GdzieTaIrlandia Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Bardzo,bardzo proszę o interpretacje gdy samej sobie ciezko by obiektywną,wiadomo.. 1. Twoje "ja"-8 denarów-Rozmyślania..próby ogarniecia wiekszości..liczenie na samą siebie..mozolna długotrwała praca 2 co/kto ciebie kocha-6 buław,GWIAZDA,Król Mieczy-Mąż do którego powróciłam..? Jest nadzieja 3 co/kto ciebie niszczy-Król Kielichów,9 buław, 2 kielichów-Niszczy mnie wspomnienie o mężczyznie który pojawił sie w moim zyciu,wzbudził uczucia a potem odszedł,zamilkł,pozostawiła..Moja przegrana walka..Brak kontaktu..kompletna klapaa... 4 co/kto ciebie uczy-As Kielichów,Król denarów,2 buław,RYCERZ BUŁAW-Jest Miłość..A raczej dwóch mężczyzn..Mąz i inny Pan który w obecnej chwili nie jest taki wazny.. Uczy mnie to podejmowania decyzji oraz daje poczucie swiadomości,ze nic nie jest za darmo,za wszystko trzeba płacić w zyciu czy fizycznie,emocjonalnie ,czy materialnie..Nic w przestrzeni nie ginie..wszystko na swój skutek,pocztek oraz koniec 5 co/kto ciebie męczy-4 buław, 2 denarów,Królowa Mieczy-Moje niezdecydowanie co do zwiazku..Brak zaufania do męża..balansowanie sama w sobie miedzy tym co jest a wspomnieniami. Jednoczenie próba zycia,bycia na ten moment,na to co podaje mi życie.. 6 co ciebie czeka- 5 buław, 7 denarów,9 kielichów--jakies walki,braki..sprzecznosci..cierpliwość której zostane poddana i nie do końca wiadomo czy to przyniesie plon i radość.. 7 co jest nieuniknione -6 denarów,Paż buław,WIEZA,KAPLAN--Te dwie ostatnie karty skojarzyły mi sie z ponownym rozpadem mojej rodziny... Pomoże mi ktoś?" Proszę o wszystko co zauwazycie badz poczujecie.. Pozdrawiam Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Jestes osoba konkretna. Masz swoje wyobrazenia o swiecie, swoje oczekiwania i potem bardzo wytrwale, cierpliwie i pracowicie do tego darzysz. Powiem nawet, ze naginasz otaczajacy Cie swiat, ludzi, do swoich wyobrazen i oczekiwan. Kocha Ciebie rzeczywiscie mezczyzna, z ktorym probujesz ulozyc na nowo zycie. Widac tu Twoje/Wasze konkretne dzialania, skierowane na budowanie wspolnej przyszlosci. Podsum (HB) to V Papiez. Tu jest potrzeba porzucic swoje sztywne wzorce myslowe, wszystko to, co mogloby stanac Wam na przeszkodzie, aby sie wzajemnie na siebie otworzyc i zawsze spogladac glebiej, dalej, bardziej perspektywicznie na te relacje. Niszczy Ciebie relacja z mezczyzna, ktorego pokochalas, ktory poruszyl Twoje serce i sprawil, ze calkowicie sie na niego otworzylo. A jednak zostalas zraniona. Podsum (HB) to XI Pasja i II Kaplanka. Tu musisz postepowac zdecydowanie. Nie mozesz sie wahac. Musisz kierowac sie swoim dobrem przede wszystkim i nie wahac sie o nie zawalczyc. Tak, jest dwoch facetow. Jeden konkretny, stateczny, przy ktorym mozesz znalesc szczescie, drugi maciwoda, ktory dobry do lozka, na chwile, ale tak to raczej nie. Zawroci w glowie i pojdzie w sina dal. W kazdym razie pojawia sie szansa na uczucie i teraz trzeba by o nie zawalczyc, wybrac konkretnego faceta dla siebie. Ten czy ten? Na ktorego padnie? W podsumie (HB) masz III Cesarzowa. Rob tak, zeby bylo dobrze dla Ciebie. To najwazeniejsze. Kieruj sie swoim dobrem przede wszystkim. Meczy Ciebie to, co w Tobie. Masz racje, zle wspomnienia, brak zaufania, to wszystko wychodzi z Ciebie, jak sloma z butow. Podsum (HB) to VI Kochankowie. Doposc do glosu serce. Daj mu tu pokierowac. Pamietaj, ze serce ma wlasna inteligencje i nie musisz go tak bardzo kontrolowac. Jezeli ono czuje, ze warto... daj mu szanse. Czeka Ciebie czas docierania sie, dopasowywania swoich i jego oczekiwan. Byc moze starcia beda, beda klotnie. Potrzebna Wam bedzie ogromna cierpliwosc wobec siebie i wytrwalosc. Ale w rezultacie tego otworzycie sie rzeczywiscie na siebie. 9 Kielichow to taka karta, gdy obdarzamy swoim bogactwem emocjonalnym otaczajacych nas ludzie, wiec tu rowniez te druga osobe w partnerze. Podsum (HB) to XXI Swiat i III Cesarzowa. Wiec znaczy to tyle, aby skupic sie na tym, co masz teraz, docen to, staraj sie byc wlasnie tutaj szczesliwa i wtedy dopiero, gdy to dojrzysz bedziesz mogla zbierac cale zadowolenie i plony, ktore obiecuje Cesarzowa... a jest to przede wszystkim milosc, na kazdym poziomie: emocjonalna, uczuciowa, duchowa, fizyczna. Nie wiem... Nieuniknione jest poglebienie relacji. Teraz jest wzajemne wspieranie sie i takie wszystko jeszcze niedojrzale. Rzucanie sie na siebie, jak dwoje nastolatkow. Potem pewne ramy, ktore Was teraz ograniczaja, zostana rozstrzelone. Bedzie Papiez, a to dla relacji oznacza tyle, co wzajemne zaufanie, szczerosc wobec siebie, praworzadnosc a takze malzenstwo. Jezeli wiec nie jestescie zwiazkem zalegalizowanym, to moze dojsc do zalegalizowania go. Jezeli natomiast jestescie to do odbudowania zaufania, bo na razie to wszystko takie nie do konca jest. Podsum (HB) to IX Eremita. Tu przede wszystkim nie jest mowa o byciu samotnym a o tym, aby zastanowic sie, co tak naprawde dla Ciebie/dla Niego/dla Was w tej chwili jest wazne. I jak juz do tego dojdziesz/dojdziecie, trzymac sie tego, postepowac w zgodzie ze soba i nie kierowac sie tym, co powiedza/pomysla inni. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 Sacralku dziekuje Ci z całego serducha za interpretacje 1. Moze tak jest-ponoć jak wiele ludzi mówi"Mam swój swiat w glowie w którym żyję" . Z tym naginaniem to tez fakt,zbyt szybko zapominam o tym ,że cos/ktoś wyrządził mi krzywdę. 2. Zatem kocha mnie mąż. Próbujemy odbudować relacje która była zerwana. Mieszkamy ze sobą od około 3 msc ponownie. 3. Tej relacji już nie ma,niszczy mnie wspomnienie o niej i cholerna tęsknota,wspomnienia. Czego kolwiek nie dotkne od razu przypominam sobie wspomnienie z nim na temat"tej" rzeczy,owej sytuacji. Dodatkowo żle się sama czuje. Wiem,że muszę żyć na nowo,iść dalej,nie zyc wspomnieniami..a serce to inna sprawa,ciezko zabić w nim to uczucie. Nie do końca zatem jestem szczera wobec męża który stara sie odbudować to co zniszczył a jednak mam poczucie winy.. 4. Widzisz jak masz racje..Meczy mnie to co we mnie..Te uczucia,stłamszone emocje..To ,że nie moge wywalić z siebie tego uczucia,nikomu normalnie powiedzieć o tym,pokazać..Juz nawet płakać nie potrafie..Totalna pustka przez bezsilność.. 5,6.- To co mnie czeka i nieuniknione na pewno zweryfikuje w miedzy czasie:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 Zerknie jeszcze jakaś osóbka? Cytuj
alathea Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 (edytowane) sprobuje, choc chyba cos nie do konca "czuje" ten rozklad 1. Twoje "ja"-8 denarów - takie wykuwanie swojej drogi, nie jest latwo - ale powolutku realizujesz swoje cele, choc samotnie 2 co/kto ciebie kocha-6 buław,GWIAZDA,Król Mieczy - tu widac koos, o kogo pobujesz powalczyc, choc on jest niezbyt chetny - to ty masz nadzieje, ze jednak cos z tego wyjdzie 3 co/kto ciebie niszczy-Król Kielichów,9 buław, 2 kielichów- pan, ktory bardziej myslal o sobie - a mogl o Was obojgu 4 co/kto ciebie uczy-As Kielichów,Król denarów,2 buław,RYCERZ BUŁAW- jest obok Ciebie ktos staly w uczuciach do Ciebie, nad kim sie wciaz zastanawiasz 5 co/kto ciebie męczy-4 buław, 2 denarów,Królowa Mieczy mecza Cie nieroztrzygniete decyzje, sprawy... brama jest otwarta, tylko Ty nie wiesz, czy chcesz tam wejsc - raczej nie... 6 co ciebie czeka- 5 buław, 7 denarów,9 kielichów- gonitwa mysli, sprzeczne pomysly i rozwiazania, sprobujesz to przeczekac nie podjmujac decyzji 9 kielichow to tak, jakbys sie bardzo ucieszyla -przyjdzie cos, na co bardzo czekasz - ale nie do razu, za miesiac za dwa... 7 co jest nieuniknione -6 denarów,Paż buław,WIEZA,KAPLAN chyba jakis flirt Ci sie szykuje, ktory moze zniweczyc proby ponownego ulozenia sobie zycia rodzinnego (zdaje sie, ze eks ma nadzieje na reaktywacje) w tych 6 monetach - albo Ty sie odezwiesz, albo ten pan (nie eks) Edytowane 8 Grudnia 2012 przez alathea Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Napisano 21 Grudnia 2012 Tak teraz czytam ponownie ten rozkład..i zaczyna się układać w całość ..dopiero po czasie:) 1. Twoje "ja"-8 denarów - takie wykuwanie swojej drogi, nie jest latwo - ale powolutku realizujesz swoje cele, choc samotnieNo tak mimo ludzi w okół dręczyła mnie wewnetrza samotność 2 co/kto ciebie kocha-6 buław,GWIAZDA,Król Mieczy - tu widac koos, o kogo pobujesz powalczyc, choc on jest niezbyt chetny - to ty masz nadzieje, ze jednak cos z tego wyjdzieJest taka osoba i jest dokładnie tak jak napisałas:( 3 co/kto ciebie niszczy-Król Kielichów,9 buław, 2 kielichów- pan, ktory bardziej myslal o sobie - a mogl o Was obojguTu tez sie zgadzam mam obok samych egoistów 4 co/kto ciebie uczy-As Kielichów,Król denarów,2 buław,wu nas zostawil RYCERZ BUŁAW- jest obok Ciebie ktos staly w uczuciach do Ciebie, nad kim sie wciaz zastanawiaszZastanawiałam się,ale mąż znoi wyprowadził się do mamy a teraz znowu dzwoni..nie kończąca się historia.. 5 co/kto ciebie męczy-4 buław, 2 denarów,Królowa Mieczy mecza Cie nieroztrzygniete decyzje, sprawy... brama jest otwarta, tylko Ty nie wiesz, czy chcesz tam wejsc - raczej nie...Tyle przezyłam ,że jestem swiadoma ,że przejscie przez jaka kolwiek brame,jaka kolwiek decyzja z przyszłośći daje rozdzwięk konsekwencji.. 6 co ciebie czeka- 5 buław, 7 denarów,9 kielichów- gonitwa mysli, sprzeczne pomysly i rozwiazania, sprobujesz to przeczekac nie podjmujac decyzji 9 kielichow to tak, jakbys sie bardzo ucieszyla -przyjdzie cos, na co bardzo czekasz - ale nie do razu, za miesiac za dwa...Milion pomysłow sie pojawia..ale potrzeba spokoju jest silniejsza.. Choroba mnie znowu dopadła,nawróciła się.. Zaczynam mysleć-niech sie dzieje wola BOZA..A co bedzie to sie okaże...Marze tylko znowu o spokoju którego nie doceniłam bedąc sama.. 7 co jest nieuniknione -6 denarów,Paż buław,WIEZA,KAPLAN chyba jakis flirt Ci sie szykuje, ktory moze zniweczyc proby ponownego ulozenia sobie zycia rodzinnego (zdaje sie, ze eks ma nadzieje na reaktywacje)Weryfikacja jest taka,że Pan który pojawił sie w punkcie 3 liczy na reaktywacje zwiazku.. w tych 6 monetach - albo Ty sie odezwiesz, albo ten pan (nie eks)Ten Pan czyli ten który kocha,ale nie chce kontaktu? Wysłałam sms do niego,nie podpisałam sie,ale cisza. Nie mam juz nadzieji,zyc wspomnieniami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi