sobie tam pouklada na tyle, zeby miec czas i chwile. Podsum HB to VII Rydwan, ktory jednak zacheca do dzialania. Wiec ja bym krotko sie odezwala, tak po prostu bez zadnych podtekstow, zali. Nie licze piramidek, ale widze, ze na samym koncu jest Moc a to jest energia z inicjatywy kobiety. ale on sie odzywa mam kontakt nawet wczoraj ale to takie jakieś niemrawe , mnie sie wydaję że nic nie robić i siedzieć cicho ... Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 No to skoro tak, to wlasnie na luz dac. Po prostu. Slonce kaze zajac sie po prostu soba. Cytuj
Caliel Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 słońce krol kielichów 3 monety suma księzyc A moze wlasnie za bardzo chcesz...? Slonce jest dobra karta, pozytywna, ale nalezy pamietac, ze Sahara tez istnieje. Wyraznie widac, ze Pan potrzebuje troche czasu, ma swoje obowiazki i kontrakty z ktorych musi sie wywiazac (3 monet). Ksiezyc pokazuje wlasnie Twoje obawy i leki (mimo ze Jasniakowa pisze o mieszaniu przez kobiete, to bardziej sie przychylam do tego, ze jest to zamartwianie sie i zadreczanie przez osobe pytajaca). Staraj sie za bardzo nie wchodzic mu w parade, mam na mysli - nie naskakuj mu, nie przypochlebiaj sie, nie zwracaj na siebie uwagi (w sensie nie wymagaj od niego 100% uwagi). Takie cos jest bardzo, bardzo meczace i mozliwe ze Pan po prostu chce chwile odpoczac (Krol kielichow). na pewno go do Ciebie ciagnie i moze cos z tego byc, ale nie zepsuj tego dobrymi checiami. Nie od razu zbudowano Rzym. Mysle ze do 3 miesiecy jakos to pojdzie;) Co robic? 2 mieczy, słońce, cesarz ->cesarzowa Badz soba, badz ciepla, wspierajaca... ale trzymaj dystans. Wiem ze chcialabys sie rzucic mu na szyje, isc na romantyczna kolacje, jakiegos konkretu. Ale poczekaj. Zachowaj godnosc i niech o Ciebie zabiega sam, daj mu odczuc ze tez powinien sie postarac;) Przyjmuj wszystko z wdziekiem i madroscia cesarzowej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi