Skocz do zawartości

dlaczego Pan nie zabiega jest zdystansowany ??

anais_33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

słońce krol kielichów 3 monety suma księzyc

papież, świat, pustelnik

cesarz, moc

wisielec

Pan ukrywa swoje uczucia, sam nie jest pewien, musi wszytko sobie przemyśleć i poukładać jest pewny siebie

skupił się na pracy ?

pomóżcie :bukiet:

Edytowane przez anais_33
Napisano

a może on uważa że nic nie musi robić, bo jest dobrze? może tylko ma więcej pracy

Napisano
a może on uważa że nic nie musi robić, bo jest dobrze? może tylko ma więcej pracy

noo on może tak myśleć ale ja odbieram to zupełnie inaczej :udusic:

Napisano

niestety, oni rzadko zachowują się tak, jak my byśmy tego chciały ;)

Napisano

A nie sciagnelas go do ramy przyjaciela jakims tekstem? Bo wyglada jakby odczuwal pietno tego slowa...

Napisano
A nie sciagnelas go do ramy przyjaciela jakims tekstem? Bo wyglada jakby odczuwal pietno tego slowa...

noo przyjaciel to piękne słowo i nie wyklucza się w relacji damsko meskiej :hahahaha:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No, Pan uważa że zabiegać nie trzeba bo bardzo dobrze jest...a w Tobie rodzi sie masa lęków, obaw...widać też że to On jest tą stroną "silniejszą" w relacji, a teraz zapewne zwiększył mu się zakres obowiązków w pracy...

P.S.

Tylko co kobiecie z tego prawda, co z tego że wedlug Niego jest dobrze, Kobieta pragnie by Mężczyzna ciągle subtelnie o Nią zabiegał, wtedy czuje się pewnie...

No ale cóż, Panowie myślą zupełnie inaczej niż My...ja też uważam że co z tego że ma natłok obowiązków ~ full pracy, to nie tłumaczy milczenia, brak starań ~ no ale ja przecież też jestem kobietą...;)

Napisano (edytowane)

jak pobudzić Pana do działania ?:hahahaha:

2 mieczy, słońce, cesarz ->cesarzowa

świat , mag, rydwan

głupiec moc

moc

chyba z lekka sie odsunąć a to go zmotywuje genealrnie musi sam na to wpaść :26: i przejrzeć na oczy

Edytowane przez anais_33
Napisano
noo przyjaciel to piękne słowo i nie wyklucza się w relacji damsko meskiej :hahahaha:

Rama przyjaciela i naduzywanie tego slowa zniecheca...po pierwszym uzyciu tego slowa odpaada 1/3 facetow nastepne 2/3 jeszcze probuje a gdy slyszy to czescie to rezygnuje bo tylko 1% bedzie chcial przyjazni

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
jak pobudzić Pana do działania ?:hahahaha:

świat , mag, rydwan

głupiec moc

moc

chyba z lekka sie odsunąć a to go zmotywuje genealrnie musi sam na to wpaść :26: i przejrzeć na oczy

Noo, też to widzę własnie tak ;)...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Rama przyjaciela i naduzywanie tego slowa zniecheca...po pierwszym uzyciu tego slowa odpaada 1/3 facetow nastepne 2/3 jeszcze probuje a gdy slyszy to czescie to rezygnuje bo tylko 1% bedzie chcial przyjazni

No i kolejny przykład jakże odmiennego - Męskiego spojrzenia na kolejną kwestię...:)

Dzięki Arshi :)...

P.S.

Sorki Kochana za off-topik...:*

Napisano

bo faceci mają coś z tchórzofretki ... tchórzostwo :hahahaha:

taka rola ich przerasta :ojejku:

• Maestro
Napisano

Wg mnie jemu jest dobrze samemu, jemu się nie chce, on uważa, że ta znajomość i tak będzie trwać...

Napisano

On jest zadowolony z tego, co jest. Jest zajety w tej chwili swoimi sprawami. Dla mnie XIX Slonce pokazuje zycie chwila, tu i teraz, nie myslenie (nadmierne) o wczoraj i nie planowanie jutra. Po prostu zycie z dnia na dzien. Krol Kielichow + 3 Monety. Tu wyglada, jakby albo komus pomagal teraz wlasnie albo wspieral. Krol Kielichow podaje pomocne ramie a 3 Monety to pokonywanie jakis trudnosci. Takze mozliwe, ze jest czyms zajety, co dotyczy jego albo bliskiej mu osoby i kogos na ten moment wspiera. Jest zajety tym i po prostu nie w glowie mu kontakty.

Podsum (HB) to XXII Glupiec i IV Cesarz. No na razie troche chaosu przed Wami w kontaktach, ale za jakis czas powinno sie to wyklarowac. Po prostu potrzeba troche czasu.

Napisano
On jest zadowolony z tego, co jest. Jest zajety w tej chwili swoimi sprawami. Dla mnie XIX Slonce pokazuje zycie chwila, tu i teraz, nie myslenie (nadmierne) o wczoraj i nie planowanie jutra. Po prostu zycie z dnia na dzien. Krol Kielichow + 3 Monety. Tu wyglada, jakby albo komus pomagal teraz wlasnie albo wspieral. Krol Kielichow podaje pomocne ramie a 3 Monety to pokonywanie jakis trudnosci. Takze mozliwe, ze jest czyms zajety, co dotyczy jego albo bliskiej mu osoby i kogos na ten moment wspiera. Jest zajety tym i po prostu nie w glowie mu kontakty.

Podsum (HB) to XXII Glupiec i IV Cesarz. No na razie troche chaosu przed Wami w kontaktach, ale za jakis czas powinno sie to wyklarowac. Po prostu potrzeba troche czasu.

jak pobudzić Pana do działania ?

świat , mag, rydwan

głupiec moc

moc

Napisano

Ja bym powiedziala, ze albo w tych 2 Mieczach, jak gdyby nigdy nic, zagadac do niego (telefonicznie czy netowo), ewentualnie jezeli nie masz takiego zamiaru to zostawic to i rowniez zajac sie swoimi sprawami. Pan sie nie odezwie teraz, bo on w Cesarzu Ci wyszedl, wiec albo Ty odzywasz sie, albo cierpliwie czekasz az sobie tam pouklada na tyle, zeby miec czas i chwile. Podsum HB to VII Rydwan, ktory jednak zacheca do dzialania. Wiec ja bym krotko sie odezwala, tak po prostu bez zadnych podtekstow, zali. ;)

Nie licze piramidek, ale widze, ze na samym koncu jest Moc a to jest energia z inicjatywy kobiety.

Napisano
Ja bym powiedziala, ze albo w tych 2 Mieczach, jak gdyby nigdy nic, zagadac do niego (telefonicznie czy netowo), ewentualnie jezeli nie masz takiego zamiaru to zostawic to i rowniez zajac sie swoimi sprawami. Pan sie nie odezwie teraz, bo on w Cesarzu Ci wyszedl, wiec albo Ty odzywasz sie, albo cierpliwie czekasz az sobie tam pouklada na tyle, zeby miec czas i chwile. Podsum HB to VII Rydwan, ktory jednak zacheca do dzialania. Wiec ja bym krotko sie odezwala, tak po prostu bez zadnych podtekstow, zali. ;)

Nie licze piramidek, ale widze, ze na samym koncu jest Moc a to jest energia z inicjatywy kobiety.

ale on sie odzywa mam kontakt nawet wczoraj ale to takie jakieś niemrawe :), mnie sie wydaję że nic nie robić i siedzieć cicho ...

Napisano

No to skoro tak, to wlasnie na luz dac. :) Po prostu. Slonce kaze zajac sie po prostu soba.

Napisano

słońce krol kielichów 3 monety suma księzyc

A moze wlasnie za bardzo chcesz...?

Slonce jest dobra karta, pozytywna, ale nalezy pamietac, ze Sahara tez istnieje.

Wyraznie widac, ze Pan potrzebuje troche czasu, ma swoje obowiazki i kontrakty z ktorych musi sie wywiazac (3 monet).

Ksiezyc pokazuje wlasnie Twoje obawy i leki (mimo ze Jasniakowa pisze o mieszaniu przez kobiete, to bardziej sie przychylam do tego,

ze jest to zamartwianie sie i zadreczanie przez osobe pytajaca).

Staraj sie za bardzo nie wchodzic mu w parade, mam na mysli - nie naskakuj mu, nie przypochlebiaj sie, nie zwracaj na siebie uwagi (w sensie nie wymagaj od niego 100% uwagi).

Takie cos jest bardzo, bardzo meczace i mozliwe ze Pan po prostu chce chwile odpoczac (Krol kielichow).

na pewno go do Ciebie ciagnie i moze cos z tego byc, ale nie zepsuj tego dobrymi checiami.

Nie od razu zbudowano Rzym.

Mysle ze do 3 miesiecy jakos to pojdzie;)

Co robic?

Badz soba, badz ciepla, wspierajaca... ale trzymaj dystans.

Wiem ze chcialabys sie rzucic mu na szyje, isc na romantyczna kolacje, jakiegos konkretu.

Ale poczekaj.

Zachowaj godnosc i niech o Ciebie zabiega sam, daj mu odczuc ze tez powinien sie postarac;)

Przyjmuj wszystko z wdziekiem i madroscia cesarzowej